Jump to content

pa4kov

Members
 • Мнения

  47
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

pa4kov last won the day on Декември 8 2013

pa4kov had the most liked content!

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно pa4kov

 • Ранг
  Advanced Member

Profile Information

 • Карам:
  GW Hover H5

Последни посетители

242 профилни разглеждания
 1. pa4kov

  въпрос за гумите

  В момента карам с BRIDGESTONE 235/65 R17 108H BLIZZAK LM80 XL вече 2-ри сезон. Гумата се държи много прилично и за сега, да чукна на дърво, не ме е вкарвала в приключение.
 2. pa4kov

  Смяна на маслото

  За Ховер-а е следното: I-во ТО: 5000 км или 6 м; II-ро ТО: 15000 (10000 от I-во ТО) или 12 м (от I-во ТО); III-то ТО: 30000 (15000 от II-во ТО) или 12 м (от II-во ТО); и т.н. на всеки 15000 или 1 година.
 3. Бушоните са от лявата страна на таблото.
 4. pa4kov

  Впечатления от Н5

  Проблем с газовата имаха голяма част от колите купени преди година, година и половина. В голяма част от тези машини са монтирани бутилки, по чиято вътрешна повърхност е имало ръжда, която в крайна сметка скапва помпата. Решението е замяна на комплект бутилка с помпа, което при мен го направиха гаранционно и напълно безплатно. Слава на Митвас са перфекната работа. От тогава газовата работи без проблем. Препоръчвам ти да коментирате с твоя сервиз замяна на бутилка с помпа.
 5. pa4kov

  Поведение на новият софтуер на газова уредба

  При газовите бутилки понятието "пълна до горе" е доста относително. Зависи от околната температура и налягането на помпата. Много често ми се е случвало през летните горещини бутилката уж да е пълна догоре, а първата чертичка гасне булвално след няколко километъра. Според мен случая на lab_man е точно такъв.
 6. pa4kov

  Проблем в ГУ когато палиш

  И аз го имах този проблем. Първоначално се появяваше инцидентно, но след това нещата се задълбочиха. Проблема най-вероятно е в помпата. При мен след смяна на бутилка с помпа, проблема изчезна.
 7. pa4kov

  Great Wall Leasing

  Няма уловка. Това е цена, върху която се надчисляват всички такси и оскъпяването. Просто ти дават 1000 лв отстъпка от оскъпяването.
 8. pa4kov

  Нормативно признат разход на гориво

  Благодаря на всички за отговорите. Ще използвам средният разход (11.1 л на 100 км), който е даден на големия картон.
 9. Уважаеми колеги! Имам следният въпрос. Какъв е нормативно признатия разход за Ховъра?
 10. Чиними се, че цялата тази дискусия иде малко off-topic, или може би бъркам?
 11. pa4kov

  Подмяна на изгоряла лампа за къси светлини

  Подкрепям Ванката. Една хубава сутрин си паля Ховърчето и съседа ми вика, че ми е изгоряла крушката. Оставям детето на детска и бегом в Митвас. Момчетата свършха работа за 15-20 минути, даже нямаше време за едно кафе. А цената беше някъде около 15-20 лв.
 12. Колеги, истината е в СЛЪНЦЕТО. Това е единственият първичен источник на енергия, който не требе да се копа. Ако някой ни подари ЯЕЦ съм съгласен да се строи. Каквото и да говорят някой политици, че държавата няма да даде и лев, не им вярвайте. България е малка и бедна държава (поне за сега, надявам се), и едва ли може да си позволи толкова скъп проект. Построяването на тази ЯЕЦ с държавно финансиране и гаранции може да ни вкара в големи дългове. И после .... Оти ги ручахме жабетата.
 13. pa4kov

  Впечатления от Н5

  Къде направиха актуализация на софтуера на газовата? Защото мен много ме мъчи големият разход при градско шофиране (не пада под 20 л на 100 км)
 14. pa4kov

  Параметри на джантите и гумите - Hover H5

  Колеги някой да си е купил комплект нови джанти за Ховъра. Моля, да сподели впечатления: марка, модел, цена и място на закупуване. Благодаря предварително.
 15. Не знам какво има да е бистри. Винаги когато се изготвя спецификация за обществена поръчка тя се съобразява със съществуващ ценово-изгоден продукт. За да си сигурен, че дадена общ. поръчка няма да се провали е нужно да си подбереш правилния продукт и правилната фирма, която има голям шанс да спечели конкурса. Ще се съгласите, че GW Hover H5 и Steed са ценово най-изгодните нови коли от своя клас, които могат да бъдат намерени на българският пазар. Не смятам, че общественият интерес е нарушен в случая.
×