Jump to content

Мнение за бензиностанции Газпром


nmnikolov
 Share

Recommended Posts

Колеги, напоследък от колеги и познати чух добри отзиви за горивата на бензиностанции Газпром. Понеже на 1км. от нас има такава бензиностанция реших да заредя от тях газ. Издават клубна карта при покупка на каквото и да е от тях на стойност над 50лв. При плащането освен, че ми дадоха клубна карта, с нея веднага ми отчетоха и отстъпка. За газ тя е 7ст. и платих 0.96 ст./л. Някой от вас зареждал ли е от тази верига бензиностанции, какви са отзивите му, какви мнения е чувал за тях?

 

Успях да намеря в интернет информация, че зареждат бензиностанциите си в България с говиро от тяхна рафинерия в Сърбия, която са модернизирали наскоро след закупуването на NIS Сърбия.

Edited by nmnikolov
Link to comment
Share on other sites

Зареждал съм на същата за която говориш, както и след Благоевград .... и на Долни Богров .... и май има и други но не си спомням в момента. Вървенето е по-добро от на ЕКО и определено си заслужава. Още като отвориха ти дават талонче за отстъпка и явно най-после са пуснали клиентски карти. 

 

Динамика има и разхода, е една идея надолу но не разполагам с конкретни цифри.

 

Газта и горивата са им внос от Сърбия. Питах бензиностанция в Дружба (Тази преди Митвас) и така ми казаха.

 

Като цяло изкупиха зле работещи или въобще не работещи бензиностанции. 

 

Бензин не си спомням да съм зареждал.

Link to comment
Share on other sites

Бензина е хубав, аз от там зареждам. Последния път с отстъпката ми легна на 2.17 литъра. Вървежа е добър, както и разхода.

Че и десертче с минерална водичка ми дадоха

Link to comment
Share on other sites

Зареждал съм. Разлика не правя между бензиностанциите. Така че гледам цената...

 

Но в тази връзка - голям кеф ми стана, когато вчера след изминати 480 км(300 градско) заредих догоре газ за 40 лв :) За пръв път левчетата бяха по-малко от литрите (97 ст/л) :)

Link to comment
Share on other sites

Аз също зареждам от там в Дружба и съм много доволен,също имам карти за отстъпка.Сега ще ходя до Пампорово и ще кажа разхода с 4 човека и багаж,но това с Тойтата :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Заредих газ на бензиностанция на въпросната марка в гр.Варна и не съм доволен от вървежа на автомобила,като спънат кон е и също така даде по голям разход.

Link to comment
Share on other sites

Аз в темата Hover H6 1.5t споделих , че все още тествам на коя бензиностанция най-много ще ми хареса газта . В момента карам с газ заредена от Газпром ( обект в кв.Смирненски - до прелеза, в Пловдив). Хич не съм доволен от качеството. Колата не иска да върви, а и на свободна ми играят оборотите. За този същият обект един колега ми сподели, че веднъж заредил нафта и колата му умряла.
Имам още едно мое лично наблюдение от бензиностанция Газпром с предната ми кола ( мазда 6 дизел) - бях заредил дизел на обекта им на бул Христо Ботев (Пловдив). Малко по-мудна беше колата, а и  даде по-висок разход с повече от литър на 100км(измерено по маршрут, който пътувам поне 2 пъти месечно) .

Още след тази случка я бях зачеркнал от списъка с бензиностанции , от които да зареждам, но бях чул уж добри отзиви за газта им. Определено си я връщам в черният ми списък с бензиностанции.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 9 months later...

Да споделя още едно мнение за Газпром. Напоследък зареждам от тяхната бензиностанция, която се намира до кръговото на Пазарджишко шосе. Вече може би над 10 зареждания имам(става въпрос само за газ) - не виждам някаква разлика спрямо Лукойл или Еко ( и двете бензиностанции , от които редовно зареждах и бях доволен, се намират на Пещерско шосе). Имам чип и ми правят 10ст отстъпка на литър, което прави цената много изгодна. Разликата в качеството на газта м/у тази на Пазаржишко и Газпром-а до Кауфланд( на Пещерско от предното ми мнение) е огромна. Явно като е франчайс на една и съща верига горивото може да бъде коренно различно 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

И аз съм доволен, не го казвам като работещ в тази сфера, но газта им е доста по-чиста. Има места, на които някои от бензиностанциите на Франчайз  не поддържат добре системите си. Правя разлика в горивото, за сега от там е най-чисто, визирам повече пропан-бутана. И на клиентите препоръчвам тях или Еко.

Лукойл, Петрол и тем подобни имат много графит в пропан-бутана и задръстват редовно филтри на автомобилите с газово. За другите горива, рядко зареждам бензин и не правя разлика. На Еко са добре, не съм зареждал на Марешки, но предполагам, че за ниската цена вероятно и качеството ще е такова. Между другото, до колкото знам, първите Газпром бензиностанции са собственост на компанията и не са франчайз, до колко обаче е вярно, идея нямам и дали все още са, говорим преди години като започнаха.

Имахме преди време един от Пловдив, каза че преди дни му е бил почистен филтъра и клапана, заредил на някаква бензиностанция в малко градче до Пловдив и карал до София по работа, едва стигнал с припърдяване. Филтъра му беше пълен до горе, едва минаваше газ, а от тръбите излезе цяла мъгла, от чашката и филтъра на клапана изкарахме една шепа само.

Edited by газаджията
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 12.12.2018 г. at 9:04 PM, Kan4o said:

Стига реклами...комисионната нека си я делим...най хубавата газ е от газ и толкоз!!!

Не правя, реклама и не получавам комисионни, казвам го като потребител..................................... :offtheair:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Зареждам при Марешки в София.

И газ и бензин,от дълго време.

Много съм доволен, бутилката никога не са я препълвали и двигателя работи много добре.

Ниската цена не е за сметка на качеството колеги.

Жалко че имат само една база за цяла София.(винаги са опашки, въпреки 50те колонки)

Зареждах два пъти на Петрол пълно-празно-пълно и сипват различно ...до 3л.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...