Jump to content

Нов собственик на Voleex C10 - снимки


poroinik
 Share

Recommended Posts

Ето я хубавицата... Спортната решетка още я няма... Напълних догоре с бензин и се прибрах, че бях просто като пребит... Колата е на 51 км в момента... Следващите дни - повече снимки, а може и видео :)

 

 

CIMG0015.jpg

 

CIMG0016.jpg

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Честита нова кола poroinik, снимките на живо изглеждат по-страхотно от всякакви други от автосалони! Дано да се грижи за теб повече от колкото ти за нея, никога да не ти създава ядове и само да пълниш резервоара и да се наслаждаваш на шофирането! Чакаме още снимки и коментари по това е зад волана :)

Link to comment
Share on other sites

Честито и от мен. С този цвят е убиец направо. Дано много да те радва и да не ти създава проблеми. С нетърпение ще очакваме още снимки, клипчета и коментари.

Link to comment
Share on other sites

Мерси много. Ще има от всичко, но нека първо малко да й свикна.

 

Иначе - безшумна, екстрите си работят. Пълниш бензин и караш - кеф :) За навъртяните от мен 8 километра никакви проблеми :D

Edited by poroinik
Link to comment
Share on other sites

Ха честито и от мен! Много да те радва и само за бензин да мислиш!

 

И те чакаме на следващата сбирка на нашия форум че да я огледаме и ние!

Link to comment
Share on other sites

ЧЕСТОТО, ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЕЗАВАРИЙНО ШОФИРАНЕ И САМО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ ЗАД ВОЛАНА НА ВОЛЕКС. ЧАКАМЕ ДА НИ КАЗВАШ ВПЕЧАТЛЕНИЯТА ОТ КОЛАТА.

Link to comment
Share on other sites

Еееее.....дочака го най-сетне тоя Voleex! Честито! Май собствениците на GW в този форум станахте двама - един Hover H5 и един Voleex C10. Може да ги сложите като фон под надписа Great Wall фен форум. Все пак първите са с предимство, пък и се изисква кураж да се "хвърлиш" в непознати води! :)

Edited by Migel
Link to comment
Share on other sites

Честито, честито! Много и само безаварийни километри ти пожелавам! И чакаме споделени впечатления. Май ти си първия с Волекс от форума? Да знаеш, че много ти се радвам!

Link to comment
Share on other sites

Благодаря на всички за пожеланията отново :)

 

Иначе днес на работа с нея... Видимост - страхотна с това голяма стъкло отпред. Странични огледала - добре хващат. С настройката на шоф седалка почти максимално назад има място отзад - проверено - сутринта карах там един акумулатор. А защо там? - Ами докато разбера чалъма на багажника трябваше да измина известно време с хлопащ капак отзад(сигнализацията за отворен багажники/врата също работи :D ) - отваря се не само като натиснеш копчето за отключване, а и трябва да се дръпне нагоре... Под капака - всъщност съвсем не е толкова наблъскано колкото очаквах - има доста пространство около двигателя за такава малка количка. Аудиото работи супер наистина. Много приятен звук вадят тези 6 колони. На 2000 оборота на 4-та съм с 60 км/ч. Пета още не съм включвал :D. Парното топли - проверено. Днес ще гледам да направя още снимки, че може и видео... Но питайте ако нещо ви интересува...

 

Успешен ден :)

Link to comment
Share on other sites

CIMG0024.jpg

 

 

CIMG0031.jpg

 

CIMG0028.jpg

 

Малко паркинг поза. Тук съм сгънал огледалата, което става с едно копче вътре в колата - само трябва да е на контакт(не е автоматично като я заключиш примерно). За съжаление снимките с телефона вътре стават малко кофти та се чудя дали да ги пускам. Ще гледам как е светлината днес и ако уцеля добър момент ще щракам...

Link to comment
Share on other sites

Ей, poroinik, в Дачия форума разказваш за колата, а тук не, бива ли! :P Чакаме включване, ако ще и с копи-пейст, ама всички да видят в каква стока се търкаляш. Кога предстои набавянето на постоянни табели :)

Link to comment
Share on other sites

Честито колега. Със здраве да се возите и мнооого да се слушате. Кукла е колата. Да не си кривя душата - благородно ти завиждам. Пу пу да не й е уруки.

Link to comment
Share on other sites

Благодаря на всички за пожеланията.

 

Админ, приемам забележката и пиша. Това са малко случайни впечатления, които имам, но няма какво да си изсмуча от пръстите преди да направя по-дълъг преход...

 

Днес пробвах AUX-а на радиото от един телефон(китайците придвидливо са оставили един кабел в жабката). Успях да стигна до сила на звука 25 (от не знам колко), но се отказах че щяха да ми гръмнат ушите. Хубавото му е, че ще мога докато пътувам да си гледам филми на GPS-а и да пускам звука на говорителите в колата.

 

Задна влиза доста трудно понякога - предполагам докато се разработи ще е така. Не ме притеснява :)

 

Още веднъж за фаровете - убиец са. Слизайки от 14-годишен Меган при Волекса е ден отпред. С лупи са и предпоагам са ксенони...

 

Крика е под шофьорската седалка. Доста интересно :)

 

Няма DRL, но пък аз имам навика винаги преди да потегля да включвам фаровете когато и да е в деня и годината.

 

Постоянни номера засега няма как да се получат, тъй като ЛМ са пропуснали да въведат в системата на КАТ някакви номера на сертификати(или нещо подобно) и в момента Ц10 може да се рагистрира само с транзитни номера.

 

Всички, които са виждали колата до сега са очаровани от нея (или просто не им се е искало да ми провалят ентусиазма :) ).. Включително и скептично настроените към китайското производство...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Те скептиците са скептични най-вече към качеството, а за него няма как да има какво да се каже още в началото! Дано и за напред да няма какво да се каже! А външния вид и вътрешния дизайн са много добри! И за тях няма какво да се каже!

 

За задната: и при мен беше така, но полека лека свикнах и вече влиза много лесно!

 

А ти си се радвай на колицата и хич да не ти пука какво приказват хората!

Link to comment
Share on other sites

С каква марка и модел гуми са ги обули ? Това за рег. номера не ми стана ясно , до кога ще чакаш за нормални и кой ще ходи в КАТ за смяната ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...