Fitibaldi Отговорено 4 Януари, 2012 Share Отговорено 4 Януари, 2012 ама ти сериозно си навърташ километри... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 4 Януари, 2012 Автор Share Отговорено 4 Януари, 2012 Двигателния отсек можеш да измиеш с парострукай без проблеми (поне на нова кола). А защо да има разлика между нова и стара в това отношение? (не се заяждам, а наистина ми е интересно) ама ти сериозно си навърташ километри... И те сериозно ми бъркат в джоба Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 4 Януари, 2012 Share Отговорено 4 Януари, 2012 На някои стари не им беше предвидено, че може двигателния отсег да се мие и примерно влизаше вода в свещите, можеше да се окъсят разни електроники. При по-новите като цяло няма грижи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 4 Януари, 2012 Share Отговорено 4 Януари, 2012 защото на старата кола вероятността да има напукани кабели (особено ако е бензин) е огромна. влиза влага в кабелите и паленето е приключение. Ако влезе влага в делкото, приключението е в разгара си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dragozow Отговорено 13 Януари, 2012 Share Отговорено 13 Януари, 2012 Тия от GW така и не ми се обадиха за тестдрайв. Малко несериозна почва да ми се вижда работата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shrek Отговорено 14 Януари, 2012 Share Отговорено 14 Януари, 2012 (Редактирано) Тия от GW така и не ми се обадиха за тестдрайв. Малко несериозна почва да ми се вижда работата. Свържи се с "Митвас",те също са представител на марката. Отиваш на място /координати в нета/ и след половин час ще си в клуба на шофиралите GW. Ако не стане така , сменям си името .Отнася се за София Редактирано 14 Януари, 2012 от Shrek Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 14 Януари, 2012 Share Отговорено 14 Януари, 2012 не знам дали има списъци за тест драйв. аз днес отново бях на тест драйв. този път караха мои приятели. описал съм го подробно и днешното каране в съответната тема: http://forums.gwm-bg.com/topic/231-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-hover-h5/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 19 Януари, 2012 Автор Share Отговорено 19 Януари, 2012 Привет, хора. Не съм писал от известно време, защото нямаше какво толкова да споделя. Ето ви ъпдейт какво става с мен и колата ми. Вчера имах леко ПТП - блъснаха ме отзад. Щети - бронята(очевидно ) с всички прилежащи джиджавки и за съжаление капака. На снимката не се вижда хубаво, но 1 см от долния ляв ъгъл е огънат, т.е. целия капак е за боядисване заради него. Завеждането на щетата, възлагателното писмо и оставянето на колата в сервиза мина бързо и гладко. В момента колата е в Митвас за отстраняване на повредите: Акумулатор: На 8-ми се върнах от дълъг път. Оставих колата пред блока и не я бях палил до неделя (15-ти). Слизам долу и нямаше никой в акумулатора. Даже централното не сработи. Не съм я забравял с нищо пуснато вътре та ми е интересно защо е станало. Митвас ще проверят за утечки. Иначе с кабели запали веднага и беше пушка след това - никакви проблеми. В неделя установих също, че и един от задните колани не работи - не се закопчава. Митвас ще го отстранят гаранционно. Така и така колата влезна в сервиз - решихме да направим и първото ТО сега. Ще видим дали като си я получа ще има разлика в поведението й на пътя. Търся поп, който да се занимава с освещаване на коли, че старата 3 години я търкалях и нищо не ми се е случвало Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 19 Януари, 2012 Share Отговорено 19 Януари, 2012 Ех, гадост. Завидял ти е някой на хубавата кола пък е клел, клел... Бъзиках се аз при при миналото влизане заради предния капак че ще им видиш сервиза как се справя ама май не трябваше. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бат'Бойко Отговорено 19 Януари, 2012 Share Отговорено 19 Януари, 2012 Да забелязах че не си писал, и се надявах да пишеш но не такава новина (между другото) За поп има един в пловдив в църквата св. Неделя много е готин истински свят човек! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 19 Януари, 2012 Share Отговорено 19 Януари, 2012 Пффф какъв е тоя карък...Ама като гледам удара,не е бил много лек,а се е справила само с един бъмпер (за това е там да обере такива малки удари и да не влияят на геометрията на купето) един приятел чукна,подчертавам чукна един Форд Ка със волво S40 и форда сменя заден мост,а на волвото беше пукнато! стъклото на фара...Което ме навежда на мисълта,че е здрава.Дано да успеят да отстранят всички проблеми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muf Отговорено 19 Януари, 2012 Share Отговорено 19 Януари, 2012 Не се коси, случва се. Макар че и аз като чукнах Королата, беше още на 25 000 км.... чак ми се дорева като видях предната броня изкъртена. Сега е по-хубава от преди Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 20 Януари, 2012 Share Отговорено 20 Януари, 2012 (Редактирано) Хубавото, е че получаваш бърза реакция при възникването на проблем! На моята кола (Опел извън гаранция), за задиране в долната част на предна лява врата, чаках един месец да ми се обади застрахователят за възлагателно писмо - бяха забравили да ми звъннат и когато отидох в офиса разбрах, че е готово! А пък вчера като отидох в официалния сервиз (за който беше възлагателното писмо), казаха че ще изготвят оферта и като я приеме застрахователят ще ми се обадят, за да закарам колата. Не се оплаквам, че ме разтакават - щетата е дребна, пък и аз съм доста търпелив! По - скоро подчертавам обслужването, което предлагат GW, в частност твоя дилър. Дано и другите са такива (в Монатана стана ясно от мненията на собственик, че имат проблеми с диагностиката). А относно ПТП-тата - всичко е въпрос на късмет! Редактирано 20 Януари, 2012 от Migel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бат'Бойко Отговорено 20 Януари, 2012 Share Отговорено 20 Януари, 2012 То преди време и аз имах едно ПТП и ми беше много кофти, ма ми мина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 20 Януари, 2012 Share Отговорено 20 Януари, 2012 Колеги, не че нещо, ама как няма да е добро обслужването към момента, като колите от марката все още са мноого малко, а са и нови? Жалко за удара, дано бързо и качествено го оправят, а и другите дефекти - колана, и утечките, също! Качи снимки след ремонта, да видим как са се справили в сервиза И наистина поп ти трябва, че много хора ти завиждаме, къде благородно, къде не толкова Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivand911 Отговорено 21 Януари, 2012 Share Отговорено 21 Януари, 2012 poroinik някакви новини? Изтощаването на акумулатора да не е от диода на климатика, както на другия колега? Някаква разлика в поведението след ТО? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 24 Януари, 2012 Автор Share Отговорено 24 Януари, 2012 Такаа... Днес си взех колата от Митвас. Първо похвалите, после по същество. Страхотен сервиз са - ичключително добре се държат, оправиха се много бързо с ремонтите и се надявам другите дилъри/сервизи на ГУ да са на същото ниво. Всичко е оправено. Отзад не си личи, че въобще е имало някакъв сблъсък. Оправили са и някаква малка утечка по ел инсталацията. Колана също е оправен. Маслото е сменено с Мобил 5В40 - 3,5 литра. А това на скоростите с Мобил 75В90 - 2,2 литра. Цялото обслужване струва 250 лева. За разлика в поведението още не мога да говоря. Направи ми впечатление, че задна влиза много лесно, но може и да си внушавам. Ще видим. Нещо, което със сигурност има промяна е задния капак - преди са затваряше с повече сила и тъй като мисля, че и на тестовата беше така просто реших, че е така при Волексите. Но след като са го сваляли и пребоядисвали сега се затваря като по масло. Така че бъдещите и настоящи собственици да знаят, че има и много по-добро затваряне и да си го искат от дилърите . И така - сега пак й се радвам на количката. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 24 Януари, 2012 Share Отговорено 24 Януари, 2012 Браво, и вече само за смени на консумативи да ходиш в сервиз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 24 Януари, 2012 Share Отговорено 24 Януари, 2012 (Редактирано) Браво Редактирано 24 Януари, 2012 от SP1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xhizors Отговорено 24 Януари, 2012 Share Отговорено 24 Януари, 2012 Много добри новини, похвално за Митвас че не са претупали работата. Безаварийно каране оттук, колега. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 24 Януари, 2012 Share Отговорено 24 Януари, 2012 Станала е страхотно. Това идва да покаже, че явно наистина Литекс имат и осигуряват части моментално (бронята е нова). Нека Бойко от Митвас каже дали директно са получили бронята в искания цвят или е била пребоядисвана, питам от любопитство? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бат'Бойко Отговорено 24 Януари, 2012 Share Отговорено 24 Януари, 2012 Браво! Много добри новини, поздрави и пожелания за без аварино каране! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 25 Януари, 2012 Share Отговорено 25 Януари, 2012 Станала е страхотно. Това идва да покаже, че явно наистина Литекс имат и осигуряват части моментално (бронята е нова). Нека Бойко от Митвас каже дали директно са получили бронята в искания цвят или е била пребоядисвана, питам от любопитство? Принципно такива резервни части пристигат небоядисани. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бат'Бойко Отговорено 25 Януари, 2012 Share Отговорено 25 Януари, 2012 А колко струваше ремонта, ако не е тайна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 25 Януари, 2012 Автор Share Отговорено 25 Януари, 2012 Ремонта е с възлагателно писмо. Сервиза се оправя директно със застрахователя за цената... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts