ivand911 Отговорено 3 Януари, 2012 Share Отговорено 3 Януари, 2012 Вчера видях пикап с русенска регистрация в Русе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
C2H5OH Отговорено 9 Януари, 2012 Share Отговорено 9 Януари, 2012 Днес около 16 ч. на -2 на паркинга на The Mall тъмно син Н5. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 15 Януари, 2012 Share Отговорено 15 Януари, 2012 Днес около 17ч близо до Малките пет кьошета в София видях оранжев Волиикс със софийска рег. ..5149.. повъртях се малко да видя собственика за да го поразпитам , но на тоя студ не го дочаках . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 15 Януари, 2012 Share Отговорено 15 Януари, 2012 има един стийд пред една автморга срещу автогара овча купел в софия. явно с него разкарват части Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muf Отговорено 15 Януари, 2012 Share Отговорено 15 Януари, 2012 Тя тая тема вече е безсмислена - аз всеки ден виждам - в Търново има няколко продадени пикапа А скоро видях че при Венци има доставени 10-ина по някаква поръчка, така че скоро ще ги виждам по 5 пъти на ден Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 15 Януари, 2012 Share Отговорено 15 Януари, 2012 Ако искате да видите много - заповядайте в Безмитна зона Бургас - стотици нови автомобили чакат своите собственици. Преди да взема моя, ходих там да си избера цвят - Волекс,Стийдове и Хувъри....по 100-тина от модел, и цялата гама цветове ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бат'Бойко Отговорено 16 Януари, 2012 Share Отговорено 16 Януари, 2012 А на мен ми е интересно колко са общо продадените до сега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 16 Януари, 2012 Share Отговорено 16 Януари, 2012 Хм,труден въпрос, колко да са продадени....в Бургас моят е 2, а този дилър е продал 4 джипа, 3 пикапа и мисля 5-6 Волекса.....проблема е в нашето недоверие (може би основателно за нещо ново и непознато), че щом е китайско, на втория месец ще го хвърлим. Да така е, но ако става дума за стока от магазини "всичко по 1 лев". А тази определено не е от тях. Искам да ви кажа, ако имате възможност разгледайте автомобилите на Great Wall - може да се окаже ,че са много прилични коли по нашия джоб. Естествено ако не сте отделили 100 000 - 150 000 лв. за кола - тогава ще ви посоча друг магазин . В края на краищата, аз реших - защо да не карам нова гаранционна кола 5 год. и да не мисля за ремонти, а да купя някое дайре за 8 - 10000 лв, което в Италия примерно е на 290 000 км , а като дойде в България е вече на 112 000 км Това поне го видях с очите си. Иначе са с модерното "нов внос"......ама нов внос не е нова кола ! Та бях решил да хвърля около 8 000 лева за кола и ги хвърлих за лизинга на нов Hover5 - и не съжалявам. Като помисли човек - 500 лв лизинг на месец не е сума която да е космическа - особено когато е на фирма - връщаш си ДДС (6000) лева, фактури за всички разходи, и като си продадеш старата кола за 4-5 хил.лв.....и какво излиза - за 20-22 000 лева караш нов гаранционен джип. Да не говорим за Волекса, който е 16000 лв - ами по нищо не се различава от колите в този клас на пазара, освен по цената. Днес разглеждах Тойота Версо - ако си мисли някой ,че пластмасите са различни от тези на Great Wall - жестоко се лъже !Тенденцията в цял свят е поевтиняване на материалите и съответно цената на автомобилите. А който иска скъпа кола - има Ролс Ройс,Бугати,бентли,Ферари....да не ги изреждам. Надявам се България да е направила този път правилния избор на база опита ни с Москвич Алеко или Ровър, защото няма по-добре една страна да има собствено автомобилостроене, а не само внос. Препоръчвам на всички които се колебаят, да намерят начин да разгледат и покарат колите на Great Wall - сигурен съм,че ще се изненадат приятно ! А за тези които се интересуват ще споделям мнение и снимки си от моя Hover 5. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xhizors Отговорено 16 Януари, 2012 Share Отговорено 16 Януари, 2012 Колега той дилъра и на мен ми каза че съм 2рия ховър който е продал, ако не е тайна на коя дата го получи, аз на 27 декември. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 21 Януари, 2012 Share Отговорено 21 Януари, 2012 Колега той дилъра и на мен ми каза че съм 2рия ховър който е продал, ако не е тайна на коя дата го получи, аз на 27 декември. ....аз на 12.01.12 - моят договор за покупката е с номер 003. Онзи ден говорих с него,каза че 8 са продадени.... [ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 24 Януари, 2012 Share Отговорено 24 Януари, 2012 И аз най-после да видя ГУ в Пловдив Днес видях един Стийд , зеленикав на цвят, а от багажното му се виждаха чували, т.е. беше натоварен Изглеждаше страхотно! Дано все по-често да се разминаваме с тях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 24 Януари, 2012 Share Отговорено 24 Януари, 2012 на мен също ми се случва вече ежедневно. забелязвам, че има много работни стийдове - бели и ниския клас оборудване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivand911 Отговорено 26 Март, 2012 Share Отговорено 26 Март, 2012 В Русе видях за първи път Волекс такси. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
agutti Отговорено 27 Март, 2012 Share Отговорено 27 Март, 2012 Във Велико Търново видях оранжев Волекс учебен, със спортната маска Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 28 Март, 2012 Share Отговорено 28 Март, 2012 Днес с колелцето бял Волекс със стандартна решетка над Борисова Градина, зад старото Кино Изток в София - минах покрай него с колелцето. Случайно да е някой от нашите потребители? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djeri Отговорено 28 Март, 2012 Share Отговорено 28 Март, 2012 А в Хасково само сив и бял пикап засега съм засичал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 31 Март, 2012 Share Отговорено 31 Март, 2012 (Редактирано) На път за Банско, след Белово, се разминах с черен Ховър, а след около 20 км видях и един Стийд. Понеже са ми първите на живо - и аз взимам участие в темата. П.П. Всъщност сега се замислих и се сетих, че за пръв път на живо видях Ховър на живо през януари 2011. Бяха три или четири пред офис на Литекс Комерс в София (уличките около болница Лозенец) ...но тогава все още форумът не съществуваше Редактирано 1 Април, 2012 от Migel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
azuro Отговорено 11 Април, 2012 Share Отговорено 11 Април, 2012 Здравейте Колеги, Аз не карам GreatWall, но с интерес следя форума. Вчера видях тази красавица в кв. Борово и реших да я снимам: ако някой си я познае ... да му е честита http://picbg.net/img.php?file=11b836b93160b3b5.jpg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SimeonPetrov Отговорено 12 Април, 2012 Share Отговорено 12 Април, 2012 Здравейте Колеги, Аз не карам GreatWall, но с интерес следя форума. Вчера видях тази красавица в кв. Борово и реших да я снимам: ако някой си я познае ... да му е честита http://picbg.net/img...6b93160b3b5.jpg Благодаря. Колата е супер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 12 Април, 2012 Share Отговорено 12 Април, 2012 И аз започнах да виждам все повече коли Great Wall в София. Дори имам чувството, че в блоковете около моя има един червен Волекс със спортна решетка (Дружба 2 4-та част). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
agutti Отговорено 15 Април, 2012 Share Отговорено 15 Април, 2012 Снимката, която качвам не съм я правил аз, нито е правена в България. Правена е в ШВЕЦИЯ !!! Просто докато се ровех в интернет съвсем случайно попаднах на нея и я пускам за ГМ феновете и тези с Ц10 специално . Номера на колата също не е шведски, а някакъв по-странен, но нямам и никаква идея какъв е. Прилича малко на старите белгийски? П.С Модератора ако сметне за добре може да премести поста другаде, май няма тема за снимки от други държави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 5 Май, 2012 Share Отговорено 5 Май, 2012 Стават все повече по улиците Днес видях един червен и един сребрист Волекс и един Ховър Това в Пловдив Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djeri Отговорено 6 Май, 2012 Share Отговорено 6 Май, 2012 Днес, до стадиона на ЦСКА - полицейски Ховър. Щях да го снимам, ама 5 полицая си пиеха кафето на капака му. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 6 Май, 2012 Автор Share Отговорено 6 Май, 2012 И нямаше да им е приятно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 6 Май, 2012 Share Отговорено 6 Май, 2012 Днес, до стадиона на ЦСКА - полицейски Ховър. Щях да го снимам, ама 5 полицая си пиеха кафето на капака му. Това е хубава новина, значи все пак има шанс държавата да подкрепи завода си като прави поръчки! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts