Jump to content

Аз също имам Хувър

rtasev
 Share

Recommended Posts

Здравейте, нов горд собственик на Hover :) съм.

Много съм зает през деня, 7 дни в седмицата и нямам време за снимки, но скоро и това ще стане.

Много му се радваме, дори вече го пробвах и оф-роуд, и съм доста доволен за разлика от съпругата ми (голема кавга беше)

За сега мисля, че единствения му минус е, че е леко тромав, а може би все още ме е страх да го "настъпвам" повечко.

Ако имате някакви въпроси, насреща съм!

В правилния раздел
Edited by feikot
  • Upvote 1

Ха така, добре дошъл! Първо нека ти честитя покупката, дано много те радва, много да се грижи за теб и никога да не те разочарова. Надявам се и това общество, разраствайки се да ти помага да намираш отговор на въпросите свързани с колата.

Сега аз бих попитал защо жена ти не го харесва - какво конкретно в колата не й допада - екстрите, качеството, возията, външния вид, марката или нещо друго? Всякакви положителни или отрецителни отзиви са полезни за потребителите!

А за снимките, няма как, тук във форума на всеки мрънкаме със снимки да се похвали, пък по-натам ще направим една форумна среща, където да се нагледаме и наснимаме - дано просто има ентусиасти да дойдат.

Браво :hello2: и аз така първо да те поздравя за страхотния джип ! :D А сега кажи това за сапругата ти, каво може някой да възроптае срещу тази страхотна придобивка :headbang:

Честито и от мен ! Много безаварийни километри !

А за съпругата мисля, че колегата имаше предвид, че е са се карали заради оффроада не заради джипа или съм разбрал погрешно ?

Честито за придобивката и безавариино!

Дай ни малко повече информация, кое ниво на оборудване е, 4х2 или 4х4? Газова? И естествено, когато имаш възможност да качиш някоя снимка.

• 2 weeks later...

Здравейте, благодаря на всички за поздравите! Само един колега ме е разбрал правилно :) Умираме си от кеф с колата и аз, и жената, и дъщерята! Кавгата беше заради оффроуда, който беше само едно качване и пускане на доста стръмен участък ама ...! Имам Лада Нива и като ги сравнявам извън пътя, може би недостатъка на Hover-а е че ми е жал да го "вкарам" там дето вкарвам Нивата, което не е недостатък ;) . Днес навърши 1000 км. До момента сме доста доволни, оборудването е ниво "star". Чакаме си газта, един теглич, няколко стелки (оригинални).

Отново благодаря на всички за поздравите!

Жената не е чела нищо от това, гаранция давам, но ми знае акъла, а той не е много по различен от колегите на тези клипове.

Така, че скоро време и нашия Hover ще влезе сериозно в гората.... :) Така, че очаквайте (не знам кога) истории за Hover и Offroad ;)

Edited by rtasev

Здравейте,

В петък си взех моя Hover, и съм приятно изненадан защото очакванията ми бяха занижени :) .

500 км съм навъртял, средния разход е 8.5 л/100км. Карам го по описанието в книжката :) .

Скоро ще кача и снимки.

Честито, Ginoo. Напоследък все по-често ми се случва да казвам "Честито" в този форум и това много ме радва.

средния разход е 8.5 л/100км.

Направо ме разби - много добър разход! Пожелавам ти и за напред да е така, че и да пада :). Трябва да ми дадеш един-два урока, че да сваля и аз малко.

PS. Приканвам всеки собственик на нов автомобил, който иска да дава повече информация, снимки и т.н. да си отвори собствена тема.

Прехвърлих предложението на zlos7ar тук.