nmnikolov Отговорено 10 Май, 2012 Share Отговорено 10 Май, 2012 Аз доколкото знам полицейските джипове не са купени, а са им дадени да ги карат докато им стопят лагерите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
renoivan Отговорено 22 Май, 2012 Share Отговорено 22 Май, 2012 Днес в Козлодуй видях един Стиид облепен с лепенки "ВиК Враца". Козлодуйското ВиК е към врачанското - държавно предприятие. Явно са купили повече, не е само един. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobonikolov Отговорено 2 Юни, 2012 Share Отговорено 2 Юни, 2012 Днес като пътувах към Експоцентъра в София за изложението на Ауто Билд и Тунинг.бг видях по Цариградско да минава цял автовоз пълен със Стийдове.Всички в един цвят-сив металик.За съжаление снимка не успях да направя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kiliev Отговорено 12 Юни, 2012 Share Отговорено 12 Юни, 2012 На 11.06.2012 София, кв. Редута, червен C10 със спортна решетка и... решетка и товарен отсек отзад - явно вече и фирми си ги взимат като алтернативи на Peugeot 206/ Opel Corsa/Ford Fiesta и тем подобни пригодени двуместни работни коли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 18 Септември, 2012 Share Отговорено 18 Септември, 2012 Да повдигнем малко темата Не е първия Грейт Уол който виждам, но е първият не произведен на местна земя. Моделът е Deer CC1022SY. Ако си го познае стопанина и му е на сърце - нека сподели, кога и откъде се е сдобил с машината. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 18 Септември, 2012 Share Отговорено 18 Септември, 2012 Аз видях същия модел, но жълт на Кукуш в София. За съжаление не успях да си поговоря със шофьора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
almarkov Отговорено 19 Септември, 2012 Share Отговорено 19 Септември, 2012 Аз виждам Стийдове всеки ден,защото имам трима познати които имат такива и постоянно се разминаваме.Волекси в Силистра не съм виждал,а Хувъри има 2-3 единия от които е от по-старите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 24 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 24 Септември, 2012 Вчера 23.9 видях волекс С30 на цариградско с транзитни номера,бях с маршрутката обаче и не можах да го щракна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 24 Септември, 2012 Share Отговорено 24 Септември, 2012 Този вероятно е оборотния C30, който си го карат от литекс от сума време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 24 Септември, 2012 Share Отговорено 24 Септември, 2012 Апък в Русе съм виждал един джип Great Wall с дипломатически номер. Предполагам, че е на руското консулство, ама все не сварвам да го фотографирам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johnnie Отговорено 27 Септември, 2012 Share Отговорено 27 Септември, 2012 (Редактирано) Днес на паркинга на Топлофикация в София, ж.к "Борово", ул. "Ястребец" видях паркирани 3 бр. бели GreatWall - 2 Voleex и 1 Steed. Явно вече се ползват доста за служебни коли. Редактирано 27 Септември, 2012 от johnnie Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 27 Септември, 2012 Share Отговорено 27 Септември, 2012 Аз пък като бях в Банско покрай 6 септември видях Ховър-а на rtasev паркиран до спортния магазин от неговите снимки. Всъщност едната вечер видях само Ховър-а и комбинацията от колата, и магазина ми се сториха познати. А на другия ден минавайки пак по същата улица видях как самият rtasev паркира на същото място колата и после изскача от вътре с бодра крачка . Разбира се точно в този момент не бях сигурен, че е той и не можех да го спра и да го разпитам, но имах усещането, че съчетанието от колата, магазинът и човекът с шапката вече съм ги виждал във форума... И тази вечер докато си ровичках в carspending ми изкочи неговия профил с неговата снимка как наднича от Ховър-а. И така rtasev .... I got you! ........а пък ако не съм прав ме поправете П.П. Обявявам лова на Великите Уоли-та от форума за открит 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 2 Октомври, 2012 Share Отговорено 2 Октомври, 2012 Бургас - често спираме в един и същи район Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 2 Октомври, 2012 Share Отговорено 2 Октомври, 2012 Днес на околовръстното в София около кв. Горубляне засякох интересен Steed - черен, с бял hard-top и с лебедка. Да се чувства поздравен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rtasev Отговорено 3 Октомври, 2012 Share Отговорено 3 Октомври, 2012 Аз пък като бях в Банско покрай 6 септември видях Ховър-а на rtasev паркиран до спортния магазин от неговите снимки. Всъщност едната вечер видях само Ховър-а и комбинацията от колата, и магазина ми се сториха познати. А на другия ден минавайки пак по същата улица видях как самият rtasev паркира на същото място колата и после изскача от вътре с бодра крачка . Разбира се точно в този момент не бях сигурен, че е той и не можех да го спра и да го разпитам, но имах усещането, че съчетанието от колата, магазинът и човекът с шапката вече съм ги виждал във форума... И тази вечер докато си ровичках в carspending ми изкочи неговия профил с неговата снимка как наднича от Ховър-а. И така rtasev .... I got you! ........а пък ако не съм прав ме поправете П.П. Обявявам лова на Великите Уоли-та от форума за открит Е хванахте ме Само че другия път да се обадиш да пийнем по една "бира", за да не се чувствам шпиониран Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 3 Октомври, 2012 Share Отговорено 3 Октомври, 2012 Живи и здрави като падне снегът се надявам пак да се завъртя нататък. И тогава задължително ще се обадя! :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivand911 Отговорено 6 Октомври, 2012 Share Отговорено 6 Октомври, 2012 Русе на центъра-С20R и С30: http://ivand911.snimka.bg/automobiles/great-wall.705535 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 7 Октомври, 2012 Share Отговорено 7 Октомври, 2012 Русе на центъра-С20R и С30 ...и C10, цели два броя! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 7 Октомври, 2012 Share Отговорено 7 Октомври, 2012 Както казва народът, като няма C20R и C10 върши работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 8 Октомври, 2012 Share Отговорено 8 Октомври, 2012 Тази сутрин в София: - бул. България, отбивката преди околовръстното - разминах се с сребърен Voleex C10 със спортна решетка - после на Горубляне, по Самоковско Шосе се разминахме с оранжев Voleex C10 със спортна решетка - накрая на стария път за Летището (след Брюксел) се разминахме с червен Voleex C10 с нормалната решетка - тестови с лепенки, колегата ми даде път за ляв завой, ПОЗДРАВИ И БЛАГОДАРЯ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 8 Октомври, 2012 Share Отговорено 8 Октомври, 2012 Тази сутрин в София: - бул. България, отбивката преди околовръстното - разминах се с сребърен Voleex C10 със спортна решетка - после на Горубляне, по Самоковско Шосе се разминахме с оранжев Voleex C10 със спортна решетка - накрая на стария път за Летището (след Брюксел) се разминахме с червен Voleex C10 с нормалната решетка - тестови с лепенки, колегата ми даде път за ляв завой, ПОЗДРАВИ И БЛАГОДАРЯ! Митко, то вече излиза че ако човек не види Грейт уол, карайки по улиците, ще е странно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rtasev Отговорено 8 Октомври, 2012 Share Отговорено 8 Октомври, 2012 Митко, то вече излиза че ако човек не види Грейт уол, карайки по улиците, ще е странно Днес не видях Грейт Уол (освен моя) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 8 Октомври, 2012 Share Отговорено 8 Октомври, 2012 Аз от доста време се каня да споделя ,че видях учебен Hover Н5 ,мина пред мен докато говорех по телефона .Чак като подмина асимилирах какво видях,и ми стана интересно ,дали е модифициран с допълнителни педали и тн. но само видях табелката на покрива и изчезна зад завоя. Дано някой си го познае и да сподели как са го направили учебен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 8 Октомври, 2012 Share Отговорено 8 Октомври, 2012 Вече не е рядкост да видиш някой Грейт Уол. Или правят впечатление на хора които обръщат внимание и са любопитни за нещата от живота край себе си. Други просто не правят разлика между колите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 8 Октомври, 2012 Share Отговорено 8 Октомври, 2012 Аз от доста време се каня да споделя ,че видях учебен Hover Н5 ,мина пред мен докато говорех по телефона .Чак като подмина асимилирах какво видях,и ми стана интересно ,дали е модифициран с допълнителни педали и тн. но само видях табелката на покрива и изчезна зад завоя. Дано някой си го познае и да сподели как са го направили учебен. Колега в работата има сребрист Hover учебем. Най-много да е неговия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts