feikot Публикувано 7 Ноември, 2011 Share Публикувано 7 Ноември, 2011 Вчера като пътувах за София,в автомивката зад Шел,един сив,чисто нов Стийд,получаваше своята баня. Мернах го в последния момент и го разпознах веднага,по "снимката" която направих с очите си,ми изглеждаше доста добре,едър,масивен и лъскав. Ако някой познава собственика и той има желание да пише тук,ще го помоля да го подкани,защото имаме собственици на Волекс,на Хувър,ама още на Стийд няма ме тук. Редакция от admin: Реших да преместя темата в общи - който е видял някоя от колите на марката някъде - нека пише тук! Препоръча се офтопика да се ограничи и се препоръчва да се пускат постове със снимка. Ако видите Great Wall автомобил на някой паркинг или попаднал в задръстването - щраквайте с телефон или каквото носите, ще се получи интересно, поне следващите няколко месеца, докато не започнат колите с емблемата да се забелязват почти ежедневно по улиците! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vidon Отговорено 10 Ноември, 2011 Share Отговорено 10 Ноември, 2011 Да не отварям нова тема - видях черен H3 вчера на бул. Пирин във Варна, посока ул. Битоля. Дано и той намери форума и пише, че ми е много интересно. Планирам да си взема h5, като тръгне производството у нас. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 11 Ноември, 2011 Share Отговорено 11 Ноември, 2011 Във вторник пред митницата в София до централна гара видях Hover H5, син металик да се движи по улица Козлудуй. Точно на 200м от там е централата на Литекс Моторс и може и колата да е тестова или на някой от Литекс. Иначе прикачам една снимка направена вчера преди един концерт с телефона. Ще дават подарък Steed на някой от закупилите билети за Мото шоуто, което ще правят в новата спортна зала в София (каскади с мотори). Така или иначе бях взел билет за шоуто и много се изненадах като видях надписа. Сега съм един от няколкото хиляди с шанс за пикап, пожелайте ми късмет (ако има други, които ще ходят на шоуто, могат да пишат) 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 11 Ноември, 2011 Автор Share Отговорено 11 Ноември, 2011 На паркинга пред митницата видях : Черен Н5 (може и тъмно син да е бил...) Бял Стийд със старата предница-в сряда. ПС Навит съм за въпросното шоу,може да измислим нещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 17 Ноември, 2011 Автор Share Отговорено 17 Ноември, 2011 Вчера,2 сиви Хувъра и един черен.Това пак там,пред митницата,даже единия,не знам защо,се караше по плаца на централна гара.Стори ми се,че стоповете отзад са диодни ? Горната им част... Или се бъркам ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 17 Ноември, 2011 Share Отговорено 17 Ноември, 2011 Не бъркаш, светодиодни са. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bogdanov Отговорено 19 Ноември, 2011 Share Отговорено 19 Ноември, 2011 (Редактирано) Здравейте от мен Иво. Аз сьм пьрвият горд собственик на стеед в бг. Този които е видял колегата зад шела на мивката е моят.Стееда засега е направо супер!!! Ако ниакои има вьпроси да пита. Редактирано 19 Ноември, 2011 от Bogdanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 19 Ноември, 2011 Share Отговорено 19 Ноември, 2011 Здравей, Иво и добре дошъл в този форум Много бих се радвал ако пуснеш отделна тема, в която да се похвалиш за пикапа, да кажеш малко повече за него (какво оборудване е, от колко време го караш, какви са ти впечатленията и защо го купи). Освен това тук много обичаме снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muf Отговорено 20 Ноември, 2011 Share Отговорено 20 Ноември, 2011 Караш ли го в гората И ако да, как е извън пътя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 23 Ноември, 2011 Share Отговорено 23 Ноември, 2011 И да се върнем по темата. Поздрави на колегата с Hover-а на бул. България тази сутрин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rintinty Отговорено 26 Ноември, 2011 Share Отговорено 26 Ноември, 2011 (Редактирано) Къде- Варна до стадион "Спартак" Кога- днес на обяд: Снимките не мога нещо да ги кача. Ако някой може да помогне, ще съм благодарна. Редактирано 26 Ноември, 2011 от rintinty Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 26 Ноември, 2011 Share Отговорено 26 Ноември, 2011 Когато пускаш отговор, ако използваш полето "бърз отговор" под темата - цъкни на копчето долу в дясно "Още опции". На новия екран, който ще ти се отвори има "прикачи файл" отдолу. Можеш да прикачиш поне няколко снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 26 Ноември, 2011 Share Отговорено 26 Ноември, 2011 Къде- Варна до стадион "Спартак" Кога- днес на обяд: Къде и кога - ясно! ....но не разбрах какво? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rintinty Отговорено 26 Ноември, 2011 Share Отговорено 26 Ноември, 2011 (Редактирано) Ето това Н5 видях: и снимки на паркираните пред магазина във Варна: Вътре имаше още един Волекс в тъмно син цвят, черен пикап и един бял Н5. rtasev, Честито за новото возило и безаварийно шофиране! Редактирано 26 Ноември, 2011 от rintinty Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 27 Ноември, 2011 Share Отговорено 27 Ноември, 2011 Поздрави за снимките! Вече водиш класацията за най-много щракнати " Уол-ита" Само да не вкараме собствениците в беля понеже номерата им се виждат доста ясно! Може би не е лошо да се скриват номерта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rintinty Отговорено 27 Ноември, 2011 Share Отговорено 27 Ноември, 2011 Надявам се да не се сърди собственика на H5. Вземам си бележка за следващите щракнати. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deltoro Отговорено 5 Декември, 2011 Share Отговорено 5 Декември, 2011 Днес видях ц10 на румънското посолство.Интересното е че беше като , а може би същия като спортния експонат на лятното изложение в София.Уникално изглеждаше на пътя и с тия джанти ,просто уникално.За жалост не успях да я снимам. http://www.google.bg/imgres?q=great+wall+c10&um=1&hl=bg&sa=N&biw=1024&bih=549&tbm=isch&tbnid=zt1nyn6l9bMjAM:&imgrefurl=http://7heplace.com/news/2155/&docid=X1CHDqR-Ad98_M&imgurl=http://7heplace.com/wp-content/uploads/2011/11/7he-place-volex-c10-sport.jpg&w=640&h=427&ei=v-fcTpfPOtTQ4QTihZmICw&zoom=1&iact=hc&vpx=708&vpy=185&dur=574&hovh=183&hovw=275&tx=160&ty=105&sig=105374986113010581007&page=5&tbnh=135&tbnw=203&start=39&ndsp=8&ved=1t:429,r:3,s:39 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
5 GTT Отговорено 5 Декември, 2011 Share Отговорено 5 Декември, 2011 Е, аз в Ловеч ги срещам и трите модела всеки ден. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 8 Декември, 2011 Share Отговорено 8 Декември, 2011 Един колега съобщи туку що за небесно син Voleex C10, който е бил помлян отзад от стара Вектра на Симеоновско шосе в София - малко преди околовръстното. Оказа се, че това е служебната кола във фирмата, където моя близка роднина работи (и я кара, не и по време на катастрофата де) Не е имало пострадали. Иначе днес в София на пресечката на Евлоги Георгиев и Драган Цанков се разминахме с новичък Hover Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 8 Декември, 2011 Share Отговорено 8 Декември, 2011 Ховъри виждам всеки ден вече из София , но Волекс още не съм видял . Язък за синия Волекс добре, че поне е служебен . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 12 Декември, 2011 Автор Share Отговорено 12 Декември, 2011 Днес,на паркинга на УНСС 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 29 Декември, 2011 Share Отговорено 29 Декември, 2011 (Редактирано) много ги карат вече. миналата седмица видях черен Н5 на борис 3 и житница вчера видях Волеекс в овча купел. черен би бърз днес видях сив Steed да влиза в мол софия Редактирано 29 Декември, 2011 от Fitibaldi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 29 Декември, 2011 Share Отговорено 29 Декември, 2011 Тестовете по празниците явно се правят с пълна сила. Снимката е направена в близост до мола CCS / хотел Хемус в София, около 19 часа вечерта. Иначе да, вече виждам по някой Great Wall почти всеки ден - и джипове и пикапи и Волекси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 30 Декември, 2011 Автор Share Отговорено 30 Декември, 2011 Аз видях вчера и в Казанлък един Стийд,че беше и със СТ регистрация... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бат'Бойко Отговорено 2 Януари, 2012 Share Отговорено 2 Януари, 2012 Чудя се колко ли коли са продали до сега ако някой знае нека пише, от време на време за продадените бройки! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts