Jump to content

rintinty

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rintinty

  1. Надявам се да не се сърди собственика на H5. Вземам си бележка за следващите щракнати.
  2. Ето това Н5 видях: и снимки на паркираните пред магазина във Варна: Вътре имаше още един Волекс в тъмно син цвят, черен пикап и един бял Н5. rtasev, Честито за новото возило и безаварийно шофиране!
  3. Къде- Варна до стадион "Спартак" Кога- днес на обяд: Снимките не мога нещо да ги кача. Ако някой може да помогне, ще съм благодарна.
  4. Според мен това, че колата е с малки размери, не означава че не трябва да има възможност за повече екстри. Малкият размер предполага по- лесно намиране на място за паркиране- с моята кола си търся място с 1метър по- малко от това което търси съпругът ми. Определено моите шансове са по- добри. Да не говорим, че в МОЛ- овете също паркоместата са малки и когато сме с неговата кола заемаме 2 места. Е то и някои малки коли заемат място за две, но проблема е в зад кормилното устройство! Относно автоматичната скоростна кутия- аз не съм фен, но не смятам че мнението ми е миродавно. Когато можеш да избираш измежду повече опции- все ще намериш твоята конфигурация. Квалификации като "служебен", "дамски" и пр. автомобил е според това за какво се ползва, така че колегата poroinik (на когото завиждам за новата придобивка) да не се засяга. А относно лютите шкембета- победата му е служебна, аз не ям нито люто, нито шкембе.
  5. ЧЕСТИТО! Безаварийно шофиране и нисък разход. Вече ще се оглеждаме и за Н5. Докато направиш снимки, сподели какъв цвят е.
  6. Само да споделя, че представителството във Варна работи. По телефона дамата беше много любезна. Съпругът ми ходи "на оглед" и впечатленията му от колите са много добри (аз го пратих за Voleex- а, а той се отнесе по пикапа). Имало изложени, а за тест- драйв се чакали колите да минат регистрация в КАТ, но имало много записани и предпочетохме да изчакаме да мине потока и да има възможност за по- пълноценен тест не само 5 минути. Следващата седмица пак ще проверим обстановката.
  7. Всъщност възможността за изключване на въздушната възглавница е за мястото до шофьора- където може да бъде сложено детско столче в обратна посока на движението. За задните места възглавниците не се изключват. А колата като визия и големина ми харесва много. Удовлетворяват ме и останалите опции, просто споделих кое не ми хареса, затова и така съм озаглавила темата. За мен не е маловажен и избора Българска или чужда марка. Иска ми се да "стимулирам" българската икономика, не немска, френска или прочие, да не говорим за хилядите "морги" по автосалоните внесени от чужбина. Като цяло много ми се иска това начинание да е успешно и откакто разбрах, че колите вече се продават не спирам да се оглеждам за тях по улиците.
  8. Тъй като виждам, че във форума има прочит и от представители на Литекс Моторс, мисля че е добре да споделя и кое ме отказа. Да започна с това, че на мен колата ми е нужна за лично ползване основно (всъщност единствено) в града и то обикновено съм с деца в колата. Сега съм с дизелов автомобил (и само дизели съм карала), но бях склонна да направя компромис с вида на двигателя. Предполагам че е въпрос на навик по отношение на шофирането, но с разхода едва ли ще свикна (не пренебрегвам варианта с по- малкия двигател). Дадения просвет/ клиренс е 11,4 което за моите виждания е ниско за българските пътища, но пак мога да направя компромис. Предлаганото в момента оборудване е доста богато, НО защо няма въздушни възглавници за задните места. Това автоматично ме отказа на този етап. Моите разсъждения са, че автомобил от този клас е за служебни цели- със съответно по- бедно оборудване и за семейно/ лично ползване- градско със възможно най- богато оборудване. Съмнявам се че толкова малък автомобил може да бъде предпочетен от семейство, ако могат да си позволят само един автомобил- багажното пространство е ограничено. Следователно (както е и моя случай) това е най- вече дамската семейна кола (обикновено мъжете карат по- големия семеен автомобил). Опциите за такова ползване задължително за мен включват всички елементи за сигурност по отношение на пътниците- деца. Както видях има Isofix система за закрепване на детско столче; има блокировка на вратите, но с ЛИПСАТА на въздушни възглавници за задните места не мога да направя компромис. Видях, че се очаква в предлаганите опции на произвежданите в България автомобили този въпрос да е решен, но ще си остана с чакането, а така ми хареса автомобила....Като ще се чака- ще чакам електричката, хем ще е малко по- голям просвета.
  9. ЧЕСТИТО за новата придобивка, безпроблемно шофиране! Дано и на мен се усмихне щастието да стана горда собственичка на такова оранжево бижу.
×
×
  • Създай нов...