Jump to content

zvalev

Members
 • Мнения

  19
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно zvalev

 • Ранг
  Member

Profile Information

 • Карам:
  Voleex C 10
 1. zvalev

  Фалстарт

  Колега съжалявам за фалстарта.... Случват се всякакви неща....за съжаление.... Като гледам си от Монтана. Аз също. Искам да те попитам дали са ти монтирали газовата уредба? Аз също чакам да ми сложат газова уредба на Воекса и за това питам.... Иначе - честито за придобивката и безаварийни километри с нея!
 2. Слагам тук малко снимки от откриването на завода в Баховица. Мисля че ще ви бъде интересно да видите новата перла на България! На първата снимка сме групата от Монтана. Аз съм крайния в ляво. За съжаление не мога да кача още снимки, а имам..... Може би мястото на темата не е тук.... Но нека Админите да решат.... Извинявам се предварително.....
 3. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  Момчета вчера бях на откриването на завода на Great Wall! Беше супер. Направих малко снимки! Последните 3 снимки са на Voleex C30!
 4. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  Няма проблем - пиши Л.С. когато мислиш че ще си в Монтана - и ще се разберем.
 5. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  Благодаря за пожеланията колега! Ако се интересуваш от нещо по-вече като инфо за Волекса и минаваш през Монтана - обади се!
 6. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  И аз мисля, че е ръждясването (което е само повърхностно) е в резултат на солите които се хвърлат по пътищата. Не съм забелязал това да влошава спирачната работа. Искам да попитам, колегите, които имат поръчана газова уредба на Волексите, дали са им я сложили и ако е "ДА", как се държи колата и как е разхода на газ? Аз също имам поръчана и чакам да ме извикат да ми я сложат в Монтана.
 7. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10 - снимки

  Много добре изглежда! Колко излезе префасонирането?
 8. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  Момчета получих покана от Литекс Моторс да присъствам на откриването на завода в Ловеч, което ще се състои на 21.02.2012. Вероятно всички нови собственици на марката са получили покани. Искам да знам ще ходите ли? И ако "ДА" - да вземем да се организираме някак и де се видим там!
 9. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  Момчета едва днес имам възможност да пиша. Колата вече е оправена. Беше ожулена отзад. Сега всичко е оправено и бронята е боядисана. Не се личи нищо. Благодаря на дилъра и сервиза за бързата реакция и качествена работа. Направих съответната корекция па съвет на бат` Бойко, макар че който е решил да прави мръсни номера нищо не го спира... Все пак благодаря за съвета!
 10. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  За ловен сезон на Voleex-i не знам, но със сигурност и за съжаление, има много много некадърни шофьори по улиците и пътищата. Свидетели сме на постоянна "война" със съответните жертви. Това, че са ни ожулили ламарините е май по-добре, отколкото отнет живот на пътя заради криворазбрано "мъжкарско поведение".....
 11. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  Здравейте на всички. Днес имах време да пиша. С тъга споделям, че както и при колегата poroinik, ме удариха отзад.... Мен на паркинг.... Толкова бях ядосан, че не съм имал време да снимам.... Сега колата е в сервиза... Действията на дилъра, "Джесика" ЕООД, беше изключително бърза и адекватна, за което му благодаря. Остава да видим как ще се справят с боядисването, но съм сигурен че ще е на ниво. Ще направя снимки тогава.
 12. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  Тракаше си в неравности, независимо дали си в завой или на прав участък.Тракането отзад беше отстранено още вчера. Доколкото знам са сменени амортисьорите и всичко се е оправило вече.
 13. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  На колегата poroinik също пожелавам много години безаварийно каране. По отношение на ремонта - сменени са амортисьорите отзад, както и диод в пулта за управление на климатика. Амортисьорите са сменени заради силно тракане отзат, а диода - заради изтощаване на акумулатора и невъзможност да се запали двигателя.
 14. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  Здравейте на всички! Както и вчера казах - проблема с тракането отзад е отстранено. Днес карам колата и я тествам. За сега всичко е ОК! Утре тестването продължава. Проблема с акумулатора - както и вчера писах - също е решен със смяната на диода в пулта за управление на климатика. Надявам се всичко вече да е ОК и както се казва - да въртим безаварийни километри. Ще видим... За маслата в колата и тяхното качество - се надявам всичко да е наред. Още съм далече от смяната им - за сега съм още на 1000км. Прочетох всичко по темата във форума и смятам че е полезно и може човек доста неща да понаучи. По отношение обслужването в сервиза - не съм имал проблеми - дано не е прозвучало по друг начин. Надявам се и в бъдеще да е така.
 15. zvalev

  Нов собственик на Voleex C10

  Дано... Иска ми се да е така... Ще уведомявам за всичко което се случва с колата...
×