lab_man Отговорено 4 Декември, 2012 Share Отговорено 4 Декември, 2012 За Джесика ( дилъра и сервиза в гр. Монтана ) не мога да кажа нито една лоша дума, но аз карам Волекса от няма и месец. Днес такова коляно натресох на датчика на газовата, че цялата пластмаса е вкарах с няколко см навътре. Дано като оитда на първото обслужване другата седмица да ми е оправят и нея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 4 Декември, 2012 Share Отговорено 4 Декември, 2012 От това, което съм чел досега, изглежда Great Wall са с доста добра сервизна мрежа в сравнения с някои други марки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 15 Декември, 2012 Share Отговорено 15 Декември, 2012 (Редактирано) Има развитие по въпроса с "неработещия" парктроник. Оказа се, че реално на парктроника нищо му няма, а проблема е в датчика за задна скорост. Все по-рядко работи, като най-лесно се забелязва като включа през нощта задна и рядко ми светва фара отзад за задна скорост... Записах си час за другата седмица и ще ми го сменят. Редактирано 15 Декември, 2012 от nmnikolov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 18 Декември, 2012 Share Отговорено 18 Декември, 2012 Днес беше първото техническо обслужване на колата. Оставих я към 9:00 и 11:00 и малко ми се обадиха, че е готова. На две места беше ожулена от камъчета, помолих ги да го оправят - казаха, че трябва трябва да ходя да говоря с лизинга и те да им наредят. Двете лаисни отзад на вратата са започнали да се разлепват - помолих да ги оправят - лаисните не се били лепили, само се надевали да предпазват стъклото. Преди време им карах колата за " грешка " на газовата, така и не го бяха оправили. Сега пак им казах, трябваше да и сменят софтуера така като гледам не са го сменили или поне никъде не е отбелязано за смяната му. В крайна сметка за 180 лв + имаме сменени масло, масло на скоростната кутия и филтри. След като е взех е карах само няколко километра, но се усещаше разлика в положителна насока. Двигателя направо пееше и дърпаше доста по - добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 18 Декември, 2012 Share Отговорено 18 Декември, 2012 Сега пак им казах, трябваше да и сменят софтуера така като гледам не са го сменили или поне никъде не е отбелязано за смяната му. Няма къде да ти напишат че са ти сменили софтуера. В сервизната книжка има място само за отбелязване и следене на задължителни посещения в сервиза или поне аз не съм видял такова място. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 18 Декември, 2012 Share Отговорено 18 Декември, 2012 Дано да са го оправили, че ако не са вече ще ми е неудобно да ида при тях за 3 - ти път с един и същи проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 18 Декември, 2012 Share Отговорено 18 Декември, 2012 Няма какво да ти е неудобно ..... ти си клиент или смени сервиза ..... Докато не ти се оправи не ги оставяй на мира. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 19 Декември, 2012 Share Отговорено 19 Декември, 2012 Той сервиза тук си е само един, следващият най - близко е в София Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 25 Юни, 2013 Share Отговорено 25 Юни, 2013 Здравейте! Имам питане - колко лева ви излезе второто техническо обслужване ( на 15 000 км ), че моето ще е в петък и да знам горе долу колко да подготвя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 25 Юни, 2013 Share Отговорено 25 Юни, 2013 Към 190лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 26 Юни, 2013 Share Отговорено 26 Юни, 2013 Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 26 Юни, 2013 Share Отговорено 26 Юни, 2013 А на 30хил. колко е знае ли някой? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dursek Отговорено 2 Септември, 2013 Share Отговорено 2 Септември, 2013 Другия месец и аз съм за техническо обслужване - 24-ти месец. Някой знае ли колко горе-долу излиза смяната на масла , филтри и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 2 Септември, 2013 Share Отговорено 2 Септември, 2013 Смяната на: - масло двигател - маслен филтър - горивен филтър - въздушен филтър - филтър климатик излезе 203 лв. миналата седмица в Русе. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 14 Ноември, 2014 Share Отговорено 14 Ноември, 2014 (Редактирано) колеги, ако някой от Вас е правил ТО в сервиза в Велико Търново (Автофлаш) може ли да сподели мнение относно обслужването Редактирано 14 Ноември, 2014 от Ginoo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 14 Ноември, 2014 Share Отговорено 14 Ноември, 2014 На 30 хиляди се сменят няколко неща. Кабели на свещи, антифриз, някаква друга течност плюс стандартните за ТО. Сумата в митвас беше около 400 лв. Мога да снимам фактурата ако ви е интересно, само трябва да я намеря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 16 Ноември, 2014 Share Отговорено 16 Ноември, 2014 Това за антифриза го разбирам има си живот и е нужно да се сменя отвреме на време. Другата течност най-вероятно е за хидравликата. И тук има смисъл. Но защо пък ще трябва да се сменят кабелите на свещите. От толкова тънки жици ли са направени, че да се прецакат за 30к километра Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 17 Ноември, 2014 Share Отговорено 17 Ноември, 2014 Те се сменят само ако колата има газова уредба,иначе се сменят по-късно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 19 Ноември, 2014 Share Отговорено 19 Ноември, 2014 на 30 хиляди на мен свещите ми смениха а не кабелите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts