Jump to content

dragozow

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dragozow

 • Rank
  Newbie
 1. Тия от GW така и не ми се обадиха за тестдрайв. Малко несериозна почва да ми се вижда работата.
 2. Това ми е мисълта. Що зор да сложат такава скъпа уредба, като един ГИ от хубава марка с монтажа излиза 1000 лв. За повече монтажи GW могат да вземат доста по-добри цени.
 3. Малко е безмислено да се слага скъпа газова уредба на евтина кола. Не че нещо ама на Voleex кога ще избиете разхода? Тия които чакате газова с течна фаза ли са?
 4. Искат ли да имаш някакъв пробег преди монтажа на газова? На мен ми се струва много скъпа при положение че при газаджиите приличен газов инжекцион струва 1000 лв.
 5. Писах на Greatwall.bg, не знам кой е дистрибутора. Пишеше Litex motors май.
 6. Колите само с черния салон ли се предлагат? Ако може някоя снимка на седалките и разстоянието за задните крака. Дистрибутора в София ме записа за тестдрайв след 08.01, нямало кола сега. Да не са продали китайските вече..
 7. Не карам премиум, Golf 4 комби дизел 116 коня. Моята има доста от доплащащите се екстри, но не е нещо особено. Детето е вече на 2 години и не возим легла, колички и т.н. В 95% от случаите в багажника имам само пожарогасител. Аз съм 177 см, около 100 кила. Жената кара курсовете в момента и вероятно ще подкарва. Колко е каското на тая колица?
 8. Към собственика: Колега, каква ти е била предишната кола? Питам защото съм се навил да си продам моята и да купя един Voleex, чудех се как ти се струва спрямо предишната. Даже уговорих тестдрайв догодина, колата съм я виждал/пипал на автосалона в Интер експо центъра лятото.
×
×
 • Create New...