Jump to content

mirko

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About mirko

 • Rank
  Member
 1. Какво стана с откриването? Никой нищо не пише кой какво е видял? Ще има ли скоро ден на отворени врати за хора без покани?
 2. Честито и от мен. И не съжалявай за "спортната" решетка. С европейската е много по-красива. Да ти служи винаги вярно и безотказно.
 3. Всички пишете за цената на Voleex C10. И на мен ми се струва, че е доста висока, но това е цената за двигател 1,5. Нека не забравяме също така че това е и цена като оферта от дистрибутор, т.е. не се знае каква отстъпка може да се получи от дистрибутора, дали завода няма да си има собствено представителство и да могат да се продават директно от там. След време като се появи и двигателя 1,3 цената наистина може да падне до 12-13 000лв. Или поне аз така смятам. В jobs.bg има обява за продавач-консултант. Така че има и вариант падане на цената.
 4. Този път обявата е за КОНСУЛТАНТ ПРОДАЖБИ НОВИ АВТОМОБИЛИ със срок за подаване на документи не по-късно от 10.09.12.
 5. Явно от GW си имат много големи изисквания. Ако не лъжа пускат тази обява за четвърти път, докато за технолог - само един път. За оператор монтаж много ясно са написали, че е за младежи току що завършили и без какъвто и да е било опит. Едно от нещата, за които съм сигурен е че предвиждат ниски заплати за позицията и затова се целят в тази група, обаче май нещо удрят на камък.
 6. И отново обява за Оператор Монтаж http://www.jobs.bg/f1219030
 7. Не само решетката е различна, а цялата предна броня и редица други разлики има. Най-важната от които е че този модел е 100% EV собствена разработка на GW. Заради батериите, част от който са разположени на мястото на резервната гума, последната беше окачена на вратата на багажника (като на някой SUV модели). Ако този модел влезе скоро в серийно производство ще помогне ужасно много за налагането на пазара на самата марка на стария континент.
 8. Нова обява за работа за Ловеч Оператор Монтаж Срока е до 03.08. Чудно ми е все още ли не са се обаждали на избраните за технолози за интервю.
 9. Аз знам, че може само от там. Чувах слухове от приятели от Троян, че можело да се подават и лично някъде в Ловеч, но ми се стори много нереално. Аз ги подадох през jobs.bg .
 10. Избора на място наистана е местен патриотизъм, но да не забравяме, че преди години там също са се глобявали автомобили. А за заплати не съм съгласен - GW иска да пробие на европейския пазар, а за там е нужно много високо качество. Едва ли фирмата ще си спести много от по-ниските заплати. Да не говорим че за завода са нужни и специалисти, не само работници, а там района не е много развит и такива кадри трябва да се привлекат от други места. Какво би мотивирало един човек с 5-10 години стаж (т.е. 30-35 годишен, което пък обуслява и наличието на семейство с едно или две деца) да се премести да живее близо да работата си (Ловеч) ако не е заплата? Няма как да се открият места за 50-60 квалифицирани кадри и те да се заемат само от жители на Ловеч и региона без да се създане "глад" за тези места. От друга страна не мисля че хора утвърдени в професията си биха рискували да напуснат работата си и рискуват да се преместят в нова фирма без изградено име в България и Европа ( за където е насочена и продукцията на завода) и след 0.5-1 година човека да загуби работата си, ако няма реализация на продукцията. Неотричам че няма да има и хора, които ще желаят да работят дори и за по-малко възнаграждение само защото искат да работят в дадената сфера, но те не са определящия фактор.
 11. Здравейте съфорумци, Имам един въпрос, който навярно си задават всички подали документи за работа в завода - Колко време ще е нужно на HR отдела за разглеждането на CV-тата за позициите Инженер-технолог и Оператор монтаж? Според мен минимум 1-2 седмици до осъществяването на контакт с избраните за интервю. Навярно са постъпили доста молби и ще е нужно доста време за обработването им. Аз също съм подал документи и видях че от 04.06 срока за подаване на документи е изтекъл и сега започва чакането. Нека когато от Litex Motors се свържат с някой за интервю, да срасне тук някой ред, та да знаем че подбора на персонал е минал на следващата фаза. Лек и спорен ден.
×
×
 • Create New...