Jump to content

Sea Dragon

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Sea Dragon

 1. Докато от ЛМ дават само откъсачна информация от дъжд на вятър , ще е така. Много странен PR имат, но това си е тяхно решение. Маркетинга на българския бизнес е най-слабото му звено, само се огледайте във фирмите си какви самоуки маркетинг мениджъри има.
 2. Понякога хората могат да бъдат удивително наивни, чак да изпаднеш в умиление. Скоро в България няма да влезе друг производител на автомобили и ако не успеем да задържим този пак ще си останем с пръст в уста. Както и най-вероятно ще се случи за съжаление.
 3. Още 30 Steed 4X4 по пътищата на България и извън тях, със сигурност тези бройки ще се експлоатират до предела на възможностите им, по ред причини. Ще бъде интересно да се търсят отзиви от ползвателите им в бъдеще. http://www.autoclub....enu=16&id=11016
 4. Нелош резултат, ако се престраша и аз бих опитал, а за бирата без нея не знам дали бих могъл да завърша цялата обиколка. Колкото за предвижването с колело в София, то това си е винаги екстремно преживяване, поради култура на шофиране, липса на велоалеи и мн. др. Участвам и в някои други форуми където се обсъждат подобни теми и общото мнение е, че да се насърчи използването на велосипеди за предвижване в града, би трябвало общината да инвестира във велоалеи при всеки ремонт на столичен булевард. За съжаление общинските чиновници са все още далеч от визията и перспективата за бъдещето на този начин за предвижване, както и начин за облекчаване на автотрафика в града. Но при по-голям натиск ............
 5. Честит рожден ден! Да си жив и здрав!
 6. Най-вероятно кредитора (в началото акционер) на този проект КТБ. Както се казва в последните изявления, до една година ще се разбере.
 7. В крайна сметка, след всички коментари става ясно, че Duster-а може и да не е пълен "боклук", но Hover H5 го превъзхожда по повечето показатели. Така че, интересно сравнение би било Dacia Duster спрямо Hover H6 за който все още няма достатъчно информация за съжаление.
 8. C20R е най-близо до моите изисквания и с удоволствие бих го карал по дупките в София. Още повече, че се очаква скорошното му сглобяване в Баховица, надявам се и на дъмпингова цена .
 9. ОК Boyko23, след този коментар за реалният живот и хартията , да разбирам ли, че Voleex не се очакват да се сглобява с други двигатели?
 10. Благодаря за отговора ltp, имаш ли информация дали ще има конфигурация с 1.3 или 1.0 в скоро време?
 11. Един въпрос към julsi , с какви двигатели са сглобяваните в момента Voleex-и в Баховица?
 12. Късмет inkrastev, ще очакваме подобно клипче и от теб.
 13. Да допълня въпроса и на светлините отпред ?
 14. Какъв хубав празен склад , ще трябва да почакаме още до започване на реалното производство . Вероятно, най-рано след средата на май. Не знам какво да мисля за логистиката на резервни части за автомобилите които вече са на пазара, но дано не е най- лошото. Скоро ще се разбере, дано да изненадат всички приятно.
 15. Честито ! Много добър вид , чудесен избор !
 16. Според мен reekardo се нуждае от схема на електрическата инсталация на STEED 5 , явно все още не е достъпна в нета. Който я има и желае може да му я изпрати.
 17. "Както е известно, в Ловеч вече се произвеждат 3 модела на Great Wall – хечбекът Voleex C10, всъдеходът Hover и пикапът Steed. " Пропуснали са в устрема си "ще" в информацията. "Вече е започнало производството ... на полуавтоматичен (пробен) режим." Както и този цитат определя настройките на конвейера като започнало производство. Нищо друго.
 18. Х а , ентусиазма надделява над реалността в тази тема!!!
 19. "OMG" - рядко срещани sh_ts, но все пак рекламата е сполучлива................. явно.И все пак ниска топка.
 20. Честито, да те вози без проблеми и само гориво да сипваш! Ще интересно да споделиш какъв разход има в градски условия, когато имаш достатъчен пробег.
 21. Според мен една добра новина, ЛМ са осигорили финансиране за започване на производството и скоро време може да очакваме репортажи от пробното производство. http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2011/11/06/1197456_liteks_motors_uvelichi_zaduljeniiata_si_kum_ktb_do_159/
 22. Честито и от мен, ще се радвам да прочета и добрите и лошите отзиви от първите собственици. Ще са полезни са всички бъдещи собственици както и за производителите естествено. Пожелавам безаварийна експлоатация!.
×
×
 • Create New...