admin Публикувано 22 Януари, 2015 Share Публикувано 22 Януари, 2015 Понеже винаги се радвам да видя някоя друга яка снимка на Great Wall, реших да направя важна тема за това. Покажете вашият Hover в пълната му светлина, без значение, кой от моделите. Качвайте снимки и всеки път, когато има нещо яко, ще го слагаме в Facebook страницата на форума! Най-удобните (според мен) варианти за качване са два: 1) Като прикачени файлове във форума 2) http://imgur.com/ Но може да изберете такъв вариант, който най-много ви харесва! Правилото е снимката да се вижда в поста, без да трябва да се отварят външни линкове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 6 Юни, 2015 Share Отговорено 6 Юни, 2015 Качвам снимки на малко оптичен виртуален тунинг !!!!!!!!! Които ако не беше намачкана колата от градушката щеше да се е случил вече. Това не е окончателния вариант още събирам идеи и мнения!!! Но на някъде на там съм се насочил. Джантите са истински не са виртуално поставени,другото е фото-шоп . Реално смяната на цвета ще се изпълни с фолио, за да може да се махне при необходимост или за възможна друга промяна.За сега фолиото е планувано черно гланц(без металик) за да се слее максимално с тъмните стъкла,които ще бъдат затъмнени още малко. За предна и задна броня ще се ползва фолио драскана стомана. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 14 Юни, 2015 Share Отговорено 14 Юни, 2015 предпочитам този тунинг :laughing5: при грешка можеш да му удариш една кофа вода 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evgeni Stoimenoff Отговорено 22 Юни, 2015 Share Отговорено 22 Юни, 2015 (Редактирано) Не е мойта машина, но много ме радва тази Редактирано 22 Юни, 2015 от E100imenoff 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 28 Февруари, 2016 Share Отговорено 28 Февруари, 2016 (Редактирано) ето малко снимки с новите джанти и гуми... то зимата мина, но по-добре късно, отколкото никога, нали? извинете за лаишкото качване, надявам се не съм подразнил много съфорумците Редактирано 2 Март, 2016 от JI_GIT Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 29 Февруари, 2016 Share Отговорено 29 Февруари, 2016 (Редактирано) Ето и аз да се похваля Редактирано 29 Февруари, 2016 от kriss1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 29 Февруари, 2016 Share Отговорено 29 Февруари, 2016 ето малко снимки с новите джанти и гуми... то зимата мина, но по-добре късно, отколкото никога, нали? https://mail.google.com/mail/u/1/?ui=2&ik=4977bd362f&view=att&th=153281711e82fec4&attid=0.1&disp=safe&realattid=f_il6lhfzu0&zw https://mail.google.com/mail/u/1/?ui=2&ik=4977bd362f&view=att&th=153281711e82fec4&attid=0.2&disp=safe&realattid=f_il6lhohf1&zw https://mail.google.com/mail/u/1/?ui=2&ik=4977bd362f&view=att&th=153281711e82fec4&attid=0.3&disp=safe&realattid=f_il6lhsfj2&zw https://mail.google.com/mail/u/1/?ui=2&ik=4977bd362f&view=att&th=153281711e82fec4&attid=0.4&disp=safe&realattid=f_il6lhxfi3&zw Моля те да ги качиш отново, защото са недостъпни. Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 1 Март, 2016 Share Отговорено 1 Март, 2016 Малко промени, халогени на тавана монтирани в Тандер, затъмнени задни светлини в Булфолио. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 1 Март, 2016 Share Отговорено 1 Март, 2016 Малко промени, халогени на тавана монтирани в Тандер, затъмнени задни светлини в Булфолио. Колега колко Ви струваха халогените ако не е тайна, и в Тандер само ги монтираха или от там ги закупи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 1 Март, 2016 Share Отговорено 1 Март, 2016 Не е тайна разбира се, халогени 140, боя 80 (скъпо), инсталация и монтаж в тандер 100 труд и ключ оригинален Греат Вал около 100 май беше. Затъмняване на задни светлини доста играчка 110 в Булфолио. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 1 Март, 2016 Share Отговорено 1 Март, 2016 Халогените ги поръчахме по интернет от Китай мисля, но ги има и в БГ, не помня коя фирма, напишете в нета "Халогени за таван" имат 3 модела. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 21 Март, 2016 Share Отговорено 21 Март, 2016 (Редактирано) Ето и аз да се похваля с джанти и гуми.Джантите са 15 цола 7J ЕТ-6 , а гумите са 235/75/15 Michelin Latitude Cross Редактирано 21 Март, 2016 от kriss1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 25 Март, 2016 Share Отговорено 25 Март, 2016 Ето какво подобрение направих днес Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 26 Март, 2016 Share Отговорено 26 Март, 2016 Надявам се скоро и аз да сложа снимка,,,,,тунингова се. Качвам снимки на малко оптичен виртуален тунинг !!!!!!!!! Които ако не беше намачкана колата от градушката щеше да се е случил вече. Това не е окончателния вариант още събирам идеи и мнения!!! Но на някъде на там съм се насочил. Джантите са истински не са виртуално поставени,другото е фото-шоп . Реално смяната на цвета ще се изпълни с фолио, за да може да се махне при необходимост или за възможна друга промяна.За сега фолиото е планувано черно гланц(без металик) за да се слее максимално с тъмните стъкла,които ще бъдат затъмнени още малко. За предна и задна броня ще се ползва фолио драскана стомана. Супер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 23 Декември, 2017 Share Отговорено 23 Декември, 2017 Разликата между 235/65 R17 и 215/90 R15 ( височина на 31ци - 78см ) за съжаление ше се разделям с тях, но ще търся 33ки и ще слагам 5см бодилифт. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 24 Декември, 2017 Share Отговорено 24 Декември, 2017 Ако продаваш 17-ките гумите с жантите обади се.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 24 Декември, 2017 Share Отговорено 24 Декември, 2017 Продавам ги, 0894 26 81 82. Тряя пара за нови гуми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko33 Отговорено 26 Януари, 2018 Share Отговорено 26 Януари, 2018 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 3 Февруари, 2018 Share Отговорено 3 Февруари, 2018 Ей го и моя жип 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi86 Отговорено 4 Февруари, 2018 Share Отговорено 4 Февруари, 2018 Ето го и моя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
V Petrov Отговорено 6 Март, 2018 Share Отговорено 6 Март, 2018 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 6 Март, 2018 Share Отговорено 6 Март, 2018 Прекрасен и решетката много лъскава... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 4 Юни, 2018 Share Отговорено 4 Юни, 2018 Нощ в Лозенската планина 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mladen7105 Отговорено 6 Юли, 2018 Share Отговорено 6 Юли, 2018 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mladen7105 Отговорено 6 Юли, 2018 Share Отговорено 6 Юли, 2018 Нов собственик съм на Н5 ще споделя впечатленията си за напред.А между другото колата е внос от Италия не и работеше дистанционното ,разглобих ключа и след дълги огледи(нищо не разбирам от автомобили) реших че липсва една пластика,изрязаха от кенчето бира/което ми правеше компания/една импровизация и всичко заработи,после от колеги разбрах че за отстраняване на подобен проблем са се разделили с 150лева???Ако мога да помогна...на някой... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts