Jump to content

VAYK

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от VAYK

  1. VAYK

    Нов собственик

    Колега мисля че с хард топа дето се снижава ще е дори по-добре, все пак леко спортна визия
  2. Изглежда много добре джипчето, браво!
  3. снимай я ако обичаш! какъв цвят ти е пикапа?
  4. Мисля че на Xziros не му личи газовата бутилка така, както беше на постната снимката в началото! Както и да е планирам покупка на по- късен етап и ако преценя може и по-малката бутилка да сложа, но след видяното определено не мисля че проблема е генерален! Може би идеята да се боядисат държачите в тъмно е добра!
  5. Е тук е най-новата оферта за Хувер с газта /в цента/ и корегираният лизинг.....изрично е записано 126к.с. и е от официалният сайт не съм я измислил!!! Но не е толко важно в крайна сметка
  6. VAYK

    Нов собственик

    Абсолютно съм съгласен! 2007г. дадох близо 28 000лв. за един Опел Комбо пътнически /това е товаро-пътнически модел на Опел/ мисля че ако имах оферта като тази тогава, нямаше да му мисля много! Просто е най доброто за това което получаваш! Със сегашната ми кола дизел, пътническа под 10л./100 не падам така че 13-14 на газ направо си е оферта!!!
  7. http://www.greatwall.bg/lizing.html
  8. Да и аз знам че по- ниските версии са от 25 хил.лв. за БГ за това неразбирам!
  9. Виж новата ценова листа, там е с 126 к.с. намалена е ?! Първите бяха с 136к.с. хмммм!
  10. Е доста странно е че се предвиждат по -ниски цени от Н5!??
  11. Колега на колко километра си ?
  12. така е има разлика в оценяването, иначе си представям при удар джипа с микрата )
  13. Колеги има промяна в мощността на двигателя, понижена на 126 к.с ? Знаете ли нещо повече...!?
  14. Извинете за невежеството, но този нов модел Н 6 по- нисък клас от Н 5 ли е
  15. Браво супер са снимките !
  16. VAYK

    Нов собственик

    брутален е !
  17. Доколкото знам Хувър е на рама и това обяснява добрият резултат на теста ...!
  18. Няма шанс този ФВ да се конкурира с цената на Стееда ! Едното е за стандарт с заплати по 3-4000 евро, другият за българският
  19. Добре изглежда! Това към края на 2012 ли ще го пускат в БГ ?
  20. Спортната визия е яка! Айде и от мен чесстито! Като се замисля май и белият цвят с тази решетка ще върви
  21. VAYK

    Това е моя STEED

    Как си решил проблема с отворения багажник ?!
  22. VAYK

    Това е моя STEED

    Elsti кажи за облегалките на задните седалки, стават ли за по-дълъг път! Обикновенно ги правят по- изправени на лекотоварните МПС-та ?
  23. Колега от доста време, има тенденция на минимализиране на кубатурите и цилиндрите, което от своя страна се компенсира разбира се с по -нови технологи, така че да доставя необходимата мощност и въртящ момент! По моята логика или не двигателят на ГЛ 2.0 дизел е по- съвременен от този на ИСУЗО 3.0 дизел който се споменава, че е монтиран!
  24. Ще избера ГЛ Фолекс С10 пред всичко конкурентно, дори да е по- скъп, само защото е произведено в България. Вярвам че в БГ има отлични инжинери/специалисти, за какъвто смятам и себе си, които биха се справили чудесно с асемблирането на автомобили, не само този модел, но и другите. Инвестирам дирктно в Бг икономиката! Инвестирам в автомобилна индустрия в БГ/не само да задоволявам собствените си нужди/ , която от своя страна може да развие редица други браншове. Купувам го и заради единствената фирма /сред атвомобилните производители/, която вярва че в БГ може да се произвежда качествен продукт. Избирам го защото изглежда добре и най вече го избирам заради хора , които не мислят като мен !
  25. Колега, смятам че да сравняваш двигател 3.0 - 163к.с. с 2.0 150к.с. е нелогично! Ясно е че двигателят в ГЛ е доста по-съвременен! А колкото до традициите смятам че в глобанният свят където технологията излиза днес и утре вече я имат всички,няма да се убеждаваме, че някой е по- напред от друг! Взима се цена - гледаш какво получаваш при сравнимите обекти и решаваш
×
×
  • Създай нов...