Jump to content

Качвайте тук снимки на вашия Hover!

admin
 Share

Recommended Posts

Купих я за 9000лв. километрите са 86000???? което много силно ме съмнява да е реално но ще мина през компютърна диагностика дано се разбере истинското състояние на двигателя.Годината на производство е21/12/2011 има газова уредба слагана допълнително която не включваше след преглед при съотвения доктор се оказа че някакъв контактор не прави добра връзка почисти го и проблема се реши.Свети ми лампичка на двигателя дано на компютъра да покаже какъв е проблема ,като мина ще се разбере.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
На 9.09.2018 г. at 13:09, Kan4o написа:

Хей сега и аз да се похваля....Дефлектор/ мухобойка/ и ветробрани за четирите врати и то специално за Хувър Н3..

DSC_0001.JPG

DSC_0002.JPG

DSC_003_(2).JPG

DSC_0008.JPG

DSC_0007.JPG

DSC_0009.JPG

Супер а каква е цената на ветробраните?!

хахаха само продуктово позициониране ви се привижда и реклама...нали виждаш как изглежда , не е на сайта, а реален, ако искаш ела го пипни . Може и завойче да си изпрасиш, зависи от разположението на духа ми.

На 1.10.2018 г. at 5:10, Kan4o написа:

хахаха само продуктово позициониране ви се привижда и реклама...нали виждаш как изглежда , не е на сайта, а реален, ако искаш ела го пипни . Може и завойче да си изпрасиш, зависи от разположението на духа ми.

На 1.10.2018 г. at 5:10, Kan4o написа:

Много добра визия,браво 

Накратко: управлението на моторни превозни средства с предни стъкла, които не са фабрично затъмнени от производителя, е нарушение и то може да доведе до издаване на заповед за принудително спиране на возилото и до налагане на глоба от 20 лева.

Основанията затова се съдържат в чл. 105 от Закона за движение по пътищата, където се казва следното:

• Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през предните странични стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.

(2)  Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.

В първата алинея на текста забраната е абсолютна. Ако обаче имате кола с фабрично затъмнени стъкла, трябва да притежавате документ, с който да докажете това пред КАТ. В случай, че въпреки производственото затъмняване решите да сложите допълнително и фолио, то това лесно може да бъде установено и пак да попаднете под ударите на закона.

Според Спогодбата за приемане на еднакви технически предписания на превозните средства фабрично затъмнените стъкла трябва да имат  75% светлопропускливост на предно и задно стъкло и 70% на странични стъкла. Това е посочено и в  Правило № 43/1988г. на ООН.

Във втората алинея на чл. 105 от ЗДвП забраната е условна – ограничаването на видимостта и намаляване на прозрачността на стъклата на задните врати е допустима. Затъмняването трябва да е до определено процентно съдържание, а не напълно.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Ето го моя с така мечтаните джанти 15ки. Обух го с руски гуми Forward Safari 530 и мисля, че направих добър избор за района в който живея. Джантите са от Митсубиши Паджеро с параметри 7J ET 10, 15 цола. Имах малък проблем с гайките на джантите, но срещу 100лв. бъркане в джоба се реши. Напролет ще се вдига, нещо все ниско ми се вижда... Пожелавам ви весели празници!

IMG_20181224_123202.jpg

IMG_20181224_113149.jpg

IMG_20181224_123157.jpg

• admin unpinned this topic