nmnikolov Отговорено 24 Юли, 2012 Share Отговорено 24 Юли, 2012 И аз да попитам нещо Бойко. Тъй като карам от промоционалните Voleex, внесен от Китай, а в момента се продава модел с дневни светлини то явно има промени по Voleex-a. Какви са всичките промени и нововъведения, които е получил Voleex? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 24 Юли, 2012 Share Отговорено 24 Юли, 2012 И аз да попитам нещо Бойко. Тъй като карам от промоционалните Voleex, внесен от Китай, а в момента се продава модел с дневни светлини то явно има промени по Voleex-a. Какви са всичките промени и нововъведения, които е получил Voleex? Здравей! Това е единствената промяна по автомобила. Такива са директивите за всички автомобили произведени в ЕС... Поздрави, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 24 Юли, 2012 Share Отговорено 24 Юли, 2012 А има ли възможност и на моята да се инсталират такива дневни светлини и колко ще струва всичко заедно с работата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
newfan Отговорено 24 Юли, 2012 Share Отговорено 24 Юли, 2012 (Редактирано) В първия момент, помислих, че си се объркал, но след това направих проверка... Оказва се, че са допуснали малка грешка в КАТ, когато са ти издавали талона - твоя автомобил си е Евро 4, но действително са го писали Евро 5. Ти сам си я регистрира, нали? Въпреки всичко, това не го намирам за фатално (лично аз)! Надявам се да съм внесъл яснота по въпроса. Здрасти Бойко, прав си, аз сам я регистрирах, явно и на pa4kov са сбъркали! Нямам проблем с това, разбира се. Но след препирните тук за конските сили и киловатите в талоните и обявеното в рекламите, си помислих логично.... Ако обичаш, дай повече информация за новите бензинови двигатели, как са постигнали EURO5. Поздрави! След като НС ни задължи да шофираме с включени светлини постоянно, е наложително да се намери някакво решение за инсталиране (срещу заплащане разбира се) на дневни LED светлини и запазване на гарацията, за внесените от Китай автомобили. Редактирано 25 Юли, 2012 от poroinik последователни мнения Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 25 Юли, 2012 Share Отговорено 25 Юли, 2012 Чак пък наложително. Въпрос на навик - аз като запаля колата първото нещо, което правя е да включа фаровете. Зима или лято винаги карам на къси. Виждам че все повече колеги карат така, което според мен е похвално. А доколкото знам на българските Волекси DRL-ите са долу до фаровете за мъгла и предполагам не са светодиоди. Не знам дали официалните сервизи предлагат диодни DRL-и... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pa4kov Отговорено 25 Юли, 2012 Share Отговорено 25 Юли, 2012 Здрасти Бойко, прав си, аз сам я регистрирах, явно и на pa4kov са сбъркали! .... Аха, но моята беше регистрирана чрез дилъра (Митвас). Така, че проблема не е в newfan. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 25 Юли, 2012 Share Отговорено 25 Юли, 2012 По въпроса за дневни светлини: http://tv7.bg/news/society/1716012.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 25 Юли, 2012 Share Отговорено 25 Юли, 2012 Дайте една снимка на тия дневни светлини де,как е без и с тях . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 25 Юли, 2012 Share Отговорено 25 Юли, 2012 Здравейте колеги, относно дневните светлини, вече такива се предлагат фабрични, в Грейт Ауто, случайно ги видах на новите Волекси, монтирани до фарчетата за мъгла, чакам да се обадят за цената и колко време отнема монтажа!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZealoT Отговорено 26 Юли, 2012 Автор Share Отговорено 26 Юли, 2012 Опа нови шест значи сега ако си поръчам волекс произведен в БГ ще е с дневни светлини? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 26 Юли, 2012 Share Отговорено 26 Юли, 2012 Опа нови шест значи сега ако си поръчам волекс произведен в БГ ще е с дневни светлини ? Точно така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 26 Юли, 2012 Share Отговорено 26 Юли, 2012 Днес ми казаха, че комплект дневни светлини, но не точно за ГУ стрували около 80лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 26 Юли, 2012 Share Отговорено 26 Юли, 2012 (Редактирано) Ето снимки с(намират се до халогените) и без дневни светлини: 1. С дневни светлини 2. Без дневни светлини Редактирано 26 Юли, 2012 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 26 Юли, 2012 Share Отговорено 26 Юли, 2012 Колеги, сигурно ви се е случвало да карате през деня с включени къси светлини + включени фарове за мъгла и да ви спират катаджии с обяснението, че фаровете за мъгла трябва да се използват само по предназначение, т.е. при мъгла. Всъщност по закон наистина е така, но то си е малко издребняване да те спрат за това . В тази връзка дневните светлини от снимката много ми напомнят на класически фарове за мъгла и си мисля, че ще паднат обяснения с полицаите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 26 Юли, 2012 Share Отговорено 26 Юли, 2012 Дневните са отвътре на фаровете за мъгла ... няма как да се сбъркат. А и нищо не пречи да се демонстрира на ченгетата като се пуснат фаровете за мъгла и угаснат дневните светлини. Пък и се предполага че ще има някакъв документ от производителя удостоверяващ че са такива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 26 Юли, 2012 Share Отговорено 26 Юли, 2012 Споко те полицаите карат вече Волекси, скоро ще карат и произведени в България и ще знаят къде се намират дневните светлини хахаха 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 26 Юли, 2012 Share Отговорено 26 Юли, 2012 Дневните са отвътре на фаровете за мъгла ... няма как да се сбъркат. А и нищо не пречи да се демонстрира на ченгетата като се пуснат фаровете за мъгла и угаснат дневните светлини. Пък и се предполага че ще има някакъв документ от производителя удостоверяващ че са такива. E тъй де...говорим на един език...ще паднат обяснения ;-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 27 Юли, 2012 Share Отговорено 27 Юли, 2012 дневните светлини нямат за цел да осветяват нещо и така не би трябвало да заслепяват. малко е странно защо са точно долу в бронята до тия за мъгла и дали няма да има ненужни спирания от полицаите за да те питат защо аджеба караш на фарове за мъгла, но вероятно това е част от удоволствието да шофираш и да общуваш с униформените Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 27 Юли, 2012 Share Отговорено 27 Юли, 2012 Fitibaldi, ами там принципно има празно място и явно им е било най-лесно така да го направят... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 27 Юли, 2012 Share Отговорено 27 Юли, 2012 Хубаво са го измислили някак си на Волекса, но кога ще го има и за Ховера? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZealoT Отговорено 27 Юли, 2012 Автор Share Отговорено 27 Юли, 2012 и сега по темата поръчах волекса, в Митвас. Девойката в офиса беше много любезна. Остава и занапред да е такова отношението. Малко се разочаровах че няма оригинален багажник за покрива на колата но явно ще се ползват разни други универсални. А е глупаво производителя да не е помислил за такъв багажник при положение че основния багажник на колата е толкова малък че като напазарувам в Кауфланд и няма да ми събере покупките Да питам и друго - куките правят ли ви проблем ако сте махнали решетката за N1 от колата? Трябва ли постоянно да си седи там че ми се струва доста грозно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 28 Юли, 2012 Share Отговорено 28 Юли, 2012 Колега, в Грейт Ауто предлагат допълнителни багажници за Волекс, за повече подлоности тлябва да се свържеш с тях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZealoT Отговорено 17 Август, 2012 Автор Share Отговорено 17 Август, 2012 и така в крайна сметка днес взех Волексчето разходих го до Севлиево - много съм доволен с скорост около 90-100 км/ч със пуснат климатик, фарове (не че няма дневни светлини ама пуст навик) даде разход 5,9 бензин. другата седмица ще ходя до Варна и ще тествам как е на газ. ето и малко снимки на моя мъник по пълни впечатления - утре че сега укъснях 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 17 Август, 2012 Share Отговорено 17 Август, 2012 Честито! Много безаварийни километри и добро настроение Друго си е да караш кола пипната от наша си ръка, нали? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZealoT Отговорено 19 Август, 2012 Автор Share Отговорено 19 Август, 2012 Мерси за добрите пожелания! Честно казано 3 дни само такива получавам и всички са приятно изненадани от количката като ги повозя. Вече и направих близо 600 км, не знам ама като гледам гаранцията ще й падне на третата година! Но пък здраве да е. Карам служебен ситроен с4 фейса 2012 г. - честно казано по нищо не отстъпва на ситроена(мисля че е 1.9 дизел), нито по пластмаси нито по вървеж нито по комфорт. Сравнено със пежо 407 2011 г. модел(дизел), то май по ново няма за сега е далеч далеч след пежото, возия, материали, ускорение. Не искам да сравнявам количката с премиум марките като БМВ и т.н тъй като според мен е напълно безмислено. Сега общо казано за колата - вози доста прилично, багажника е отчайващо малък, имам решетка на задното стъкло, сложена е калпаво и се удря в задното стъкло. Волана ми е прекалено тежък - не знам само на мен ли ми е така или и други колеги усещат разлика то другите автомобили - при мен сравнението е от голф 3, ситроена и пежото. Също така като превключвам между втора и трета чувам странен звук от скоростната кутия. Трудно намерих крика - под шоферската седалка е! Фаровете са отлични, без забележка! Като пусна вентилатора на втора степен и се чува странен шум, също и от перката на радиатора след като изгася колата тя продължава да работи (което е нормално), но при спиране все едно няма смазка, то е скърцане то е чудо. В завоите е доста по стабилна от ситроена, само адмирации за китайците в това отношение. Музиката е екстра. Спирачките - тествах ги и съм доволен, спира отлично - може би 1 идея по добре от ситроена и по зле от пежото. Климата - нормално като за ръчен климатик си е ок. Видимостта от автомобила е отлична, седалката поне на мен ми е супер удобна - но тук всеки си има индивидуални изисквания към нея. Утре карам колата да й сложат газовата че не можаха да я монтират миналата седмица, нещо нямало уредби. Това се сещам засега, продължавам с тест драйва - очаквайте нови включвания. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts