Jump to content

vidon

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vidon

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Карам:
  Touareg r50
 1. Видял си steed 3. Бях видял в Бургас.
 2. Моя сув се топли веднага, но го карам на бензин. Във Варна, когато тествах колата беше много студено и духаше от легендарния леден вятър и макар, че двигателя беше студен се затопли бързо в купето.
 3. Да не отварям нова тема - видях черен H3 вчера на бул. Пирин във Варна, посока ул. Битоля. Дано и той намери форума и пише, че ми е много интересно. Планирам да си взема h5, като тръгне производството у нас.
 4. Видях ги днес. Бяха изложени C30 (оранжевото), H5 (не наточения) и Steed (черния). До тях пък бяха Toyota, че някой от минаващите мислеха, че това са други модели, а не GW... Всичко беше заключено, отказах се да снимам, вече са снимани, няма смисъл. Нямаше никой около тях, нямаше изложени цени, табла или някаква информация за тях. Въобще целия автосалон е някакъв фарс и от цялата работа си харесах едни свръх скъпи колонки за съраунд (нищо общо с изложението). От сайта стана ясно кой е представителя във Варна, че скоро ще хабя нафта да се разходя до дистрибутора.
 5. Ще бъде чудесен семеен автомобил, ако добавят две места отзад.
 6. Къде е бутона "маркирай всичко прочетено"?
 7. В класа на Hover има версии с повече места по талон - напр. 5+1 или 6+1, или 8+1. Предвижда или знае ли някой, дали ще бъде предложено?
 8. Всичко хубаво (изпълнението ще го видим, рано е да го мисля сега), но шест или седем местен вариант?
 9. Не в друга страна, но изглежда интересен концепт
 10. off/ GW планират ли да анонсират седан от евро класовете D или E или само suv-ове ще има?
×
×
 • Create New...