Jump to content

Sea Dragon

Members
 • Мнения

  66
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

Sea Dragon last won the day on Ноември 4 2012

Sea Dragon had the most liked content!

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно Sea Dragon

 • Ранг
  Advanced Member
 1. В какъв етап е ?

  Докато от ЛМ дават само откъсачна информация от дъжд на вятър , ще е така. Много странен PR имат, но това си е тяхно решение. Маркетинга на българския бизнес е най-слабото му звено, само се огледайте във фирмите си какви самоуки маркетинг мениджъри има.
 2. Понякога хората могат да бъдат удивително наивни, чак да изпаднеш в умиление. Скоро в България няма да влезе друг производител на автомобили и ако не успеем да задържим този пак ще си останем с пръст в уста. Както и най-вероятно ще се случи за съжаление.
 3. Още 30 Steed 4X4 по пътищата на България и извън тях, със сигурност тези бройки ще се експлоатират до предела на възможностите им, по ред причини. Ще бъде интересно да се търсят отзиви от ползвателите им в бъдеще. http://www.autoclub....enu=16&id=11016
 4. Колоездачи във форума

  Нелош резултат, ако се престраша и аз бих опитал, а за бирата без нея не знам дали бих могъл да завърша цялата обиколка. Колкото за предвижването с колело в София, то това си е винаги екстремно преживяване, поради култура на шофиране, липса на велоалеи и мн. др. Участвам и в някои други форуми където се обсъждат подобни теми и общото мнение е, че да се насърчи използването на велосипеди за предвижване в града, би трябвало общината да инвестира във велоалеи при всеки ремонт на столичен булевард. За съжаление общинските чиновници са все още далеч от визията и перспективата за бъдещето на този начин за предвижване, както и начин за облекчаване на автотрафика в града. Но при по-голям натиск ............
 5. admin да не се скатава... :)

  Честит рожден ден! Да си жив и здрав!
 6. Гриша Ганчев с две обвинения

  Най-вероятно кредитора (в началото акционер) на този проект КТБ. Както се казва в последните изявления, до една година ще се разбере.
 7. Great Wall или Dacia Duster

  В крайна сметка, след всички коментари става ясно, че Duster-а може и да не е пълен "боклук", но Hover H5 го превъзхожда по повечето показатели. Така че, интересно сравнение би било Dacia Duster спрямо Hover H6 за който все още няма достатъчно информация за съжаление.
 8. C20R е най-близо до моите изисквания и с удоволствие бих го карал по дупките в София. Още повече, че се очаква скорошното му сглобяване в Баховица, надявам се и на дъмпингова цена .
 9. Има ли на пазара коли сглобени в България

  ОК Boyko23, след този коментар за реалният живот и хартията , да разбирам ли, че Voleex не се очакват да се сглобява с други двигатели?
 10. Има ли на пазара коли сглобени в България

  Благодаря за отговора ltp, имаш ли информация дали ще има конфигурация с 1.3 или 1.0 в скоро време?
 11. Има ли на пазара коли сглобени в България

  Един въпрос към julsi , с какви двигатели са сглобяваните в момента Voleex-и в Баховица?
 12. Информация за дизеловия Steed?

  Късмет inkrastev, ще очакваме подобно клипче и от теб.
 13. Моят Волекс (учебен)

  Да допълня въпроса и на светлините отпред ?
 14. В какъв етап е ?

  ОК, явно са 33.
 15. В какъв етап е ?

  Нула , О . Геврек
×