Jump to content

БориславГеоргиев

Members
 • Мнения

  47
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

БориславГеоргиев last won the day on Март 12 2012

БориславГеоргиев had the most liked content!

Обществена Репутация

9 Neutral

3 Последователи

Относно БориславГеоргиев

 • Ранг
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Айтос
 • Карам:
  Greet Wall Hover H5, Daihatsu Feroza
 1. БориславГеоргиев

  Аудио, видео, навигация за Great wall

  Явно не сте видели, че става дума за устройства с цена от 200-400 $. Които не са само навигация , а и телевизия DVB-T която ще бъде основна след 2013 год. и то 8" и . Я погледнете една добра навигация колко струва на нашия пазар? Ето спефикация на устройствата. Main Function: 8.0'' Digital Screen(16:9)+ Touch Screen+ Motorized Panel + CD/DVD Player + FM/AM/RDS+ Bluetooth+ SD/USB/IPOD Slots +AV In/AV out+ RearView Input+ Steering Wheel Control +TV+ Dual Zone+ GPS+ DVB-T/ISDB(Optional) Feature: 16: 9 high definition, 8.0 inch TFT LCD fully motorized 2 din car DVD player with touch screen. Compatible with MP4/DIVX/DVD/VCD/SVCD/CD/MP3/CD-R-RW etc. Bluetooth. RDS (for European countries). Multi-function IR remote control and instruction manual included. Compatible with multi-languages subtitle. Video and audio output, and rear monitor video rearview mirror both available. Digital audio output, and 4*45W max power output. Built-in AM/FM tuner. Two channel video input, two channel video output; One channel audio input, two channel audio output. Adjustable parameters can be memorized automatically, and resume back to the default value. TV-tuner with PAL/NTSC/SECAM: D/K. I. B/G. M video system. Support SD card function with USB HUB iPod Port USB Port Steering Wheel Control GPS function Background light adjustment Built- in DVB-T for digital television system (optional) Built- in ISDB-T (optional) Accessories: 1. GPS Antenna *1 2. Touch Pen *1 3. Remote Controller *1 4. Power Cable *1 5. USB Cable *1 6. IPOD Cable *1 7. AV Cable *1 8. User Manual*1 9. DVB-T/ISDB Antenna (Only available when you order DVB-T/ISDB function) *1
 2. БориславГеоргиев

  Аудио, видео, навигация за Great wall

  Здравейте. Ако видяхте, че Руските колеги търсят начин да решат проблема, но засега във форумите както виждам не са го направили. По принцип не е проблем да се сложи каквато и да искаш навигация било GSM или Iphone, но аз неискам да имам допълнителни кабели и стойки затова желая да си закупя такова решение както е в линковете. При тези мултимедии има и DVB-T тунери за цифрова телевизия.
 3. БориславГеоргиев

  Аудио, видео, навигация за Great wall

  Здравейте и аз се замислям за смяна на мултимедията с такава която има навигация. Предложения има в много китайски сайтове. Цената варира от 300-500 $ проблемна е доставката защото искат около 200 $ до България. Повечето от системите се предлагат на едро по 4-10 бр. Можем да направим партия който желае и да си ги доставим, ще ни излезе добра цена. Все пак ще платим и ДДС и мито, но пак цената си заслужава. Вижте този клинкове: http://www.aliexpres...holesalers.html http://www.alibaba.c...r-with-gps.html http://www.am810.com...aval-H3H5-.html http://fedomcn.en.ma...l-Hover-H5.html http://chinawebshop....duct_47577.html http://chinawebshop....oduct_5255.html В руските форуми се пише много за мултимедията в които се споменава че нашите вложени в колите са на 90% готови единствено липсва кард рийдер. Влязох в сервизното меню и виждам, че навигацията е заложена като функция. Колегите от Русия са много напред: http://www.hover-clu...99 Ако някой иска да си поръчаме да ми пише, за да намерим най-доброто и да го поръчаме?
 4. БориславГеоргиев

  Впечатления от Н5

  Аз направих запитване когато Ви поместих линка на сайта. Утре ще Ви кажа цена за комплект с доставка от Русия. Можем да поръчаме повече от един комплект ако дадат добра цена за превоза. http://shop.chinacar...ucts_id=3011740 И тези метални защити са много удачни. http://shop.chinacar-club.ru/product_info.php?products_id=3018964
 5. Колеги въпросните бъмпери ги има само че в Китай. Направих запитване и ми отговориха, че за 1 комплект цена 105 USD. Само дето доставката е 270 USD с EMS. Колега пропуснал съм да го видя, но аз го получих вчера и затова го споделих!
 6. Колеги днеска получих e-mail във връзка с газовите системи. Споделям го с Вас!
 7. БориславГеоргиев

  Впечатления от Н5

  Така е колега аз също ги имам и направих запитване. Петната са от самото начало така получих колата. Не подлежат на почистване с никакъв препарат.
 8. БориславГеоргиев

  Реален разход на гориво на Hover H5 (газ, бензин)

  Здравейте при извънградско до Ловеч и обратно при скорост от 90 до 120 км/h ми даде среден разход 9.33 л. Градско или по скоро смесено около 11 литра. Като се има в предвид, че минавах прохода на Републиката където се налага да изчаквам камиони и не мога да подържам добра скорост. Ако пътувам до София мисля, че разхода ще падне и под 9 л.
 9. Разговарях с колеги ( на откриването на завода), които са също на ,мнение, че не одобряват този вид бутилки, но други споделиха че са стигнали до това решение защото тази бутилка позволявала по-голяма вместимост и голям пробег. Лично мен не ме интересува, че бутилката ще е 35 литра, при положение, че газ-станции има през 20 км. Важното е как изглежда. Това не е заводска газова уредба, а заводско загрозяване на красивата кола.
 10. БориславГеоргиев

  На 21ви откриване на завода, тръгване от София.

  Колеги бях там, но ми направи впечатление, че ТВ не ги е еня. Завод за коли и толкова. Сега свалям снимките от апарата и ще ги побликувам. Проведох и доста разговори с колеги и проблемите които ги съпътстват и за тях с подробности малко по-късно.
 11. БориславГеоргиев

  На 21ви откриване на завода, тръгване от София.

  Който ще идва да си вдигне ръката поне да се видим :-)
 12. Това е вече друго, ако си спазят обещаното. Нямам притенции за обема, а за как ще е направена и начина на поставяне.
 13. Няма да позволя да сложат такава бутилка. Когато я купувах ми казаха, че ще бъде кръгла и ще е на мястото на резевната гума, но така поставена с този бойлер е направо гавра!
 14. БориславГеоргиев

  Нов собственик на Hover H5

  И при мен при карането на тестовия автомобил в режим 4х4 в доста голяма кал на 4H замириса съединителя и представителя каза,че си миришел още от самото начало. В един клип на руснаците казват, че съединителя мирише в режим 4х4. Ще открия клипа и ще дам линк към него. http://www.youtube.com/watch?v=SLYnuzoUNXE Когато отида на откриването, ако има възможност ще ги запитам да видим какво ще отговорят?
 15. БориславГеоргиев

  И аз вече имам Н5

  За нищо нали сега ги преоткриваме тези зверове!
×