Jump to content

lab_man

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от lab_man

  1. В крайна сметка на някой успяха ли да му оправят проблема с газовата, защото при мен все още проблема си го има, нищо че ходих 4 -5 пъти вече?
  2. lab_man

    Джанти за c10

    Вчера се чух с дилър и от дума на дума ми каза, че вече се предлагат железни джанти на 80 - 90 лв някъде.
  3. lab_man

    Чат

    Много добре! Аз мисля другата седмица да покоря Банско
  4. Ами знам ли. Тъй като днес нямаше от къде да купя крушка не се напъвах много, но утре ще взема и ще пробвам пак. Скобата с отверката ли трябва да е развартя?
  5. Снощи видях, че и моята крушка е изгоряла. Днес хвърлих едно око, ама то било голяма мъка. Стигнах до скобата и до тук. Още по - кофти е, че е лявата и е още по неудобно за смяна. Моята ръка не е китайски размер и ми е много несгодно. Като сте сменявали махали ли сте нещо акумулатор или т.н. или само както си е показано в книжката?
  6. Стана ми любопитно и реших да пробвам. Колата не е палена от обяд, цял ден стои на едно нечовешко течение. Запалих, веднага тръгнах и нямаше никакъв проблем. Потегли си все едно е работила с часове без да спира.
  7. lab_man

    LPG проблем

    И аз както всички тук споделям същия проблем. И при мен се чудят от какво може да е. На този етап ми смениха компютъра и софта и проблема взе да се появява значително по рядко. Сега очаквам включване от страна на сервиза с намерено решение на проблема. Там казаха, че ще пишат до софиянци и като има някакво развитие по въпроса ще ми се обадят.
  8. Много добре ми изглеждат. Също и " навигатора " не е за изпускане
  9. Онази сутрин минах рано, рано по хладно да напълня бутилката. Имаше малко количество газ в нея и ми хвана 42 литра и малко отгоре. Винаги, когато имам възможност зареждам на Shell, но на тръгване от Бургас заредих от Eco - то, но нещо не ми хареса как се движеше колата.
  10. Привет! След изминати около 1300 км с новият софтуер искам да кажа, че значителни промени, спрямо стария не се наблюдават. Разхода си му е приличен, според това, колко натискаш педала и т.н. Единствено не успях да хвана колко точно побира сега бутилката, но тези дни ще я изпразня докрай и ще мина сутринта по хладно да е напълня. Също така ми направи впечатление, че колата " се лъже ", когато остане да свети само една чертичка от индикаторите. Карах си, превключи ми на бензин, след това ръчно го върнах на газ и изкарах поне още 30 км. След няколко дена ще пиша пак да кажа колко събира бутилката и какво е положението, когато остане малко гориво.
  11. Току що заредих 13 литра газ за 50 км градско. Силно се надявам разхода да е инцидентен, че не ми се мисли колко лева ще ми излезе пътя до морето. Пак ще пиша да кажа какво е станало.
  12. Да ви кажа, преди няколко месеца бях при дилъра по други въпроси и с него говорихме, че се работи върху въпросният нов софтуер, при който ще бъде намалено оставащото количество ( въпросните 8 литра до сега ), така че предполагам, че точно така се е получило при мен. При първа възможност ще отида да донапълня бутилката до горе и ще пиша дали има някаква промяна в поведението.
  13. Предложенията на poroinik не изглеждат никак зле. Аз все още им се чудя. yavorphoto ти кои си поръча и доволен ли си?
  14. И мен не ме кефат, никак даже, НО на повечето панталони и къси гащи отзад на джоба има копче, кабза или там както се води и въпросното нещо е взело леко да протрива седалката, което никак не ме радва.
  15. Здравейте! Имам следната питанка - някой сложил ли си е калъфки ( тапицерия ) на седалките и ако е сложил - каква?
  16. Аз съм с Волекса, но имам същия проблем като твоя дето ти е правил по време на движение. Ходих един път преди време, изичстиха компютъра, смениха софтуера на газовата и уж всичко си беше добре, но след няколко дена пак започна да ми прави същия проблем. Другата седмица имам запазен час пак за сервиза.
  17. Здравейте! Имам питане - колко лева ви излезе второто техническо обслужване ( на 15 000 км ), че моето ще е в петък и да знам горе долу колко да подготвя?
  18. lab_man

    И аз като вас!

    В понеделним звънкам в сервиза да си запазя час за обслужване, че гоня 15 000
  19. lab_man

    И аз като вас!

    Браво! Аз гоня 14 000 вече
  20. Лично на мен ми допадат и двата варианта.. Имам трето предложение ( само предлагам ). Ако можех да го направя направо щях да ви го покажа, но уви. Фона на целият стикер да се раздели на две - 3/4 българското знаме и 1/4 китайското, отпред емблемата и надписите си остават по местата, а отдолу адреса на форума да е в краткият вариант.
  21. lab_man

    lab_man

    Здравейте и от мен! Мисля, че е крайно време да се представя - Тихомир Тодоров от Монтана, на 25 години. Работя като медицински лаборант в кръвен център и клинична лаборатория. Успоредно с работата карам и второ висше. Волекса е първата ми собствена кола, иначе до сега съм карал няколко класики като Вартбург и Застава а преди Волекса "слязох" от Пасат II комби.
  22. lab_man

    Джанти за c10

    Най - накрая си намерих железни джанти за зимните гуми. Вярно е, че зимата мина, но важното е, че се намериха. Единствената разлика е в централния отвор, който е с 2 мм по - широк.
×
×
  • Създай нов...