Jump to content
Great Wall Motors Фен Форум

garrett04bg

Members
 • Мнения

  14
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

garrett04bg last won the day on Септември 26 2012

garrett04bg had the most liked content!

Обществена Репутация

4 Neutral

3 Последователи

Относно garrett04bg

 • Ранг
  Member
 1. Ъпгрейд на седалки

  Снимките не се виждат колега
 2. Пробег на Волексите ни !

  За една календарна година - точно 30000
 3. Джанти за c10

  Качи снимки да ги видим ако имаш върможност.
 4. Подлакътник за Ц10

  Здравейте, Аз съм собственика на сайта. Не си хабете още парите за подлакътника...не е добро решение, няколко месеца след ползване, винтовете изтърват тъй като поставката за Яриса е по широка и не уплътнява правилно. В момента работя по друго решение и в най-скоро време ще ви кажа дали е ок. Аз съм малко педант така че ще гледам да стане здраво и фабрично. Ако има нещо драскайте ми съобщение.
 5. Виене на климатик

  Здравейте, Имах проблем с климатика при закупуване на автомобила, чуваше се доста силно тракане. Екипът на сервиза във Варна, бяха много адекватни и отзивчиви и веднага решиха проблема като смениха компресора. Към момента климатика охлажда перфектно. Проблемът (или дразненето) е че при включване при по-високи обороти (над 1500) се чува виене, което се усилва при покачване оборотите на колата. Начинът на управление се изменя доста. Колата става значително по-шумна, и при потегляне е трудно да се овладее съединителя за разлика от нормално тръгване без пуснат климатик. При скорост от около 130км/ч виенето е доста силно и дразнещо особено към 4000 оборота. Интересува ме вие имате ли подобни наблюдения или оплаквания? Има ли осезаема дразнеща разлика в звука при вас?
 6. Първа среща във Варна

  Хах...явно няма желаещи
 7. Здрасти на всички. Има ли варненци, желаещи за GW аперетивка
 8. Лични впечатления от тестовото шофиране

  Къде бих могъл да отида за шумоизолация и какво биха направили за тази цена колега?
 9. Джанти за c10

  Прати снимки да видя
 10. Здрасти, на английски е защото искам да рабера какво мислят хората в другите държави, пък и форума тук е достатъчно богат за да дупликирам съдържание. Интерсно ми е как се развива и продава модела извън България и дали хората в чужбина са на същото мнение като нас.
 11. Честито...моята дойде вчера.... Малко бях скиптичен тъй като предната ми кола беше e46, но днес цял ден карам и съм очарован и то много...страшна въшка тъй като с това се занимавам реших да пусна и сайт на който ще дискутирам мнения, препоръки и случки с колата. Ако някой има интерес може да го разгледа http://www.myvoleex.com Честито още веднъж!
 12. Джанти за c10

  Привет на всички, Другата седмица очаквам да пристигне малката злобарка c10 и имам доста планове за визията, тъй като ще е фирмен/рекламен автомобил. Искам да и сложа 17" джанти (ако е възможно). Някой запознат ли е с размер на джантите или модел от който мога да заимствам?
 13. Нов собственик на Voleex C10 (бял)

  Утре я поръчвам...нямам търпение Честито на вас.
 14. Браво...мн яко. Тъкмо и аз ще поръчвам дребосъка...нямам търпение. А на теб, честито.
×