Jump to content

emorodev

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

emorodev last won the day on February 21 2020

emorodev had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About emorodev

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Constanta,Romania
 • Карам:
  HOVER 5,SUZUKI SAMURAI,CLK 200

Recent Profile Visitors

916 profile views
 1. Това са пълни глупости, или го правят като хората или дървото! Доста сте меки и склонни на компромиси!
 2. Здравейте колеги,с голямо съжаление искам да Ви уведомя,че няма да присъствам на насрочената за 08.06.2013 среща на яз.Копринка , поради не зависещи от мене обстоятелства ! Приятно изкаравне на останалите участници и много снимки с усмихнати лица...!
 3. Let's do it ! Утре даваме старт на първия етап на националния шампионат по Off- Road в Румъния...Vama Veche-Дуранкулак ! Очаквайте новости
 4. Времето напредва,наближава така чаканият ден...все още чакаме и други желаещи да се присъединят към нас !
 5. Здравейте отново , виждам голяма активност във форума последно време..май е по-лесно от вкъщи ?? Повече желаещи за нещо истинско няма ли ??А и какво става с трасето,някой май обеща да пробва няколко такива ??
 6. Е браво на вас...стига сте се карали,и двамата имате право ! Н6 -та е с добър дизайн и добри показатели за SUV,дай Боже да има успех,но си остава SUV ! Колкото до H5-та,има наченки за по-сериозни неща,но и там се иска да се пипне тук-там .! Както казват хората , за всеки влак си има пътници...аз лично съм се замислил да взема 6-а за съпругата,защото с CR-V-то което кара сега ще се пребие някоя зима.Аз лично влизах 2 пъти в канавката с него при 05 см. сняг преди 2 години....не си давам Samurai-а за CR-V или Н6...!!
 7. Еее...няма как,ще се става рано! Колкото до трасето някакво развитие ??
 8. Исках да знам, дали програмата предложена от мене ви допада,и дали остава така..??!!
 9. Ники готов си,st.videv ми писа,че има неотложна задача ,за която не знаеше,така че неговата стая е твоя !
 10. Аз предлагам следното: 1: Среща на OMV-Казанлък - 09.00 2: Опознаване и общи приказки,кафе,бира и т.н. в ресторанта на хотела 10.00-12.00 . 3: Настаняване по стаи 12.00 -12.30 . 4:Тръгва се по трасето избрано от вас(препоръчвам да е 4x4 new) - 13.00 , импровизиран обяд , някъде по средата на същото ! 5:Завръщане в хотела към 17.00 - 17.30. 6: 17.30 - 19.00 време за почивка на участниците . 19.30 --до когато издържим , време за забавление и каквото се сетите .
 11. Абе вие работа нямате ли,че сте тръгнали да се карате...всеки да си " налива" квото ще..нямате ли други проблеми..Видев и ти голямо момче си станал,караш се със "зайчета" !?
 12. Ако е нужно аз поемам грижа за децата...тъкмо съм "топъл" с две калпазанки вкъщи представете си колко роли вече съм играл .
 13. Не мога да повярвам,че желаещите за едно събиране на това красиво място се броят на пръсти ! Хайде,предложете на приятели да се присъединят...
 14. Момчета , ще ви "огрее",ако настоявате и поставите правилно проблема ! Пробвано и постигнато от мен , или искате да ви сканирам и фактурата за последната смяна на масла и филтри = 0, 00 лева ! Търсете си правата ,защото от Литекс поемат разходите към сервизите,но същите фактурират към клиентите - типично по Български,за съжаление ! С цел повишаване на приходите си в тези тежки времена ,това е нарушение на правата на потребителя...!
×
×
 • Create New...