Jump to content

газаджията

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About газаджията

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • Website URL
  https://5bg.top/user/profile/322

Profile Information

 • Адрес:
  ул. Павел Красов 24
 • Карам:
  GW H

Recent Profile Visitors

980 profile views
 1. Можете да посетите и нашия профил в 5bg.top - https://5bg.top/user/profile/322

 2. Най-накратко: Заслужава си, взимай, но поразпитай за историята му, произход и т.н.
 3. Не правя, реклама и не получавам комисионни, казвам го като потребител.....................................
 4. И аз съм доволен, не го казвам като работещ в тази сфера, но газта им е доста по-чиста. Има места, на които някои от бензиностанциите на Франчайз не поддържат добре системите си. Правя разлика в горивото, за сега от там е най-чисто, визирам повече пропан-бутана. И на клиентите препоръчвам тях или Еко. Лукойл, Петрол и тем подобни имат много графит в пропан-бутана и задръстват редовно филтри на автомобилите с газово. За другите горива, рядко зареждам бензин и не правя разлика. На Еко са добре, не съм зареждал на Марешки, но предполагам, че за ниската цена вероятно и качеството ще е такова. Между другото, до колкото знам, първите Газпром бензиностанции са собственост на компанията и не са франчайз, до колко обаче е вярно, идея нямам и дали все още са, говорим преди години като започнаха. Имахме преди време един от Пловдив, каза че преди дни му е бил почистен филтъра и клапана, заредил на някаква бензиностанция в малко градче до Пловдив и карал до София по работа, едва стигнал с припърдяване. Филтъра му беше пълен до горе, едва минаваше газ, а от тръбите излезе цяла мъгла, от чашката и филтъра на клапана изкарахме една шепа само.
 5. Сподели малко повече информация интересувам се. От къде софтуера ? Разхода как е ,ако още караш колата имал ли си проблеми след чипа ?
 6. Важното е че ги има направени . П.П. Тук у форума, няма ли някой, който работи или е работил там да подскаже нещо о.О
×
×
 • Create New...