Jump to content

pa4kov

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

pa4kov last won the day on Декември 8 2013

pa4kov had the most liked content!

Profile Information

  • Карам:
    GW Hover H5

Последни посетители

679 профилни разглеждания

pa4kov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. В момента карам с BRIDGESTONE 235/65 R17 108H BLIZZAK LM80 XL вече 2-ри сезон. Гумата се държи много прилично и за сега, да чукна на дърво, не ме е вкарвала в приключение.
  2. pa4kov

    Смяна на маслото

    За Ховер-а е следното: I-во ТО: 5000 км или 6 м; II-ро ТО: 15000 (10000 от I-во ТО) или 12 м (от I-во ТО); III-то ТО: 30000 (15000 от II-во ТО) или 12 м (от II-во ТО); и т.н. на всеки 15000 или 1 година.
  3. Бушоните са от лявата страна на таблото.
  4. Проблем с газовата имаха голяма част от колите купени преди година, година и половина. В голяма част от тези машини са монтирани бутилки, по чиято вътрешна повърхност е имало ръжда, която в крайна сметка скапва помпата. Решението е замяна на комплект бутилка с помпа, което при мен го направиха гаранционно и напълно безплатно. Слава на Митвас са перфекната работа. От тогава газовата работи без проблем. Препоръчвам ти да коментирате с твоя сервиз замяна на бутилка с помпа.
  5. При газовите бутилки понятието "пълна до горе" е доста относително. Зависи от околната температура и налягането на помпата. Много често ми се е случвало през летните горещини бутилката уж да е пълна догоре, а първата чертичка гасне булвално след няколко километъра. Според мен случая на lab_man е точно такъв.
  6. И аз го имах този проблем. Първоначално се появяваше инцидентно, но след това нещата се задълбочиха. Проблема най-вероятно е в помпата. При мен след смяна на бутилка с помпа, проблема изчезна.
  7. pa4kov

    Great Wall Leasing

    Няма уловка. Това е цена, върху която се надчисляват всички такси и оскъпяването. Просто ти дават 1000 лв отстъпка от оскъпяването.
  8. Благодаря на всички за отговорите. Ще използвам средният разход (11.1 л на 100 км), който е даден на големия картон.
  9. Уважаеми колеги! Имам следният въпрос. Какъв е нормативно признатия разход за Ховъра?
  10. Чиними се, че цялата тази дискусия иде малко off-topic, или може би бъркам?
  11. Подкрепям Ванката. Една хубава сутрин си паля Ховърчето и съседа ми вика, че ми е изгоряла крушката. Оставям детето на детска и бегом в Митвас. Момчетата свършха работа за 15-20 минути, даже нямаше време за едно кафе. А цената беше някъде около 15-20 лв.
  12. Колеги, истината е в СЛЪНЦЕТО. Това е единственият първичен источник на енергия, който не требе да се копа. Ако някой ни подари ЯЕЦ съм съгласен да се строи. Каквото и да говорят някой политици, че държавата няма да даде и лев, не им вярвайте. България е малка и бедна държава (поне за сега, надявам се), и едва ли може да си позволи толкова скъп проект. Построяването на тази ЯЕЦ с държавно финансиране и гаранции може да ни вкара в големи дългове. И после .... Оти ги ручахме жабетата.
  13. Къде направиха актуализация на софтуера на газовата? Защото мен много ме мъчи големият разход при градско шофиране (не пада под 20 л на 100 км)
  14. Колеги някой да си е купил комплект нови джанти за Ховъра. Моля, да сподели впечатления: марка, модел, цена и място на закупуване. Благодаря предварително.
  15. Не знам какво има да е бистри. Винаги когато се изготвя спецификация за обществена поръчка тя се съобразява със съществуващ ценово-изгоден продукт. За да си сигурен, че дадена общ. поръчка няма да се провали е нужно да си подбереш правилния продукт и правилната фирма, която има голям шанс да спечели конкурса. Ще се съгласите, че GW Hover H5 и Steed са ценово най-изгодните нови коли от своя клас, които могат да бъдат намерени на българският пазар. Не смятам, че общественият интерес е нарушен в случая.
×
×
  • Създай нов...