Jump to content

boldrick

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от boldrick

  1. boldrick

    Great Wall Hover H3

    Пробвах с полиамид- не стана.Втулката се оказа много тънка ,а полиамида прекалено мек като материал. Та сега ще търся фосфорен бронз.
  2. boldrick

    Great Wall Hover H3

    Намерих стругар за тази бронзова втулка,но се оказа ,че трябва да е от фосфорен бронз ,а той е доста скъп като материал и трудно се намира.Може ли да ме насочиш от къде мога да се сдобия с такова парче фосфорен бронз и ориентировъчно какви размери да търся.
  3. boldrick

    Great Wall Hover H3

    Аз имам същия проблем със шума в купето над 100 км/ч,но при мен е свързано и със странни вибрации на цялото купе.Имах съмнение ,че вибрациите идват от каре на кардана,но след оглед на канал се оказа ,че вибрациите саот опашката на скоростната кутия към кардана.От там целият кардан се тресе и я погледна майстор и каза,че има разбит плъзгащ лагер,който се намира в опашката на скоростната кутия,каквото и да значи това. Звънях за информация до сервиза на ГУ,но не са чували за такъв лагер за моя модел Хувър3, 2008г. 2.4 бензин/газ 4х4 .Майстора е готов да го разглоби ,но иска малко информация какво да очаква .Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем моля да сподели.Иначе утре сменям предни -горни и долни шарнири,биалетки,предни задни и каре на рейката на волана.Всичко е от списъка от взаимнозаменяеми части,който е в друга тема.Дано да паснат.Ще пиша ако някой се интересува за цени и модели.
  4. Сигурно е на 100 % ,че проблема е в клемореда .Поръчах от нашите тук Грейт Уол за 22лв,но се оказа ,че не пасва,въпреки,че на външен вид са еднакви.А в алито търсих,но не открих нищо. Ако имаш идея как да го напиша или имаш линк пращай.
  5. Здавейте, отскоро имам проблем със запалването.След преглед в сервиз се оказа,че стартера е наред,а проблема е в самия клеморед на ключа,но майстора отказа да го разглобява защото не подлежал на ремонт или почистване.Проблема се получава когато колата се нагрее от слънцето и излежда нещо слепва в самия клеморед.След почукване пали,но е много неприятно ,а и не знам кога ще ме остави на пътя.Та въпроса ми е може ли да се почисти тоя клеморед или единствения вариант е да се замени с нов? И ако е за смяна от къде може да се поръча такъв?Джипа е Хувър 3, 200г,бензин 2,4, 4х4
  6. Търся задни амортисьори за Ховер 2008г. 2.4 бензин газ 4х4 ... Който има информация от кой модел пасват да пише ....
  7. Свалих моторчето и се оказа ,че проблема е в него.То не работи.
  8. Проблема с моторчето е наполовина решен. След ровене по руските сайтове и алиекспреса резултата е :https://ru.aliexpress.com/item/2310100-K01SH-ELEC-SHIFTING-FORK-ASSY-GREATWALL-HAVAL/32407961904.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.266.43253c001h5mKl Все пак 140 лв е за предпочитане от 716 лв без ДДС от Литекс ....,както и 250 лв за втора употреба от нашите търгаши по моргите. Дано съм помогнал и на други с подобен проблем.
  9. Колега бях на Болата в събота и видях какво стана с белия Стиид, ако си бил ти де?
  10. Здравейте ,имам същия проблем с това моторче и вече седмица не мога да намеря нито ново такова,ното втора употреба.Моля за помощ ако някой знае от къде мога да си поръчам да пише или да ми звънне на 0886 490 305
  11. Здравейте, търся моторче за Great Wall Hover3 2008 г. 2,4 ,което включва 4х4 .Оказа се слаба част на тази джипка и където и да звънна по моргите все е продадено, а от представителството на Грейт Уол ми обявиха цена от 746 лв,което е нереално за едно електромоторче ,голямо колкото кибритена кутийка и на 12 V. Моля за съвет къде мога да си намеря такова моторче и дали подлежи на поправка.Оставам телефон за връзка - 0886/490 305 и triada2015@abv.bg.
  12. Здравейте ,имам същия проблем с това моторче и вече седмица не мога да намеря нито ново такова,ното втора употреба.Моля за помощ ако някой знае от къде мога да си поръчам да пише или да ми звънне на 0886 490 305
  13. Проблема ,наистина се оказа в мторчето,но не намирам темата за това моторче ?А и то самото няма никакъв номер за да мога да го открия като резервна част.Помощ ....
  14. Здравейте колеги, днес падна обилно снежец и нали съм с 4х4 веднага качвам се сутринта и включвам а 4Н и лампичката започна да мига в самото начало,както друг път,но тоя път не спря да мига през целия път.Угасих двигателя и направих цялата процедура наново ,но 4WD отново продължи да мига и не спира .При спряло положение пак мига.Пробвах да направя пълен ляв и десен завой от място и друг път при тая маневра колата при завой спира,но сега не.Та въпроса ми е дали въобще е зацепило 4х4 и ако не,защо?КАква би могла да бъде причината.
×
×
  • Създай нов...