Jump to content

Fernando

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Fernando last won the day on Март 5 2012

Fernando had the most liked content!

Последни посетители

584 профилни разглеждания
  • danil

Fernando's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. В интерес на истината не виждам и не чувствам особена разлика м/у горивата в БГ и горивата в Европа. В БГ зареждам в Еко, ОМВ, Лукойл. Май месец бях 10 дни из Австрия, Словакия, Унгария и разлика не усетих. Сега пак ще ходя за 2 седмици с колата само, че към Турция. Карам дизел. P.S. М/удругото съм влизал из разни автофоруми (английски) и там има подобни теми като в БГ автофоруми "От коя бензиностанция зареждате" и тн. Така, че и там си чешат езиците с подобни теми
  2. Честито и от мен! Скоро и аз купувах нова кола за мен и удоволствието е голямо. Ако този Ховър беше с автоматична скоростна кутия, щях сериозно да се замисля.
  3. 10на дни се бавят. Аз последните 6 месеца купих 2 автомобила през Интерлийз и просто бавно стават нещата. Бюрокрация!
  4. Имам предвид, че трябва да сравниш дизеловата версия на CRV, 4х4, 6МТ с предлагания модел на Great Wall (който все още не се предлага ) , a тя вече отива на други пари. За това дадох пример с Каптивата, която е дизел. Иначе за всичко останало си прав. CRV e един прекрасен автомобил. Не знам какво предизвиква това забавяне в БГ, но съм чел, че H6 е бестселър в Китай и не могат да насмогнат на търсенето. В БГ също може да стане хит стига да е на разумна цена. При цена от 44 000 лв,, както отбелязах, има и други алтернативи. На мен лично не ми е в таргета. Аз оглеждам за комби, ван и евентуално СУВ, но автоматик с N1.(дизел или бензин без значение) Минавах от чисто любопитство през Митвас миналия месец, но го нямаше..По време на изложението през м. юни бях в чужбина.
  5. C-RV e бензинов и само с предно предаване. Сравнението не е съвсем уместно. Chevrolet Captiva (4х4, дизел 184 коня, 6МТ, N1) имат някаква промоция на около 45 000 лв. с ДДС. На Хюндай ix35 (2.0 бензин, 166 к.с. 4х4, автоматик, N1) ми направиха оферта за 42 000 лв. с ДДС. Оглеждам се за нов автомобил есента и обикалям дилърите. Мисля, че на Hover 6 ще бъде малко трудно с тези цени.
  6. Двигателят на Voleex C10 1,5 л 97 коня на чий двигател е лиценз?
  7. Четох някъде (макар информацията да е много оскъдна за този модел) за дизеловия вариант има само 6-степенна ръчна. За 2.4 бензина е 4-степенен.автоматик или 5-степенна ръчна. Какво ще дойде в БГ и какво ще се продава, ще видим.
  8. Здравейте! Ако ще купувам нещо от гамата на GW, то това ще e H6. Н5 не е моя автомобил. Ще изчакам да видя дали ще има автоматик за Н6 и какъв ще е.
  9. едно руско ревю за модела
  10. Кога се очаква да видим Ховър 6 в БГ? Вече би трябвало да има някакв яснота в Литекс Моторс. Би трябвало да е започнало или да започне производство съвсем скоро,
  11. Аз не разбрах последно каква е мощността на Ховърите, които се продават в БГ 100 kW или 93 kW официално?
  12. Казусът трябва да се разнищи. Аз преди месец пуснах ценовата листа на GW в Италия и там ясно пишеше 93 kW и подвигнах въпроса.
  13. М/удругото Дъстъра е доста успешен модел точно в Зап. Европа. Така, че колегата най-добре да да си направи тест-драйв и на двата. Във високото ниво на оборудване на Дъстаъра има странични възглавници и ESP система, които липсват при H5.
  14. Ако трябва да избирам, бих избрал Hover-a за основна семейна кола. Дачията не е лош вариант също, но за основен семеен автомобил не става. Изхождам от моята гледна точка с 2 деца. Интериора на дачията не грабва. Изобщо никакво старание от страна на дизайнерите. Сега се очаква фейслифт и новия интериор е далеч по-добре. Като цяло двата автомобила са различен клас. От друга страна дачията е много по-лека. Това значи по-ниски разходи за гуми, накладки, дискове и тн. Аз, както вече няколко от съфорумците вече написаха, също чакам Н6.
  15. Така и не разбрах колегата какво го притесняват китайските коли? Като не иска да не купува. След 10 години така или иначе ще си купи, ако не GW, то ще е китайски Ситроен, китайско Пежо, а може и направо китайско БМВ.
×
×
  • Създай нов...