Lewis Публикувано 14 Ноември, 2011 Share Публикувано 14 Ноември, 2011 Аз имам Great Wall Hover от една седмица .Колата ми е подарък от мъжа ми и за мен като жена е супер , защото изглежда отвън и отвътре много луксозна има екстри , които не бихме могли да си позволим с друга марка и е нов. Много ми харесва камерата за задно виждане при шофиране назад качество на картината е супер и се включва автоматично. Все още двигателя е в режим на разработване затова не мога да преценя дали е мощна Само бих искала да разбера дали е възможно да настроя dvdto да е постоянно с картина защото сега по време на шофиране се появява надпис че за да не се разсейва управляващия автомобила по време на движение няма картина Преместих я на правилното място 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 14 Ноември, 2011 Share Отговорено 14 Ноември, 2011 Честито Малко хора биха имали мнение точно за този модел,защото не са много собствениците.Предполагам,ако се задълбочите в настройките,ще има някъде меню "safety drive" или нещо от сорта. Много добре би било,ако качите няколко снимки на екстериор/интериор,да кажете преки впечатления,+/- на колата.На всички е достатъчно интересно и с удоволствие бихме следили развитието на един Н5 у нас,с подробности,каквито poroinik ни дарява. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 14 Ноември, 2011 Share Отговорено 14 Ноември, 2011 Увеличаваме сее! Честито и от мен Виж си ръководството за ДВД-то (предполагам има подобно на това на радиото при мен). Там трябва да пише... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 14 Ноември, 2011 Share Отговорено 14 Ноември, 2011 Честит да ти е джипа, Lewis! Много безаварийни километри ти пожелаваме. Добре дошла в нашия форум и да знаеш, че тук не може да се пускат такива хубави постове без СНИМКИ Щракни го отвътре, отвън и сподели впечатленията си като се натрупат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 14 Ноември, 2011 Share Отговорено 14 Ноември, 2011 (Редактирано) ЧЕСТИТО !!! Много важно е , че се харесва и на дамите , с което се затваря устата на някои пишман критици. По въпроса за ДВД-то , при други марки няма как да се махне сейфти режима от менюто , защото той затова е сложен . Има разбира се възможности да се хакне и доста са си го направили . Точно как стои въпроса при Н5 знаят нещо сигурно дилърите , но ако се "отвори" извън регламента дали няма да се наруши гаранцията ? Редактирано 14 Ноември, 2011 от nikid Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 14 Ноември, 2011 Share Отговорено 14 Ноември, 2011 По принцип всичко може... Но не намирам за удачно да се управлява автомобил и да се гледа DVD... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
стената Отговорено 14 Ноември, 2011 Share Отговорено 14 Ноември, 2011 Честито станахме двама.За дивидито не става пробвах че децата искаха да гледат постояно начина е да се отвори и да се избегне защитата но заминава гаранцията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muf Отговорено 14 Ноември, 2011 Share Отговорено 14 Ноември, 2011 Честито! Чакаме някоя снимка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rintinty Отговорено 15 Ноември, 2011 Share Отговорено 15 Ноември, 2011 ЧЕСТИТО! Безаварийно шофиране и нисък разход. Вече ще се оглеждаме и за Н5. Докато направиш снимки, сподели какъв цвят е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
regoslav Отговорено 15 Ноември, 2011 Share Отговорено 15 Ноември, 2011 Честито и безаварийно шофиране! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mehudi Отговорено 15 Ноември, 2011 Share Отговорено 15 Ноември, 2011 честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cubbusiness Отговорено 15 Ноември, 2011 Share Отговорено 15 Ноември, 2011 We want to see photos !!! Congratulations for the new car ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 16 Ноември, 2011 Share Отговорено 16 Ноември, 2011 Честито и безаварийно шофиране ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lewis Отговорено 17 Ноември, 2011 Автор Share Отговорено 17 Ноември, 2011 Благодаря за пожеланията . Утре ще направя снимки и ще ги кача . Мъжа ми купи джипа защото му родих син и иска да го возя комфортно , но засега главно гледам малкия в къщи. Ние живеем във вилна зона и днес тествах 4h функцията и возеше пак много добре.DVD системата наистина не може да се промени режима. Моят джип е черен металик .Много хора го бъркат с Инфинити хахахах , заради логото което е почти същото. Много хора ме питат дали съм доволна защото е нов модел . Моят беше първия регистриран във Варна , но дилъра ми каза , че още 11 човека чакат за Hover така че ще стане многопопулярен. За тази цена другия нов е Dacia Druster , който не знам като качество , но мен вътре ми е като моята стара кола -шкода така че избора ми беше много лесен Все още не са им дошли газовите устройства и сега го карам на бензин. Гори ми 14 градско по изчисления на мъжа ми , което ако е на газ ще ми е много евтино 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlos7ar Отговорено 18 Ноември, 2011 Share Отговорено 18 Ноември, 2011 Честито и от мен. С нетърпение ще очакваме снимките. Дано скоро да стигнат и до Германия, че да ги видя и аз на живо. Пък знае ли човек може и аз да си взема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kostov Отговорено 23 Ноември, 2011 Share Отговорено 23 Ноември, 2011 Честито за новият джип.Можели да напишеш малко повече,как е като возия,шумен ли е много и каквото се сетиш.Интересувам се понеже днес ходих при дилара за оферта,щото моята жена си го харесва но аз съм малко резервиран към тази марка,и не мога да решакакво да направя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
БориславГеоргиев Отговорено 3 Февруари, 2012 Share Отговорено 3 Февруари, 2012 И аз колеги вече от 02.02.2012 год. карам Hover H5. За 40 км. нямам голям поглед върху колата, но ще споделям всичко което ми прави впечатление. Ще Ви кача и снимки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xhizors Отговорено 3 Февруари, 2012 Share Отговорено 3 Февруари, 2012 (Редактирано) Браво и честито, ще се засичаме в бургаския регион Безаварийно каране оттук ! Редактирано 3 Февруари, 2012 от Xhizors Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
БориславГеоргиев Отговорено 7 Февруари, 2012 Share Отговорено 7 Февруари, 2012 Благодаря колега. Чакам да се обадят загазовото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 11 Февруари, 2012 Share Отговорено 11 Февруари, 2012 (Редактирано) Браво и честито на всички новатори избрали тази марка. Дали са ни добри колите - времето ще покаже, но няма защо да се колебаем дали сме направили правилен избор - все някой трябва да е първи. Колумб като е тръгвал за Америка, да не е знаел къде отива.....ама е стигнал. Така че, смело - ако има проблеми ще ни се наложи ние да ги откриваме. И за това този сайт е добре да се развива, за да можем заедно да ги отстраняваме. А относно DVD-то: направено е така за безопасност(което е правилно) и може с хакване да се елиминира защитата - не е невъзможно, но и гаранцията на автомобила може да отиде на кино......така, че по-добре децата да гледат само като е спрял автомобила.....това да му е кусура .....И ако все пак решите да бърникате настройките на дисплея, гледайте наlanguage да не минете на китайски, че ей тогава си *ба мамата..... Редактирано 11 Февруари, 2012 от radioworld Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xhizors Отговорено 11 Февруари, 2012 Share Отговорено 11 Февруари, 2012 Може би трябва да отворя нова тема, понеже доста хора се заблуждават че проблема с видео в движение е неразрешим. Ще я сложа в "тунинг и мултимедия", че там ще бие повече на очи, по преценка на модератора нека да я премести за където сметне за удобно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
БориславГеоргиев Отговорено 13 Февруари, 2012 Share Отговорено 13 Февруари, 2012 Защитата се сваля когато при показване на видеото се влезе в настройки и се махне Speed Lock и си гледаш без проблеми в движение. Сина ми изгледа цял филм докато шьофирах. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 14 Февруари, 2012 Share Отговорено 14 Февруари, 2012 (Редактирано) Защитата се сваля когато при показване на видеото се влезе в настройки и се махне Speed Lock и си гледаш без проблеми в движение. Сина ми изгледа цял филм докато шьофирах. ....а от къде се стига до този speed lock ? Редактирано 14 Февруари, 2012 от radioworld Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
БориславГеоргиев Отговорено 14 Февруари, 2012 Share Отговорено 14 Февруари, 2012 Когато кликнеш на екрана в ляво има зъбно колело и имаше отметка на speed lock. Утре ще го видя, за да не те объркам и ще ти пиша. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 15 Февруари, 2012 Share Отговорено 15 Февруари, 2012 Yes ! Открих го и го изключих ! Благодаря ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts