poroinik Публикувано 20 Ноември, 2012 Share Публикувано 20 Ноември, 2012 Сетих се, че си нямаме тема за раздумка и всякакви общи приказки та реших да създам тази за целта... В момента гледам това клипче - В Русия наистина ли толкова талибански карат? Пияни ли карат та са толкова... луди/прости... не нам как да ги определя? И трето - защо си слагат камери по колите да снимат движението? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 20 Ноември, 2012 Share Отговорено 20 Ноември, 2012 (Редактирано) Камери си слагат заради пешеходци, които им се хвърлят пред колите за да им искат пари. Също така си хвърлят таблети и смартфони поради същата причина. Имаше видео за илюстрация, ще го постна като го намеря. UP: Ето го и материала по темата: http://div.bg/Забавн...2_i.229161.html Редактирано 20 Ноември, 2012 от leomm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 20 Ноември, 2012 Share Отговорено 20 Ноември, 2012 До колкото знам камери слагат и заради безкрайно корумпираните полицаи (ако тук си мислим, че знаем какво е корупция - е то там са я създали). Често ги спират и изнудват за несъществуващи нарушения, с камерата могат да се защитят какво е станало. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 21 Ноември, 2012 Автор Share Отговорено 21 Ноември, 2012 Като гледах клипчето, което Leomm постна, си личи че това с "жертвата пешеходец" е добре обмислен бизнес в Русия. Чувал съм, че и тук са ставали такива неща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 13 Декември, 2012 Автор Share Отговорено 13 Декември, 2012 Някой забеляза ли кога цената на Ц10 се качи с 1000 лв? Гледам, че вече лизинга е 15990, а кеш е 16990... На greatwall.bg бутона за цените не е активен... Явно в момента правят промени по сайта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 13 Декември, 2012 Share Отговорено 13 Декември, 2012 Честито коледно увеличение, както се казва в такъв случай. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 13 Декември, 2012 Share Отговорено 13 Декември, 2012 И продължава нищо да не се споменава за ESP и 4 въздушни възглавници. CVT го има в легендата, но го няма в опциите. Интересна стратегия за борба с новото Сандеро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 13 Декември, 2012 Автор Share Отговорено 13 Декември, 2012 Сега погледнах и Стийд-а... Аз ли съм в грешка или е понабъбнала и там цената с няколко хиляди? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 13 Декември, 2012 Share Отговорено 13 Декември, 2012 (Редактирано) При Стийда няма много какво да се продава и затова се е качила цената. До колкото знам (информацията ми е преди време) са внесени 500 пикапа от Италия и са на по-висока цена, но са предварително запазени. Следващите които ще са от Китай май пак ще са на малко по-ниска цена. Вече за излизащите от нашия завод не мога да кажа. Редактирано 13 Декември, 2012 от Ванката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 13 Декември, 2012 Share Отговорено 13 Декември, 2012 Steeda като гледам за ниво One 4x2 цената е с 2.5 хил. по-висока, а за 4x4 пак ниво One е с 4 хил. по-висока. Доста странна политика, явно целят да отдръпнат бъдещите клиенти. С Волакса също е адски глупаво да увеличават цената. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 13 Декември, 2012 Share Отговорено 13 Декември, 2012 Ето такива филми трябва да има за GW-те модели. Като го изгледа човек разбира много неща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 13 Декември, 2012 Share Отговорено 13 Декември, 2012 Между другото видяхте ли новото Ssang Yong Korando http://www.korando.bg/index.html? Има го изложено в София пред Фантастико Драгалевци - доста е красиво. Идва малко по-солено от очакваното за H6, но пък е налично в магазина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 13 Декември, 2012 Share Отговорено 13 Декември, 2012 Честно казано никога не ми е харесвал дизайна на тези автомобили. Не са лоши със сигурност. Даже те първи пуснаха фабричната газова уредба с гаранция, ако не се лъжа. И са новатори в купуването на кола с ваучер от колективните сайтове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 14 Декември, 2012 Автор Share Отговорено 14 Декември, 2012 А видя ли коледните отстъпки на другите модели на санг йонг :-) . 60% за actyon, останалите по 30-40-50%... Не се шегуват. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kisolre Отговорено 16 Декември, 2012 Share Отговорено 16 Декември, 2012 Вече има цени и очаквани дати. Всичките са обявени с Great Wall Leasing. Voleex C10: 15 990 лв / сега / увеличена с 1000 лв Steed 5: 26 990 лв / сега / Hover H5: 28 990 / 05.2013/??? Hover H6: 36 990/ 08.2013 Voleex C30: 20 290/ 05.2013 За C20 нищо не пише. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 16 Декември, 2012 Share Отговорено 16 Декември, 2012 (Редактирано) Колега за С20 няма да се произвежда и продава за сега у нас,защото си е един малък С30. А това,че са вдигнали цената на Волекса е много лошо,ако я намалят ще залеят пазара и няма да има кой да ги бие по продажби аз лично не го удобравям това с увеличаването на цената. Редактирано 16 Декември, 2012 от Niki-25 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kisolre Отговорено 16 Декември, 2012 Share Отговорено 16 Декември, 2012 C20 като го гледах на изложението във Варна ми изглежда повече като C10 леко повдигнат, шибидах и релси на тавана. Не се загледах по-подробно но не забелязах нещо по-различно. И стоя шибидах тавана като че ли става по-дебел и като седна вътре главата ми опира в тавана (свалена седалка и нормално спусната назад облегалка). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emorodev Отговорено 16 Април, 2013 Share Отговорено 16 Април, 2013 На мене ми се ще да съм "шофьор" на клуба ..хе хе !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 16 Април, 2013 Share Отговорено 16 Април, 2013 Ехеее, Емо искаш ти...Вчера във фейсбука четох:"Децата са цветята на живота, еее аз раздавам семена".Цветар не ти ли се става?Двечки си направил, а още? Хахахахахах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emorodev Отговорено 16 Април, 2013 Share Отговорено 16 Април, 2013 Я виж това вместо да ми се смееш..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 16 Април, 2013 Share Отговорено 16 Април, 2013 Не ти се смея, ти си фен на офроуда виж автомобила с най добра проходимоста Газ - 66 виетнамка с нея съм форсирал Тунджа от движение.. Виж и БТР-60ПБ с него съм форсирал Марица при село Надежден местноста е Костов връх... а за черни и планински пътища изобщо не съм ги помнил.БТР-а е на независимо торсионно окачване- познай как вози и кой задължително бе на люка. Тва язовири и рекички и байри и не ми ги хвали. ООО аз си имах и БТР 50 Пу.верижен змей с половин танков двигател по добър от МТ-ЛБ.Като кътен зъб вадеше закъсалите автомобили... За това вчера ти казах , аз съм обръгнал на тема оуфффроуд. важно е да си вършим работата. Ето за мен УАЗ-469 е наследник на ДЖЕЕР и ВИЛИС- разкошен е . Виждал съм два вързани с въжета да дърпат трети на леда и да го издърпат.Сега Хувъра го оприличавам на УАЗ само че луксозен- с климатронис и меки седалки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emorodev Отговорено 16 Април, 2013 Share Отговорено 16 Април, 2013 (Редактирано) Маитап бе Уили..Опасен си...много си ми скитал..Бравооооооооо Ето ти нещо сежо ..... Редактирано 16 Април, 2013 от emorodev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 16 Април, 2013 Share Отговорено 16 Април, 2013 ООО ЗНАМ ТЕ АЗ МАЙТАПЧИЯТА..Ето това е УАЗ, а да ти кажа за първообраза му ГАЗ-69-/текезесарка/: така е известна у нас тя си е точно Вилис от войната. и има 3 скорости...Стига Емо повече на срещата- стави и колена ме болят от тия младежки- лейтенантски щуротии. ама поне знахме, за какво служим.Нали знаеш военния виц-"Кои аз ли, ей сега ще надскоча сградата".Колко сгради съм надскачал..... и нали съм бил командир на хора и за това тая мексиканска връзка ми е най- на сърце. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emorodev Отговорено 16 Април, 2013 Share Отговорено 16 Април, 2013 Ясно приятел....лека и спокойна вечер на теб и семеиството ти!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 16 Април, 2013 Share Отговорено 16 Април, 2013 Поздрав за любителите на Уляновския завод Девиза на УАЗ-аджиите е - Калта за УАЗ-а е както водата за водолаза 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts