Jump to content

zvalev

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zvalev

 1. zvalev

  Фалстарт

  Колега съжалявам за фалстарта.... Случват се всякакви неща....за съжаление.... Като гледам си от Монтана. Аз също. Искам да те попитам дали са ти монтирали газовата уредба? Аз също чакам да ми сложат газова уредба на Воекса и за това питам.... Иначе - честито за придобивката и безаварийни километри с нея!
 2. Слагам тук малко снимки от откриването на завода в Баховица. Мисля че ще ви бъде интересно да видите новата перла на България! На първата снимка сме групата от Монтана. Аз съм крайния в ляво. За съжаление не мога да кача още снимки, а имам..... Може би мястото на темата не е тук.... Но нека Админите да решат.... Извинявам се предварително.....
 3. Момчета вчера бях на откриването на завода на Great Wall! Беше супер. Направих малко снимки! Последните 3 снимки са на Voleex C30!
 4. Няма проблем - пиши Л.С. когато мислиш че ще си в Монтана - и ще се разберем.
 5. Благодаря за пожеланията колега! Ако се интересуваш от нещо по-вече като инфо за Волекса и минаваш през Монтана - обади се!
 6. И аз мисля, че е ръждясването (което е само повърхностно) е в резултат на солите които се хвърлат по пътищата. Не съм забелязал това да влошава спирачната работа. Искам да попитам, колегите, които имат поръчана газова уредба на Волексите, дали са им я сложили и ако е "ДА", как се държи колата и как е разхода на газ? Аз също имам поръчана и чакам да ме извикат да ми я сложат в Монтана.
 7. Много добре изглежда! Колко излезе префасонирането?
 8. Момчета получих покана от Литекс Моторс да присъствам на откриването на завода в Ловеч, което ще се състои на 21.02.2012. Вероятно всички нови собственици на марката са получили покани. Искам да знам ще ходите ли? И ако "ДА" - да вземем да се организираме някак и де се видим там!
 9. Момчета едва днес имам възможност да пиша. Колата вече е оправена. Беше ожулена отзад. Сега всичко е оправено и бронята е боядисана. Не се личи нищо. Благодаря на дилъра и сервиза за бързата реакция и качествена работа. Направих съответната корекция па съвет на бат` Бойко, макар че който е решил да прави мръсни номера нищо не го спира... Все пак благодаря за съвета!
 10. За ловен сезон на Voleex-i не знам, но със сигурност и за съжаление, има много много некадърни шофьори по улиците и пътищата. Свидетели сме на постоянна "война" със съответните жертви. Това, че са ни ожулили ламарините е май по-добре, отколкото отнет живот на пътя заради криворазбрано "мъжкарско поведение".....
 11. Здравейте на всички. Днес имах време да пиша. С тъга споделям, че както и при колегата poroinik, ме удариха отзад.... Мен на паркинг.... Толкова бях ядосан, че не съм имал време да снимам.... Сега колата е в сервиза... Действията на дилъра, "Джесика" ЕООД, беше изключително бърза и адекватна, за което му благодаря. Остава да видим как ще се справят с боядисването, но съм сигурен че ще е на ниво. Ще направя снимки тогава.
 12. Тракаше си в неравности, независимо дали си в завой или на прав участък.Тракането отзад беше отстранено още вчера. Доколкото знам са сменени амортисьорите и всичко се е оправило вече.
 13. На колегата poroinik също пожелавам много години безаварийно каране. По отношение на ремонта - сменени са амортисьорите отзад, както и диод в пулта за управление на климатика. Амортисьорите са сменени заради силно тракане отзат, а диода - заради изтощаване на акумулатора и невъзможност да се запали двигателя.
 14. Здравейте на всички! Както и вчера казах - проблема с тракането отзад е отстранено. Днес карам колата и я тествам. За сега всичко е ОК! Утре тестването продължава. Проблема с акумулатора - както и вчера писах - също е решен със смяната на диода в пулта за управление на климатика. Надявам се всичко вече да е ОК и както се казва - да въртим безаварийни километри. Ще видим... За маслата в колата и тяхното качество - се надявам всичко да е наред. Още съм далече от смяната им - за сега съм още на 1000км. Прочетох всичко по темата във форума и смятам че е полезно и може човек доста неща да понаучи. По отношение обслужването в сервиза - не съм имал проблеми - дано не е прозвучало по друг начин. Надявам се и в бъдеще да е така.
 15. Дано... Иска ми се да е така... Ще уведомявам за всичко което се случва с колата...
 16. Преди 5 минути се върнах от сервиза. Като че ли тракането отзад е отстранено. Покарах около 5км. в града. Утре пак ще опитам колата из града. Така казаха и от сервиза. Тогава ще им я закарам отново всервиза да я огледат окончателно. За маслото в скоростната кутия - прегледано е - всичко е в нормата. Но пак вие. Вероятно е от вискозитета на маслото.... не знам.... Казаха да карам смело.... нали е в гаранция... ако стане нещо ще се оправи.... Както и да е.... Ще покараме и ще видим..... Дано всичко вече е ОК....
 17. Благодаря на всички за изказаните мнения и съчувствието. Ще отстоявам исканията си пред сервиза, но за съжаление още не се знае защо и откаде се появява шума и тракането отзад. Явно не е от амортисьорите. Но както аз забелязвам - откриванет она причините е както в играта "Тука има - тука нема". Дано не обидя някого..., но... като си броил над 18000 лв. /с газовата уредба, която кой знае кога и как ще бъде монтирана/, ти се иска да нямаш проблеми.... поне не от първия месец....
 18. Здравейте на всички. На 08.12.2011г. и аз станах собственик на Voleex C10. Не съм навъртял много километри. Само 1000 са досега. Но за тези километри, колата май стои по-вече в сервиза отколкото на пътя. Имах проблеми още почти от първия ден. На 500км. започна да ми се разрежда акумулатора и не можех да паля. Зареждах го 2 пъти и същия релултат. Закарах колата в сервиз и се оказа, че е изгорял диод на пулта за управление на климатика. В момента има шум /сериозно тракане / отзад. Мисля, че е от задните амортисьори. Колата е в сервиза отново. Но не могат да разберат и те откаде е това тракане. Сменили са амортисьорите с нови - и пак има тракане. Освен това на 5-та предавка скоростната кутия вие, все едно имам турбо..... За това още в сервиза нямат обяснение.... Тепърва ще се мисли и за това. От това, което чета в този форум - останах с впечатление, че всички собственици на тази марка са изключително доволни и нямат никакви проблеми с автомобилите си.... Само с мен ли се случват такива проблеми?..... Ак онякой все пак има подобни на моите - нека да пише..... все пак марката е нова и нямаме никаква представа как ще се държи на българските пътища. На снимката - получавам колата от дилъра в Монтана.
 19. Здравейте! Днес станах и аз собственик на Voleex C 10! Искам да попитам - дали е възможно да сложа стоманени джанти от Тойота Ярис на Волекса. Размерите на джантите от Тойотата са: ширина - 5,5J централен отвор - 54мм Офсет - 45 4 х 100мм 15 цола
×
×
 • Create New...