admin Публикувано 6 Юни, 2012 Share Публикувано 6 Юни, 2012 Здравейте, мисля че наближава времето да организираме първата форумна среща и по моите (субективни) наблюдения, може би има най-много притежатели на такива коли в София. Така че искам да видя колко са желаещите за среща, кога и къде да се състои тя. За другите градове, ще призова хората от дадените райони да помогнат да се организират срещи и там (при желание от страна на собствениците разбира се). Първото място, което бих предложил е бензиностанция Еко, на бул. България, там има места за спиране (всеки вторник има Хонда срещи там). Час, 20:00. Дата - бих предложил следващия четвъртък, 14ти Юни. Срещата ще се състои ако има поне 3-4ма човека желаещи. Мястото, датата и часа подлежат на промяна според вашите предложения! Нека само предложените места да са лесни за намиране, с място за паркиране на поне 10-20 автомобила за час-два (имаме за идея, че форума ще расте, а мястото ще стане официално за редовни месечни срещи). Ако има съгласни, ще обявя събитието в шапката на форума 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 6 Юни, 2012 Share Отговорено 6 Юни, 2012 идеята никак не е лоша , а и мястото и времето са добри! аз съм за! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 6 Юни, 2012 Share Отговорено 6 Юни, 2012 (Редактирано) И аз ще дойда. Подобна идея сме обсъждали с yanko, но не се доразбрахме. Където кажете, аз идвам. Редактирано 7 Юни, 2012 от leomm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yanko Отговорено 7 Юни, 2012 Share Отговорено 7 Юни, 2012 Здравейте, идеята е много добра и се надявам да стане, но за съжаление аз в четвъртък няма да съм в София. Ако има вариант за сряда ако ли не на другата сбирка. Иначе мястото и времето са подходящи според мен са първа среща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 7 Юни, 2012 Share Отговорено 7 Юни, 2012 Аз съм на линия другата седмица (Сряда или Четвъртък). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 8 Юни, 2012 Share Отговорено 8 Юни, 2012 Бройте ме и мен с Волекса. (жалко, че няма да можем да изпием по 2-3-4-5-6... бирички) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 9 Юни, 2012 Share Отговорено 9 Юни, 2012 Колега, защо да не можем? Който може да си вземе шофьор с него хаха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 12 Юни, 2012 Share Отговорено 12 Юни, 2012 Остават ли първоначално предложените ден, час и място за първа среща? Ако да и аз съм там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 12 Юни, 2012 Автор Share Отговорено 12 Юни, 2012 Да, остават. Четвъртък, 20:00, бензиностанция ЕКО на бул. България, ето и карта: https://maps.google.com/maps?q=42.680767,+23.308379&num=1&t=h&vpsrc=6&ie=UTF8&z=18&iwloc=A Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 13 Юни, 2012 Share Отговорено 13 Юни, 2012 Аз потвърждавам, че ако утре след като закарам колата за смяна на карето и ми се обадят същия ден (според мен трябва да стане бързо) ще дойда и аз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 14 Юни, 2012 Share Отговорено 14 Юни, 2012 Ребята - не ме очаквайте, че излезна работа и ще трябва да се бачка тази вечер. Приятно прекарване и да пуснете някоя и друга снимка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 14 Юни, 2012 Автор Share Отговорено 14 Юни, 2012 Ами да видим колко ще се съберем. Аз ще съм там 20:15, след малко тръгвам от офиса и имам 20 мин до там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yanko Отговорено 14 Юни, 2012 Share Отговорено 14 Юни, 2012 А Вие бяхте ли на първата среща? Да се надяваме , че няма де е единствената. Ползотворна със стари и нови приятели. С нетърпение очаквам следващата. Дано тогава да се окажем още повече. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 14 Юни, 2012 Share Отговорено 14 Юни, 2012 А Вие бяхте ли на първата среща? Да се надяваме , че няма де е единствената. Ползотворна със стари и нови приятели. С нетърпение очаквам следващата. Дано тогава да се окажем още повече. Много добре казано, колега и както предложи да е някъде на зелено сред природата следващата среща Хубаво е да се замислим и за национална среща, а и клуб да си организираме в скоро време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 15 Юни, 2012 Share Отговорено 15 Юни, 2012 А на нас "воаьорите" ще ни разкажете ли как протече Първата среща? :rolleyes: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 17 Юни, 2012 Share Отговорено 17 Юни, 2012 (Редактирано) Първата среща се проведе - вярно без много шум, но за мен по-важното беше, че всички потвърдили се постарахме да бъдем на линия!! Редактирано 17 Юни, 2012 от terminator Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 17 Юни, 2012 Share Отговорено 17 Юни, 2012 И беше много интересно, да се запознаем с колегите. Както и да обменим впечатления и спомени за трепетите за избор на цвят и др. такива Следващия път да дойдат повече хора. Относно снимките, предполагам admin ще може да се включи. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 18 Юни, 2012 Автор Share Отговорено 18 Юни, 2012 Ето снимките (с телефон са - колкото, толкова), които направих от първата среща. Май присъстваха само 4 GW автомобила, два Волекса и два Ховъра.Ще побързам да се захвана с организацията на по-редовни такива събития, пък да се събираме по поне една дузина хора, ще е супер Искам да отбележа, че на снимки 4 и 5 съм снимал Hover с ГОЛЯМА газова уредба. Уви, на 2м от колата, газовата изобщо не се вижда. Ако се снима клекнал се вижда, но снимките лъжат - въобще не е толкова грозно/опасно или сериозно колкото изглежда от първоначалните снимки, с което май се съгласихме и с останалите. Тепърва до колкото разбрах на този джип ще се слага по-малката и дълга бутилка, така че според мен тя ще става напълно "невидима". Стори ми се неприятен обаче проблема със забелващата се кожа на седалките. Надявам се гаранционно да бъде претапицирана в даден момент. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 18 Юни, 2012 Share Отговорено 18 Юни, 2012 Ето снимките (с телефон са - колкото, толкова), които направих от първата среща. Май присъстваха само 4 GW автомобила, два Волекса и два Ховъра.Ще побързам да се захвана с организацията на по-редовни такива събития, пък да се събираме по поне една дузина хора, ще е супер .......... .... а собствениците бяха на 3 Ховъра и 2 Волекса 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 18 Юни, 2012 Share Отговорено 18 Юни, 2012 (Редактирано) Аз ще гледам за другия път да се освободя,че сега чаках до последно да видя какво ще се случи преди да пиша ,че ще дойда. И добре че не ви излъгах, освободих се от бачкане чак в 23:30!! Но другия път ще гледам да се весна и аз на сбирката!! Да ви покажа как си ужулих боядисаните джанти,ако не ги оправя до тогава!! Така ,че казвайте за кога е другия път, може верно да е на зелено примерно събота или неделя,ако има повчече свободни хора тогава ако не и през седмицата става!! Редактирано 18 Юни, 2012 от Niki.A. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mikosh Отговорено 21 Юни, 2012 Share Отговорено 21 Юни, 2012 Ще измисля и аз нещо по въпроса за идването да се събереме повечко и най вече да се запознаеме!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts