Jump to content

Fen

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Fen

 • Rank
  Member
 1. Честито! Поздравления за прекрасния избор и милион безаварийни километри!
 2. Честито! Поздравления за отличния избор! Пожелавам ти безаварийно шофиране и много приятни емоции зад волана!
 3. моят автомобил е друга марка, но имам същия проблем когато горивото е с лошо качество. при това положение доливам бензин с по-високо качество и октан и си решавам проблема.
 4. Благодаря за информацията, ще очакваме да видим тази година Voleex C30 и Voleex С20R.
 5. Още един SUV HAVAL M4 вече се предлага на китайския пазар и определено е много атрактивен. Има ли някаква информация дали ще се предлага на българския пазар? http://fakti.bg/avto/41063-great-wall-pusna-v-prodajba-mini-krosouvara-haval-m4
 6. Поздравления за чудесния избор! Да ти е честита новата кола, милиони безаварийни километри и много приятни емоции зад волана на "Волекс"!
 7. Миналата седмица изпробвах в Добрич Волекс С10 - изключително съм впечатлен от модерния и приятен интериор, колата е просторна за своя клас, много пъргава и маневрена. Колата стои много стабилно и което най-много ме впечатли е, че Волекс С10 вози като автомобил от високия клас! Дано скоро видим и Волекс С30.
 8. Има ли вече някакви приблизителни срокове кога бихме могли да видим Волекс С30 в продажба?
 9. Поздравления за чудесния избор! Да ти е честита новата кола и нека много да те радва с милион безаварийни километри!
 10. ПОЗДРАВЛЕНИЯ! БЕЗАВАРИЙНО ШОФИРАНЕ И МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ ЗАД ВОЛАНА НА ВОЛЕКС!
 11. Честито! Пожелавам ти само положителни емоции зад волана на Волекс и милион безаварийни километри! Аз днес видях трите модела във Варна и останах с отлични впечатления! Много ми харесаха автомобилите и чакам до юни да стратира продажбата на Волекс С30!
 12. Браво, чудесна новина и това е безусловно признание за качеството на автомобилите. Аз чакам Волекс С30.
 13. Най-после мечтата на поколения българи за наши автомобили вече е реалност! Аз съм оптимист и съм убеден в успеха на нашия автомобилен производител! Споделям мнението, че цената ще е един от ключовите фактори, освен качеството естествено.
 14. Благодаря за информацията и ще се въоръжа с търпение. Много ми харесва Волекс С30 като визия и имам желание да сменя моето Б4 с Волекс С30, но явно ще се почака.
×
×
 • Create New...