Jump to content

garrett04bg

Members
 • Мнения

  14
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

garrett04bg last won the day on Септември 26 2012

garrett04bg had the most liked content!

Обществена Репутация

4 Neutral

3 Последователи

Относно garrett04bg

 • Ранг
  Member
 1. garrett04bg

  Ъпгрейд на седалки

  Снимките не се виждат колега
 2. garrett04bg

  Пробег на Волексите ни !

  За една календарна година - точно 30000
 3. garrett04bg

  Джанти за c10

  Качи снимки да ги видим ако имаш върможност.
 4. garrett04bg

  Подлакътник за Ц10

  Здравейте, Аз съм собственика на сайта. Не си хабете още парите за подлакътника...не е добро решение, няколко месеца след ползване, винтовете изтърват тъй като поставката за Яриса е по широка и не уплътнява правилно. В момента работя по друго решение и в най-скоро време ще ви кажа дали е ок. Аз съм малко педант така че ще гледам да стане здраво и фабрично. Ако има нещо драскайте ми съобщение.
 5. garrett04bg

  Виене на климатик

  Здравейте, Имах проблем с климатика при закупуване на автомобила, чуваше се доста силно тракане. Екипът на сервиза във Варна, бяха много адекватни и отзивчиви и веднага решиха проблема като смениха компресора. Към момента климатика охлажда перфектно. Проблемът (или дразненето) е че при включване при по-високи обороти (над 1500) се чува виене, което се усилва при покачване оборотите на колата. Начинът на управление се изменя доста. Колата става значително по-шумна, и при потегляне е трудно да се овладее съединителя за разлика от нормално тръгване без пуснат климатик. При скорост от около 130км/ч виенето е доста силно и дразнещо особено към 4000 оборота. Интересува ме вие имате ли подобни наблюдения или оплаквания? Има ли осезаема дразнеща разлика в звука при вас?
 6. garrett04bg

  Първа среща във Варна

  Хах...явно няма желаещи
 7. Здрасти на всички. Има ли варненци, желаещи за GW аперетивка
 8. garrett04bg

  Лични впечатления от тестовото шофиране

  Къде бих могъл да отида за шумоизолация и какво биха направили за тази цена колега?
 9. garrett04bg

  Джанти за c10

  Прати снимки да видя
 10. Здрасти, на английски е защото искам да рабера какво мислят хората в другите държави, пък и форума тук е достатъчно богат за да дупликирам съдържание. Интерсно ми е как се развива и продава модела извън България и дали хората в чужбина са на същото мнение като нас.
 11. Честито...моята дойде вчера.... Малко бях скиптичен тъй като предната ми кола беше e46, но днес цял ден карам и съм очарован и то много...страшна въшка тъй като с това се занимавам реших да пусна и сайт на който ще дискутирам мнения, препоръки и случки с колата. Ако някой има интерес може да го разгледа http://www.myvoleex.com Честито още веднъж!
 12. garrett04bg

  Джанти за c10

  Привет на всички, Другата седмица очаквам да пристигне малката злобарка c10 и имам доста планове за визията, тъй като ще е фирмен/рекламен автомобил. Искам да и сложа 17" джанти (ако е възможно). Някой запознат ли е с размер на джантите или модел от който мога да заимствам?
 13. garrett04bg

  Нов собственик на Voleex C10 (бял)

  Утре я поръчвам...нямам търпение Честито на вас.
 14. garrett04bg

  Voleex C10 със спортна решетка и още нещо

  Браво...мн яко. Тъкмо и аз ще поръчвам дребосъка...нямам търпение. А на теб, честито.
×