Jump to content

garrett04bg

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

garrett04bg last won the day on September 26 2012

garrett04bg had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

3 Followers

About garrett04bg

 • Rank
  Member
 1. Снимките не се виждат колега
 2. За една календарна година - точно 30000
 3. Качи снимки да ги видим ако имаш върможност.
 4. Здравейте, Аз съм собственика на сайта. Не си хабете още парите за подлакътника...не е добро решение, няколко месеца след ползване, винтовете изтърват тъй като поставката за Яриса е по широка и не уплътнява правилно. В момента работя по друго решение и в най-скоро време ще ви кажа дали е ок. Аз съм малко педант така че ще гледам да стане здраво и фабрично. Ако има нещо драскайте ми съобщение.
 5. Здравейте, Имах проблем с климатика при закупуване на автомобила, чуваше се доста силно тракане. Екипът на сервиза във Варна, бяха много адекватни и отзивчиви и веднага решиха проблема като смениха компресора. Към момента климатика охлажда перфектно. Проблемът (или дразненето) е че при включване при по-високи обороти (над 1500) се чува виене, което се усилва при покачване оборотите на колата. Начинът на управление се изменя доста. Колата става значително по-шумна, и при потегляне е трудно да се овладее съединителя за разлика от нормално тръгване без пуснат климатик. При скорост от около 130км/ч виенето е доста силно и дразнещо особено към 4000 оборота. Интересува ме вие имате ли подобни наблюдения или оплаквания? Има ли осезаема дразнеща разлика в звука при вас?
 6. Здрасти на всички. Има ли варненци, желаещи за GW аперетивка
 7. Къде бих могъл да отида за шумоизолация и какво биха направили за тази цена колега?
 8. Здрасти, на английски е защото искам да рабера какво мислят хората в другите държави, пък и форума тук е достатъчно богат за да дупликирам съдържание. Интерсно ми е как се развива и продава модела извън България и дали хората в чужбина са на същото мнение като нас.
 9. Честито...моята дойде вчера.... Малко бях скиптичен тъй като предната ми кола беше e46, но днес цял ден карам и съм очарован и то много...страшна въшка тъй като с това се занимавам реших да пусна и сайт на който ще дискутирам мнения, препоръки и случки с колата. Ако някой има интерес може да го разгледа http://www.myvoleex.com Честито още веднъж!
 10. Привет на всички, Другата седмица очаквам да пристигне малката злобарка c10 и имам доста планове за визията, тъй като ще е фирмен/рекламен автомобил. Искам да и сложа 17" джанти (ако е възможно). Някой запознат ли е с размер на джантите или модел от който мога да заимствам?
 11. Утре я поръчвам...нямам търпение Честито на вас.
 12. Браво...мн яко. Тъкмо и аз ще поръчвам дребосъка...нямам търпение. А на теб, честито.
×
×
 • Create New...