Ginoo Отговорено 3 Април, 2014 Share Отговорено 3 Април, 2014 Колеги, вчера направих и моята резервация за автомобил C30. Дали на шега или наистина това се случи. След 14 дни автомобила ще дойде, даже проверихме, имаго наличен. Надявам се за в бъдеще и аз да съм полезен с инфо. Честито и от мен ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 4 Април, 2014 Share Отговорено 4 Април, 2014 Честито и от мен! Щом за сега си се отказал от газ - ще разберем какъв ще е разхода на бензин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Обретенов Отговорено 7 Април, 2014 Share Отговорено 7 Април, 2014 Колеги, вече ден 6-ти чакам ИНТРЕЛИЙЗ да се наканят да се обадят и да подписваме. Почвам да се дразня. Не мога да разбера, не стига, че ще дам 50 % първоначално, а те все още се мотат. Само една мацка се обади да каже дали имам други кредити и това е. Пълна тишина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fernando Отговорено 7 Април, 2014 Share Отговорено 7 Април, 2014 Колеги, вече ден 6-ти чакам ИНТРЕЛИЙЗ да се наканят да се обадят и да подписваме. Почвам да се дразня. Не мога да разбера, не стига, че ще дам 50 % първоначално, а те все още се мотат. Само една мацка се обади да каже дали имам други кредити и това е. Пълна тишина. 10на дни се бавят. Аз последните 6 месеца купих 2 автомобила през Интерлийз и просто бавно стават нещата. Бюрокрация! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petergos Отговорено 8 Април, 2014 Share Отговорено 8 Април, 2014 След като спряха C10 на този модел каква ще му е съдбата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 8 Април, 2014 Share Отговорено 8 Април, 2014 Някой ден и него ще спрат, това е сигурно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 9 Април, 2014 Share Отговорено 9 Април, 2014 Колеги, вчера направих и моята резервация за автомобил C30. Дали на шега или наистина това се случи. След 14 дни автомобила ще дойде, даже проверихме, имаго наличен. Надявам се за в бъдеще и аз да съм полезен с инфо. Колега честито за хубавия избор,надявам се по-скоро да дадеш информация за разхода на бензин защото повечето тук караме на газ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Обретенов Отговорено 26 Април, 2014 Share Отговорено 26 Април, 2014 Здравейте колеги, вече мога да се похваля с новата кола. Много добри първи впечатления. Ще Ви давам инфо за бензина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 26 Април, 2014 Share Отговорено 26 Април, 2014 Честито, хиляди безаварийни километри..;-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lider99 Отговорено 27 Април, 2014 Автор Share Отговорено 27 Април, 2014 Със здраве да си я караш и само положителни емоции да имаш с нея! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
МЕЧО ПУХ Отговорено 30 Април, 2014 Share Отговорено 30 Април, 2014 (Редактирано) Със здраве да я караш, като идвам ще се обадя да я видя, а днес и аз продадохедна черна с бежов салон ниво стар, много е добра колата. Редактирано 30 Април, 2014 от admin 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sam_vimes Отговорено 6 Май, 2014 Share Отговорено 6 Май, 2014 Някой има ли идея дали ще се предлага някой от серията Voleex с автоматична ск.кутия или пък дизел? Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
МЕЧО ПУХ Отговорено 7 Май, 2014 Share Отговорено 7 Май, 2014 За сега дизел и автомат няма да има, няма сертификат за тях за европа,а и производството на леки коли не е приоритет на фирмата заради по-малкото търсене. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Обретенов Отговорено 15 Май, 2014 Share Отговорено 15 Май, 2014 Здравейте колеги, много съм впечатлен от разхода на колата на бензин. Вече съм изминал 750 километра, и за сега ми дава 7,5/8 литра на 100 в града, което за мен е много добре. Говоря за нормално каране. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 15 Май, 2014 Share Отговорено 15 Май, 2014 Като мине ТО на 5000 км., разходът трябва да намалее още. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 16 Май, 2014 Share Отговорено 16 Май, 2014 Вярно,че карате в гр.Пловдив,но колко ли още ще падне разхода след първото ТО? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 16 Май, 2014 Share Отговорено 16 Май, 2014 Има си www.carspending.com за тази работа. Апелирам да го използвате, ако ви се занимава. Показанията на компютъра на колата е хубаво да се сверят с външен инструмент. Ако са приблизителни това само ще говори добре за марката Great Wall. Без проверка, няма как да се знае с 100%. Също така има отделни теми във Волекс, Ховер за за разхода. Така че тази информация си е за там. Да не се разводняват темите. Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 17 Май, 2014 Share Отговорено 17 Май, 2014 Най-добре се отчита с резервоара пълно-пълно,по-добър тест от тоя няма 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crusible Отговорено 13 Юни, 2014 Share Отговорено 13 Юни, 2014 Здравейте, имам две питания за Ц30: 1. Очаква ли се да се предлага модела с Н1 сертификат? 2. Знаете ли дали Ц30 може да се закупи на оперативен лизинг? Мерси! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 13 Юни, 2014 Share Отговорено 13 Юни, 2014 Колега за това се обърни към най-близкия дилър,той може да ти отговори най-точно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 13 Юни, 2014 Share Отговорено 13 Юни, 2014 Може и да се свържеш директно с Литекс Моторс - http://greatwall.bg/contacts/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crusible Отговорено 17 Юни, 2014 Share Отговорено 17 Юни, 2014 Скоро ще пратя тест драйв, така че тогава ще проверя за тези неща. Освен посочените два въпроса предстои и да си изясня за себе още две неща, които са ми много важни: 1. Дали колата няма да ми е твърде мудна. В момента карам 150 к.с. сили турбо-дизел и ми допада динамиката, която осигурява; 2. Качеството на интериора дали ще е поне на нивото на Астрата H (2005-2010), която карам в момента; Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 17 Юни, 2014 Share Отговорено 17 Юни, 2014 Дали колата няма да ми е твърде мудна. Колега, за да получиш реален отговор на този въпрос, трябва тестовият автомобил да е минал първото ТО на 5000 км., иначе нищо няма да разбереш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Обретенов Отговорено 30 Август, 2014 Share Отговорено 30 Август, 2014 Здравейте колеги, искам да споделя, че вече направих първото ТО и колата се промени доста. Сега доста по бързо ускорява, скоростите се промениха и влизат по плавно, абе направо нова кола. Много съм доволен и искмам да кажа на хората, който още се колебаят за марката и нейната родна Родина, че колата е добра и не отстъпва на другите в този клас. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chocho Drumeshki Отговорено 5 Ноември, 2014 Share Отговорено 5 Ноември, 2014 1. Понеже обмислям да закупя и аз С30 - може да има вече тема из форума за лизингите , но с риск да ми се накарате да попитам все пак - гледам че има избор между двата лизинга, кой е по изгоден (предполагам интерлийз що повечето май го избират, но каква е разликата с райфайзен в случая - лично предпочитание или някаква ралика в условията) ? 2. Беше писано за пробеми и смени на задни амортисьори - те влизат ли в гаранционното или се заплаща смяната и работата отделно и ако е така, каква им е била цената? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts