Jump to content

lab_man

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About lab_man

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Монтана
 • Карам:
  Great wall Voleex C10

Recent Profile Visitors

605 profile views
 1. В крайна сметка на някой успяха ли да му оправят проблема с газовата, защото при мен все още проблема си го има, нищо че ходих 4 -5 пъти вече?
 2. Вчера се чух с дилър и от дума на дума ми каза, че вече се предлагат железни джанти на 80 - 90 лв някъде.
 3. Много добре! Аз мисля другата седмица да покоря Банско
 4. Ами знам ли. Тъй като днес нямаше от къде да купя крушка не се напъвах много, но утре ще взема и ще пробвам пак. Скобата с отверката ли трябва да е развартя?
 5. Снощи видях, че и моята крушка е изгоряла. Днес хвърлих едно око, ама то било голяма мъка. Стигнах до скобата и до тук. Още по - кофти е, че е лявата и е още по неудобно за смяна. Моята ръка не е китайски размер и ми е много несгодно. Като сте сменявали махали ли сте нещо акумулатор или т.н. или само както си е показано в книжката?
 6. Стана ми любопитно и реших да пробвам. Колата не е палена от обяд, цял ден стои на едно нечовешко течение. Запалих, веднага тръгнах и нямаше никакъв проблем. Потегли си все едно е работила с часове без да спира.
 7. lab_man

  LPG проблем

  И аз както всички тук споделям същия проблем. И при мен се чудят от какво може да е. На този етап ми смениха компютъра и софта и проблема взе да се появява значително по рядко. Сега очаквам включване от страна на сервиза с намерено решение на проблема. Там казаха, че ще пишат до софиянци и като има някакво развитие по въпроса ще ми се обадят.
 8. Много добре ми изглеждат. Също и " навигатора " не е за изпускане
 9. Онази сутрин минах рано, рано по хладно да напълня бутилката. Имаше малко количество газ в нея и ми хвана 42 литра и малко отгоре. Винаги, когато имам възможност зареждам на Shell, но на тръгване от Бургас заредих от Eco - то, но нещо не ми хареса как се движеше колата.
 10. Привет! След изминати около 1300 км с новият софтуер искам да кажа, че значителни промени, спрямо стария не се наблюдават. Разхода си му е приличен, според това, колко натискаш педала и т.н. Единствено не успях да хвана колко точно побира сега бутилката, но тези дни ще я изпразня докрай и ще мина сутринта по хладно да е напълня. Също така ми направи впечатление, че колата " се лъже ", когато остане да свети само една чертичка от индикаторите. Карах си, превключи ми на бензин, след това ръчно го върнах на газ и изкарах поне още 30 км. След няколко дена ще пиша пак да кажа колко събира бутилката и какво е положението, когато остане малко гориво.
 11. Току що заредих 13 литра газ за 50 км градско. Силно се надявам разхода да е инцидентен, че не ми се мисли колко лева ще ми излезе пътя до морето. Пак ще пиша да кажа какво е станало.
 12. Да ви кажа, преди няколко месеца бях при дилъра по други въпроси и с него говорихме, че се работи върху въпросният нов софтуер, при който ще бъде намалено оставащото количество ( въпросните 8 литра до сега ), така че предполагам, че точно така се е получило при мен. При първа възможност ще отида да донапълня бутилката до горе и ще пиша дали има някаква промяна в поведението.
 13. Предложенията на poroinik не изглеждат никак зле. Аз все още им се чудя. yavorphoto ти кои си поръча и доволен ли си?
 14. И мен не ме кефат, никак даже, НО на повечето панталони и къси гащи отзад на джоба има копче, кабза или там както се води и въпросното нещо е взело леко да протрива седалката, което никак не ме радва.
×
×
 • Create New...