Jump to content

d.nikolov.sf

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

d.nikolov.sf last won the day on July 16

d.nikolov.sf had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About d.nikolov.sf

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Hover H5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Моя Хувър 5 доста натоварен с багаж и 4 човека по магистрала си го карам 140-150 и нямам никакъв проблем.
 2. На мен ми светва понякога чека но при мен катализаторите са махнати и на диагностика си дава , че проблема е в катализатора. Разхода ми е чудесен. 10/100 извънградско с настъпване. Махам минуса за няколко минути и всичко е ок .
 3. Благодаря колега, но аз нямам условия да си го направя сам. Надявам се някой да сподели контакти на човек, който се занимава с това.
 4. Колеги, Моля ако някой си е правил шумоизолация на купето и антикорозионна защита на купе и шаси да сподели подробности като цени, резултати, контакти с хора, които се занимават с тези неща.
 5. Това не е вярно. Нищо не е изключено. Просто дисплея на километража е едноредов. Наистина колата ми е внесена от Италия, но вече 15хил. км не съм имал проблем.
 6. При мен дисплея е само един ред и показа само изминати километри. С натискане на лостчето може да се променя само от тотален километраж на дневен.
 7. Здравейте колеги. Hover h5 няма часовник. Днес си ми тираж един. Първоначално бях решил да го монтирам на панела с бутоните за 2H, 4H, 4L. На този панел има 3 неизползваеми бутона. Бях решил да го монтирам на тяхно място. След като разглобих панела се оказа че има платка по цялата дължина на която има бутони. Тоест под неизползваемите бутони наистина има такива, които поради някаква причина заводско са направени да не се натискат. Качвам снимки. Въпроса ми е някой дали знае за какво са тези бутони. Благодаря предварително.
 8. Колега, може ли да споделиш малко повече информация за тези хъбове. Цена, монтаж, плюсове и минуси....
 9. Аз съм в центъра- до ИСУЛ 0897736699
 10. Здравейте, колеги. При мен оборотите при загрял двигател и на газ и на бензин са ниски - около 600 об/мин и леко играят. Идея от къде може да идва проблема или ако се касае само за вдигане на оборотите от къде може да стане. Колата е hover h5
 11. Здравейте колеги. Направих тази тема защото никъде във форума не намерих подобна. От скоро съм собственик на hover h5. Имам 2 проблема за които не намерих нищо във форума. 1- когато тръгна да си нагласям шофьорската седалка при преместване назад ми гори бушона. Седалката е електрическа. 2- usb-то в подлакътника не чете флашки. Моля ако някой се е сблъсквал с подобни проблеми са сподели как ги е решил.
×
×
 • Create New...