Jump to content

yanko

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

yanko last won the day on Юли 13 2012

yanko had the most liked content!

Profile Information

  • Адрес:
    София
  • Карам:
    Hover H5

Последни посетители

607 профилни разглеждания

yanko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Нееееее! Много по зле са. Не решават проблеми, а внасят нови. НИКОГА не там. Нямат приемчик! Всичко изглежда като в бърдак (без организация) нахвърляни части навсякъде не можеш да стигнеш до приемната. Персонала ти се кара, че имаш проблем с твоя не чак толкова нов автомобил все още в гаранция. Вкарваш автомобила с два проблема излиза с четири и бонус изпокъсани кабелни форми само след четири дни в "Техния нов сервиз". Под всякаква критика. НИКОГА ПОВЕЧЕ. Благодаря!
  2. Здравей Ginoo, До последно, когато през септември тази година ми се наложи да опра до тяхната помощ бяха там и направиха всичко възможно да решат проблема. Проблема е там, че не можеш да им закараш колата там, а трябва да закараш в сервиз, какъвто аз не съм намерил все още в България! Или няма сервизно оборудване(не работи) или няма сервизни техници. Но това е дълга тема, която смятам скоро да запачна тук във форума. До сега моте проблеми частично са решавани или през "Техническия център за обслужване на клиенти" или чрез писане на жалби до Литекс Моторс. Дано да съм бил полезен.
  3. За деца, не се притеснявай. Аз ще съм с две :-) .
  4. Аз лично съм там на палатка от 05 до 09.06. За хотел не ме бройте.
  5. Нека по изключение да бъде на 13.09. Мисля, че ще се съберат повече хора. Почивните дни не са оферта, когато са четири на брой. На хората дето ще ходят някъде весело изкарване.
  6. Здравейте, Да повдигнем отново темата за месечната среща. Наближава първия четвъртък от месеца, но дали е подходящ (празник 6ти септември и после три неработни дни)? С цел да се съберем повече хора дали да не се отложи с една седмица? Опа, май много въпроси се събраха . Предложения?
  7. Здравей, Аз имах подобно скърцане. Ходих в Грейт Ауто, но нищо не направиха по този въпрос. Реших да опитам в Митвас и вече скърцане няма. Мисля, че смениха тампоните на задните амортисьори, но при теб може и да е от друго. Пробвай и в друг сервиз.
  8. Здравей, ако вече не е късно и от мен една препоръка. Грейт Ауто (Ботевградско), не са оферта щом за теб е важно гаранционно обсулжване от сервиз. 1 Липса на транспорт до сервиза. 2 Отне им 4 дни да ми поставят газова бутилка 3 Липсва статистика кога за какво е бил автомобила при тях 4 След диагностика на датчика за фаровете и чистачките, ми оставиха капачката да пада докато дойде новата част 5 Няма къде да седнеш, ако ти се наложи да изчакаш нещо дребно Относно Митвас: 1 Сервиз с опит, не само с марката Great Wall 2 Добра статистика за всеки автомобил 3 Добра чакалня с интернет и може да виждаш какво се случва с автомобила ти 4 Има градски транспортр до сервиза Моя автомобил съм го взел от Литекс моторс и съм ного доволен, когато съм имал проблем винаги са съдействали за бързото му решаване. Дано съм бил полезен.
  9. Здравей Румене, на въпросите ще се пробвам да отговоря, макар да не съм много полезен. 1. Захващането е на местата на фабричните болтове, които държат надлъжните греди. 2. Информация колко държат като натоварване не намерих. Изглеждат много стабилно. Вече тествах с около 30 кг. Нямах никакви проблеми със скорост до 130 км.(Антени, мачта и ротатор закрепени в/у него). 3. Донесоха ми ги от русия (човека ги е поръчал от предния линк: http://shop.chinacar-club.ru/product_info.php?cPath=32_458_462&products_id=3011754. и ги донесе при пътуване до БГ в личния си багаж). 4. Цената 200 евра и шише ракия (тук са тамошните такси за банков превод на пари и доставка до адрес). И малко допълнение няма ги на склад доставка за една седмица.
  10. Здравейте, Вече мога да се похваля с напречните греди. Ето и няколко снимки.
  11. Гредите вече са тук, но за съжаление днес не ми остана време да ги монтирам. Събота и неделя мисля да ги тествам и в понеделник се надявам да кача и някоя снимка.
  12. Здравей, аз лично съм си поръчал от приятел и ги чакам да дойдат около 20 юли. Поръчал съм тези http://shop.chinacar-club.ru/product_info.php?cPath=32_458_462&products_id=3011754. За съжеление не успях да ги намеря другаде освен в русия. От тези дето намерих тук да се продават много стърчат и не мога да я вкарвам в подземния паркинг. Като дойдат ще пиша пак.
  13. Не, при мен и срещо слънцето да караш в безоблачно време нямаха гасене. След смяна на датчика сега гаснат до 30 секунди след излизане от тунел. Единственото забавяне което има, е когато тръгна по тъмно и бавно се разсъмва.
×
×
  • Създай нов...