Jump to content

МЕЧО ПУХ

Представители
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Всичко публикувано от МЕЧО ПУХ

  1. МЕЧО ПУХ

    Steed за OFFROAD

    Има разлика в дебелината на торсионите, новите са доста по-дебели. Аз на моя джип също ги навих и доста се повдигна, но ако не се сложат други амортисьори с по-дълъг ход колата не стои добре на пътя и извън него
  2. МЕЧО ПУХ

    Steed за OFFROAD

    Е, човека си ги беше купил вече, но ще има още развитие по колата и ще снимаме
  3. МЕЧО ПУХ

    Steed за OFFROAD

    Всичко, окачването идва комплект, има го на снимките
  4. МЕЧО ПУХ

    Steed за OFFROAD

    Ето какво направихме с един колега преди няколко дни. Подменихме изцяло окачването, като отпред се повдига с 5 см. , а отзад 7см. Разликата е направо убийствена, а поведението на пътя в пъти по-добро, дори и при скорост от 180км/ч. За в гората няма смисъл да го коментираме. Возията е доста елегантна и твърдото возене на пикапа изчезва напълно. Дано да ви хареса. Окачването е оригинално за стиида
  5. Не е нужно някой да те оборва, много си прав. При нас трябва да се гледа кое е по-изгодно.
  6. Нови и изостанали има , има и втора ръка на по 10-15 хил.км., ама газов инжекцион засега ще има само на С30, това е което се потвърди с представителя на Ланди Ренцо. Кво да се прави, но се водят преговори и за другите модели.
  7. А нали се сещаш че и на Н6 системата е БОШ, а дюзите са на рено, но да се надяваме че китайците са се справили по-добре. Ако не си намерил решение с реното прати ми едно лично , може и да помогна.
  8. логическото мислене води натам, ама засега има писмо само за С30, все пак те не мислят като нас
  9. Няма как да стане, защото е само за С30, но утре ще идват от представителството и ще питам пак.
  10. ГОЛЯМА ВЕСЕЛБА ЩЕ Е С ТАЯ ДЖИПКА
  11. ОКАЗА СЕ ЧЕ ОТ ВЧЕРА Е ОСТАНАЛО САМО ЕДНО ЗЕЛЕНО, АМА ЩЕ СЕ СЛАГА ФОЛИО
  12. Това с по-високите обороти при превключване не позволява да имаш дупка при смяната на скоростите и е много добро, но още не си му свикнал. а за мултимедията чете и писани двд-та поне при мен
  13. Значи мога да поръчам спокойно стъкло от Н5, много благодаря, а тези от Литекс ми твърдят че понеже номерата са различни и стъклата са.
  14. Здравейте колеги, дали някой има представа стъклото на петата врата при Н3 и Н5 са еднакви, по номер излизат различни на на ръв поглед изглеждата че няма разлика освен в цвят и други подробности.
  15. Ние най-вероятно ще дойдем за един ден, но ако е на Добринище може да дойдем и за двата, защото ни е близо.
  16. Привет, мисля че ще е интересно на бъдещите собственици на тоз автомобил да знаят какво да очакват, като споделяме нашите впечатления от автомобила. Та вчера ми се наложи да пообиколя Благоевград- Кюстендил - София и обратно с Н6 и трябва да кажа че съм доста очарован, естествено с леки забележки, но няма как. Поведение на пътя- отлично, много стабилна в завоите,но при скорост с 80км/ч на 5-та предавка колата е тромава, много бавно ускорява. Теста в баирите показа , че повече от 4-та предавка и идва преко сили, макар че на таблото пише да се премине на 5-та. На баира над Кюстендил в посока границата, сравнен с Нисан Кашкай и Х-треил човека ,който го тества отана направо шашнат, каза че е нива над тези два модела, понеже той има такива. На равно с 150-180 км/ч разхода не трепна над 7,4, шум в купето при тази скорост не се чува, само здрав метъл от двд-то, което между другото е на доста високо ниво, а най-висок ми дава в градско 7,6. Това е на борда което пише. Като цяло колата е много добра за такъв клас, липсва турбо дупката при превключването на предавките което е голям плюс.С две думи -ОЧАРОВАН СЪМ!
  17. Честито и много да и се радваш, много добра кола на много добра цена, ще останеш ммного доволен и от разход и от возия, за проходимост не е типичния офроуд но върши работа.
  18. Честито , много безаварийни километри и ако може с нещо да се помага не се колебай да питаш, ще помагаме с всичко, части има колкото искаш.
  19. За сега дизел и автомат няма да има, няма сертификат за тях за европа,а и производството на леки коли не е приоритет на фирмата заради по-малкото търсене.
  20. Със здраве да я караш, като идвам ще се обадя да я видя, а днес и аз продадохедна черна с бежов салон ниво стар, много е добра колата.
  21. целият проблем е от помпата, но вече това е отстранено като такъв. Сега има договореност за доставка и монтаж на Ланди Ренцо, газови инжекциони с изпарител.
  22. Ще се радвам ако я одобрите. Колата наистина слага в малкия си джоб много от новите модели в този клас и то не само по цена.
  23. На язовир Батак е доста добро място за сбирка, има място и за тестдрайв, ако убедя шефа , в което не се съмнавям, ще дойдем на тест с Н6-та, тя и без това си е тестова .
  24. Здравейте , в Благоевград се намира представителството на GWM, под магистралата на входа на града откъм София, точно преди Метро. Комбинирано е с Шкода, много добър сервиз, ниски цени на части, аксесоари и гаранционни обслужвания. Продажба на употребявани вече автомобили на добри цени и лизинг за тях. Ако мога да съм с нещо полезен 0876224282 Георги.
  25. Здравейте, има ли някакво развитие по темата, откри ли се проблема
×
×
  • Създай нов...