nlikyov Публикувано 1 Февруари, 2012 Share Публикувано 1 Февруари, 2012 Ето нещо по-прясно: Забележете как след челен удар се отваря шофьорската врата без проблеми. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 1 Февруари, 2012 Share Отговорено 1 Февруари, 2012 Това е новия HOVER H5 , който в момента се продава у нас ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 1 Февруари, 2012 Share Отговорено 1 Февруари, 2012 Цялата предница се намачква, за да абсорбира удара, но вътре колата остава непокътната. Както nlikyov е отбелязал, вратите на колата продължават да се отварят след този зверски удар. Резултата може само да ни радва, по нищо не отстъпва на далеч по-скъпи автомобили от същия клас (освен ESP-то, заради което те взимат 5 звезди на теста). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 2 Февруари, 2012 Share Отговорено 2 Февруари, 2012 Не знам за качеството на материалите, които китайците ползват, но тестове като този (има и за Австралия) ни накараха да се замислим за евентуалната покупка ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 2 Февруари, 2012 Share Отговорено 2 Февруари, 2012 В положителен или отрицателен смисъл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 2 Февруари, 2012 Share Отговорено 2 Февруари, 2012 щом го е купил колегата, значи е в положителен и аз заради краш тестовете се реших да купувам (и заради цената, разбира се) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 2 Февруари, 2012 Share Отговорено 2 Февруари, 2012 В положителен или отрицателен смисъл то от подписа по-долу е ясно май... и малко спам.... като стана дума за подписи..... и паленето на Берлинската стена доведе до много "приключения" особено за Източна Европа 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 2 Февруари, 2012 Share Отговорено 2 Февруари, 2012 хаха. да аз съм го сложил в смисъла, че НЯКОЙ ОТ НАЙ-ВЪЛНУВАЩИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ ЗАПОЧВАТ С ТРЪГВАНЕТО НА ПЪТ С GREAT WALL 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VAYK Отговорено 17 Февруари, 2012 Share Отговорено 17 Февруари, 2012 Доколкото знам Хувър е на рама и това обяснява добрият резултат на теста ...! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xhizors Отговорено 17 Февруари, 2012 Share Отговорено 17 Февруари, 2012 По-скоро за приемливия резултат на теста, все пак толкова желязо 5 звезди е странно, имайки предвид че nissan micra има 4 звезди, а нея ако я блъсна по-засилен с колелото и току виж съм я разполовил (в кръга на шегата разбира се), ако бяха сложили повече възд. възглавници и една странична завеса, щеше да е има 5, а това че е на рама и има 4 според мен си е даже посредствен резултат. Понеже не разбирам, може да са в други категории и оценките и критериите да са различни, и 4ката при нисан микра да е 8 при ховъра. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 18 Февруари, 2012 Share Отговорено 18 Февруари, 2012 В ЕС за 5 звезди ти трябват минимален брой въздушни възглевници (8 или 10 мисля) и ESP. Иначе колата абсорбира удара прекрасно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VAYK Отговорено 22 Февруари, 2012 Share Отговорено 22 Февруари, 2012 така е има разлика в оценяването, иначе си представям при удар джипа с микрата ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kearny Отговорено 12 Май, 2012 Share Отговорено 12 Май, 2012 Добър краш тест! Колеги имайте предвид все пак , че руския стандарт на теста е различен от Европейския! Скоростта на изпитване е по-ниска и твърдостта на удряния куб също е по-ниска. Правят го това заради лошите резултати на новите им Лади. Така, че не приемайте 1:1 резултатите! Казвам го за обективност! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
newfan Отговорено 16 Юли, 2012 Share Отговорено 16 Юли, 2012 (Редактирано) Хубаво е само да се гледат краш тестове, но аз вчера май щях да се обърна. С около 70км/час на много плавен, завой на около 90О, който се оказа със силен обратен наклон и едвам го удържах в пътя с навлизане в насрещното платно....Добре, че нямаше никой насреща!!! Сух асфалт, не знам колко е бил нагрят, щом въздуха беше 40+, имаше добро сцепление според мен, а дали не е бил и лепкав!? . Само двама човека в колата и никакъв багаж. Та питам, знае ли някой с каква скорост и при какъв радиус на завой се премества центъра на тежестта извън вратите ? Редактирано 16 Юли, 2012 от newfan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
turin Отговорено 17 Юли, 2012 Share Отговорено 17 Юли, 2012 Откъде си? Къде караш обикновено? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бат'Бойко Отговорено 17 Юли, 2012 Share Отговорено 17 Юли, 2012 Хубаво е само да се гледат краш тестове, но аз вчера май щях да се обърна. С около 70км/час на много плавен, завой на около 90О, който се оказа със силен обратен наклон и едвам го удържах в пътя с навлизане в насрещното платно....Добре, че нямаше никой насреща!!! Сух асфалт, не знам колко е бил нагрят, щом въздуха беше 40+, имаше добро сцепление според мен, а дали не е бил и лепкав!? . Само двама човека в колата и никакъв багаж. Та питам, знае ли някой с каква скорост и при какъв радиус на завой се премества центъра на тежестта извън вратите ? А това за коя кола става вапрос? (Кой модел) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 17 Юли, 2012 Share Отговорено 17 Юли, 2012 М,много неща имат значение...как си завъртял волана,как си атакувал радиуса на завоя,гуми,асфалт (точно там може да е бил хлъзгав) ,виража и много много други.Аз с пасата ми (4motion) един единствен път ми е занасял и то точно на сух горещ асфалт,зимата на лед и сняг занася само,ако му подам газ,така че си прави изводи,не е болид да очакваш да е закован на пътя.Н5 пък е с толкова по-висок център на тежеста от лека кола,че...се радвай,че не е имало други коли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
newfan Отговорено 17 Юли, 2012 Share Отговорено 17 Юли, 2012 Откъде си? Къде караш обикновено? За първи път минавах по пътя от Велико Търново към Г. Оряховица и затова всъщност имах изненада. От гр. Козлодуй съм, с Н5 съм само на 2500км. и май сега почвам да се уча с "тежките коли". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 17 Юли, 2012 Share Отговорено 17 Юли, 2012 Ако е по пътя покрай Арбанаси е ясно защо се е получило. Все пак имайте го предвид че колата ви е близо 2 тона и е доста височка. Това не е кола за високи скорости. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
newfan Отговорено 17 Юли, 2012 Share Отговорено 17 Юли, 2012 Ако е по пътя покрай Арбанаси е ясно защо се е получило. Все пак имайте го предвид че колата ви е близо 2 тона и е доста височка. Това не е кола за високи скорости. Да точно там, след отбивката за Арбанаси. Благодаря, но до сега не мислех, че 70-80 е висока скорост.... Ще гледам да си пазя "боята". Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krasi markov Отговорено 18 Юли, 2012 Share Отговорено 18 Юли, 2012 Да точно там, след отбивката за Арбанаси. Благодаря, но до сега не мислех, че 70-80 е висока скорост.... Ще гледам да си пазя "боята". Поздрави. Не забравяйте,че това все пак е джип не лека кола!Много по лесно се обръща на завой,особено на мокър път ако влезете с гояма скорост и неправилна траектория Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
turin Отговорено 18 Юли, 2012 Share Отговорено 18 Юли, 2012 70-80 на 90 граудсов... колкото и да е "плавен"... Не искам да си ми в насрещното. Не карай така! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts