st.videv Публикувано 11 Август, 2014 Share Публикувано 11 Август, 2014 (Редактирано) Ето, благодарение на Ники-25 разбрах , какво е "машинка" т.е. машинката , която осъществява включването на 4х4 на предния мост, вляво..Моля сега всички техничари, дето могат да ми намерят еи това моторче, дето я задвижва :http://www.chipdip.ru/product/гнетофони и прочие. Това е от руския сайт , но по техническите данни предполагам , че лесно ще се намери. Цената в Русия 150 рубли е 6 лева у нас , ама няма как да се поръча. Ще съм благодарен, подобни са на електрическите брави на автомобилите и прочие,... Редактирано 24 Август, 2014 от st.videv 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 12 Август, 2014 Share Отговорено 12 Август, 2014 нашите дистрибутори за колко ги продават - толкова ли е голяма разликата... Електрически постояннотоков мотор DC MOTOR P/N 2004-08, 20 VDC Тегло: 0.670 кг Брой: 2 Код: 19767 Оцени продукта Цена: 30.00лв. Брой: Електрически постояннотоков мотор DC MOTOR P/N 2004-08, 20 VDC в метален корпусНаименование: постояннотоков мотор 20 VDCМодел: DC MOTOR P/N 2004-08Номинално напрежение: 20 VDCДиаметър на двигателя: 51 mmДължина на двигателя: 84 mmДължина на вала: 20 mmДиаметър на вала: 6.2 mmЗабележка: върху вала има втулка с дължина 39 mm и диаметър 18.5/17.2 mm от тук - http://vikiwat.com/product/17782/elektricheski-postoyannotokov-motor-dc-motor-p-n-2004-08-20-vdc.html прегледай ако искаш, има и други 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 12 Август, 2014 Автор Share Отговорено 12 Август, 2014 (Редактирано) не е въпроса в парите- днес с тях говорих 2 пъти- предлагат или малки или големи, като този. . Редактирано 24 Август, 2014 от st.videv 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 13 Август, 2014 Share Отговорено 13 Август, 2014 Драги ми смехурко, днес ходих до сервиза в Добрич, за да си поприказваме /там има една готина кака / и попитах за този електромотор. Какво мислиш ми отговори тя!?! Над 714 лв. без ДДС!!! ИМАЛИ И В НАЛИЧНОСТ, разбираш ли!!! БЕЗБОЖИЕ!!! Нямам думи... Тия от Литекс са напълно откачени! Ако имам твоя проблем твърдо заявявам, че ще има ТНТМ в безобразни размери и със сигурност няма да дам и четвърт от тази ненормална сума. Ако в Русия това е около 6 лева, то транспортът до тук, излиза че е над 708лв. без ДДС! За тия пари и сам ще отида до там да си го взема. ... да не забравя - комплект задни накладки и челюсти за ръчната, сменени в оторизиран сервиз - 208лв! Предни /на предното обслужване ги смених/ - 74лв. И двете цени включват и труда. Ц,ц,ц,ц, накъде отива тоя свят... В тая страница, която пратих в предния пост не намери ли нищо подходящо? Имаше и още един ел.мотор 20VDC, но беше с тахограф отзад и струваше 60 кинта, а автопрахосмукачки има и за 30. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 13 Август, 2014 Share Отговорено 13 Август, 2014 (Редактирано) Мисля,че на г-н Видев му трябва това като част и вътре е това моторче,но понеже Литекс Моторс не продават отделни части ще му го продадът цялото иначе това устройство го има втора ръка и струва 200лв Редактирано 13 Август, 2014 от Niki-25 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 13 Август, 2014 Автор Share Отговорено 13 Август, 2014 (Редактирано) Охоооо моторчето е по 6 лева и го има ...хахахаха ще видим. Редактирано 24 Август, 2014 от st.videv 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 14 Август, 2014 Share Отговорено 14 Август, 2014 Щом е толковва разпространен, би трябвало в повечето автопринадлежности да е подобен, а от тук се сещам, че един компресор 12в. с износено бутало се търкаля в багажника - трябва да го прегледам. Това са евтини стоки и дори и нови да ги купиш, с цел разглобяване и използване за части пак е несравнимо по- на сметка. Следя темата с интерес и успех! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 29 Август, 2014 Share Отговорено 29 Август, 2014 коя е фирмата производител или внос? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 29 Септември, 2014 Автор Share Отговорено 29 Септември, 2014 Въпроса с раздатката е решен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 29 Септември, 2014 Share Отговорено 29 Септември, 2014 Г-н Видев споделете как сте го оправил,ще бъде полезно за другите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 29 Септември, 2014 Автор Share Отговорено 29 Септември, 2014 само на лични,такива данни публични са като закона за досиетата. Мога да ти кажа , че това е от 1 месец просто сега реших да го публикувам. Ако ти се случи, аз съм човека.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 30 Септември, 2014 Share Отговорено 30 Септември, 2014 Тогава какъв беше смисълът на тази тема ако най-важното, решението, е "само на лични"? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 30 Септември, 2014 Автор Share Отговорено 30 Септември, 2014 (Редактирано) Смисълът на темата бе, че търсих помощ, но не получих....сега аз я давам.За тези, който желаят. Иначе със спам ли да пълня форума...Вие на Волекса нямате такова "чудо". Редактирано 30 Септември, 2014 от st.videv Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 2 Октомври, 2014 Share Отговорено 2 Октомври, 2014 Г-н Видев,да те нямат,но ние има ме и ще е полезно да имаме информация Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 9 Октомври, 2014 Share Отговорено 9 Октомври, 2014 Видев,поведението и отношението ти към форума,участниците,идеята,както и към самия тебе е недопустимо и неприемливо.Актуализирай си файла "отношение и комуникация в интернет средата" 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 14 Юни, 2016 Share Отговорено 14 Юни, 2016 Здравейте , и така в крайна сметка знае ли се кое и какво точно е моторчето и от къде може да се купи ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 28 Януари, 2017 Share Отговорено 28 Януари, 2017 Ако при теб не работи - сваляш и търсиш аналог. При мен все още е наред, но все пак търсих преди време в полза на друг съфорумчанин. Явно, въпреки нежния си вид, издържа на тормоз говедото. Свали го и дай малко параметри - ще ровим задружно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boldrick Отговорено 12 Юни, 2018 Share Отговорено 12 Юни, 2018 Здравейте ,имам същия проблем с това моторче и вече седмица не мога да намеря нито ново такова,ното втора употреба.Моля за помощ ако някой знае от къде мога да си поръчам да пише или да ми звънне на 0886 490 305 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 12 Юни, 2018 Share Отговорено 12 Юни, 2018 Етооооо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 13 Юни, 2018 Share Отговорено 13 Юни, 2018 Boldrick цялата машинка за включването я има в алиекспрес - около 100лв. Отделно в момента има няколко хувъра на части. Също така ако е умряла може да зацепиш постоянно полуоската и да сложиш хъбове, просто всеки път за да включиш 4х4 ще тряя и хъбовете да щракаш. Та...опции има. Кажи първо кво е станало с машинката - ел.мотора ли, датчик ли, що ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 13 Юни, 2018 Share Отговорено 13 Юни, 2018 (Редактирано) Може да се наложи да не купувате нова, а ремонт на старата.https://www.youtube.com/watch?v=-nb4bnEEMak може и да го махнете като го замените с хъбове.https://www.youtube.com/watch?v=qTKB98of_hA Редактирано 13 Юни, 2018 от zhelev_48 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 17 Юни, 2018 Share Отговорено 17 Юни, 2018 (Редактирано) Здравейте, За хъбовете с планката е ясно,но някой отварял ли е в крайна сметка машинката,от какво е гумичката/о пръстен предполагам/ и колко време издържа след ремонта,че вчера на пясъка падна голям смях. Явно не включва предния мост и 4L,а и трайно светна АБС за капак. Та като се започна едно копане със "стефко" т.е. "стиид" - изпуши съединителя който е на 80 километра/нов комплект/,нова скоростна кутия на същите км. и т.н. Скъсаха ме от шеги и закачки относно марката и пригодността и за тези условия + неприятното преживяване на 30градуса жега + вероятността да останеш с дни на пясъка ако някой не те изтегли. В крайна сметка един колега ме изтегли с форд-пикап като "л……… салфетка" и ме посъветва да спирам вече на асфалта и т.н. с което аз разбира се не съм съгласен или поне не би трябвало да има проблем ако включва коректно двойното и ниските. Всяко инфо е добре дошло. Поздрави, Редактирано 17 Юни, 2018 от Krasimirr Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 17 Юни, 2018 Share Отговорено 17 Юни, 2018 Още нещо се установи и ако на някого му се е случвало да сподели. Включваш на 4Н и машинката включва,но когато включиш към 4Л явно машинката се изключва и остава само на задно,а голямата измама е ,че лампите си светват все едно, че всичко е ОК. Другият ефект е че нещо се бъгват лампите и в каквато поредност да ги натискаш не реагират.Трябва да изгасиш и да запалиш на ново - тогава изгасват. Вие сте. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 17 Юни, 2018 Share Отговорено 17 Юни, 2018 За тва заебаваме тия тоци и слагаме механична връзка. От тва по надеждно нема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 17 Юни, 2018 Share Отговорено 17 Юни, 2018 (Редактирано) и как точно се прави механичната връзка,че нещо не хващам - планка и хъбове ли имаш на ум. Редактирано 17 Юни, 2018 от Krasimirr Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts