Jump to content

emorodev

Members
 • Мнения

  119
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  9

emorodev last won the day on Април 26 2013

emorodev had the most liked content!

Обществена Репутация

31 Excellent

Относно emorodev

 • Ранг
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Constanta,Romania
 • Карам:
  HOVER 5,SUZUKI SAMURAI,CLK 200
 1. emorodev

  Смяна на предно стъкло

  Това са пълни глупости, или го правят като хората или дървото! Доста сте меки и склонни на компромиси!
 2. Здравейте колеги,с голямо съжаление искам да Ви уведомя,че няма да присъствам на насрочената за 08.06.2013 среща на яз.Копринка , поради не зависещи от мене обстоятелства ! Приятно изкаравне на останалите участници и много снимки с усмихнати лица...!
 3. emorodev

  Offroad приключения:)

  Let's do it ! Утре даваме старт на първия етап на националния шампионат по Off- Road в Румъния...Vama Veche-Дуранкулак ! Очаквайте новости
 4. Времето напредва,наближава така чаканият ден...все още чакаме и други желаещи да се присъединят към нас !
 5. Здравейте отново , виждам голяма активност във форума последно време..май е по-лесно от вкъщи ?? Повече желаещи за нещо истинско няма ли ??А и какво става с трасето,някой май обеща да пробва няколко такива ??
 6. emorodev

  Всичко за Hover/Haval H6

  Е браво на вас...стига сте се карали,и двамата имате право ! Н6 -та е с добър дизайн и добри показатели за SUV,дай Боже да има успех,но си остава SUV ! Колкото до H5-та,има наченки за по-сериозни неща,но и там се иска да се пипне тук-там .! Както казват хората , за всеки влак си има пътници...аз лично съм се замислил да взема 6-а за съпругата,защото с CR-V-то което кара сега ще се пребие някоя зима.Аз лично влизах 2 пъти в канавката с него при 05 см. сняг преди 2 години....не си давам Samurai-а за CR-V или Н6...!!
 7. Еее...няма как,ще се става рано! Колкото до трасето някакво развитие ??
 8. Исках да знам, дали програмата предложена от мене ви допада,и дали остава така..??!!
 9. Ники готов си,st.videv ми писа,че има неотложна задача ,за която не знаеше,така че неговата стая е твоя !
 10. Днес ще проверя,все ще измислим нещо !
 11. Аз предлагам следното: 1: Среща на OMV-Казанлък - 09.00 2: Опознаване и общи приказки,кафе,бира и т.н. в ресторанта на хотела 10.00-12.00 . 3: Настаняване по стаи 12.00 -12.30 . 4:Тръгва се по трасето избрано от вас(препоръчвам да е 4x4 new) - 13.00 , импровизиран обяд , някъде по средата на същото ! 5:Завръщане в хотела към 17.00 - 17.30. 6: 17.30 - 19.00 време за почивка на участниците . 19.30 --до когато издържим , време за забавление и каквото се сетите .
 12. emorodev

  Чат

  Абе вие работа нямате ли,че сте тръгнали да се карате...всеки да си " налива" квото ще..нямате ли други проблеми..Видев и ти голямо момче си станал,караш се със "зайчета" !?
 13. Ако е нужно аз поемам грижа за децата...тъкмо съм "топъл" с две калпазанки вкъщи представете си колко роли вече съм играл .
 14. Не мога да повярвам,че желаещите за едно събиране на това красиво място се броят на пръсти ! Хайде,предложете на приятели да се присъединят...
 15. emorodev

  Азбестова кампания

  Момчета , ще ви "огрее",ако настоявате и поставите правилно проблема ! Пробвано и постигнато от мен , или искате да ви сканирам и фактурата за последната смяна на масла и филтри = 0, 00 лева ! Търсете си правата ,защото от Литекс поемат разходите към сервизите,но същите фактурират към клиентите - типично по Български,за съжаление ! С цел повишаване на приходите си в тези тежки времена ,това е нарушение на правата на потребителя...!
×