elsti Публикувано 17 Ноември, 2011 Share Публикувано 17 Ноември, 2011 Някой имали представа кога ще се доставят газовите уредби че само нея чакам да ми монтират казаха ми началото на декември но кога по точно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 17 Ноември, 2011 Share Отговорено 17 Ноември, 2011 Само нея чакаш? Тоест джипа е пристигнал? Не можеш ли да го вземеш и в последствие да сложиш газова като пристигнат? Мисля, че poroinik така мисли да направи (взел е колата и ще слага газова), да ме поправи ако бъркам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivanrudnik Отговорено 18 Ноември, 2011 Share Отговорено 18 Ноември, 2011 (Редактирано) , Редактирано 5 Януари, 2012 от ivanrudnik Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elsti Отговорено 27 Ноември, 2011 Автор Share Отговорено 27 Ноември, 2011 и все пак вече имали поточна дата на пристигане на газовите системи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 3 Декември, 2011 Share Отговорено 3 Декември, 2011 Има ли някой инфо за датата кога ще пристигнат газовите уредби Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivanrudnik Отговорено 3 Декември, 2011 Share Отговорено 3 Декември, 2011 (Редактирано) , Редактирано 4 Януари, 2012 от ivanrudnik Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elsti Отговорено 4 Декември, 2011 Автор Share Отговорено 4 Декември, 2011 При мен е до 10.12.2011г но в петак ми казаха че още няма яснота за по точна дата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 7 Декември, 2011 Share Отговорено 7 Декември, 2011 Реалистично погледнато няма да стане декември месец. До края на работната година има малко повече от 2 седмици. Има още доста работа да се свърши преди да са готови за монтаж на ГИ. Най-рано януари догодина... Заредете се с търпение(и пари за бензин ). И един съвет - не предплащайте такива неща. Не знам за вас, но на мен ми е тъпо като съм платил нещо, а получаването му се разтяга във времето колкото си иска. В крайна сметка като пристигнат можете да ги платите (освен ако не са част от цената на автомобила при лизинг). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mistarmi Отговорено 7 Декември, 2011 Share Отговорено 7 Декември, 2011 А запазва ли се гаранцията от 5 г или 100 000 км след монтажа на ГИ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 8 Декември, 2011 Share Отговорено 8 Декември, 2011 Да, разбира се. Само че ако е този, който предлагат и монтират дилърите. Не можеш да сложиш какъвто и да е ГИ където и да е и да се запази гаранцията, което е нормално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elsti Отговорено 9 Декември, 2011 Автор Share Отговорено 9 Декември, 2011 В понеделник вземам колата, и на мен ми обесниха че ГИ ще е монтиран в началото на годината. Всичко от моя страна е платено мой роднина миналата година си поръча голф 6 тука в България колата беше най скъпа и си я поръча в Люксембург поръчката закъсня с две седмици и за това закъснение беше компенсиран в цената, а тука в България е важно продажбите да вървят и май никой не мисли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 9 Декември, 2011 Share Отговорено 9 Декември, 2011 На голфа ако знаеш колко му е голям маржа в цената (себестойността)?!? Та е нормално и 30 % отстъпка да направят пак ще им остане за печалба. При тези автомобили (великите стени), особено тези, които се продават в момента, внос от китай, натъпкани с екстри и продавани на тази цена, няма на къде да се смъква повече цената. Все пак трябва поне себестойността да се покрие от продажбата. Сравнението между кола за 50 000 лв на която са направили 1000 лв отстъпка и кола, продаваща се на себестойност и то за 15000 лв е неуместно според мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elsti Отговорено 9 Декември, 2011 Автор Share Отговорено 9 Декември, 2011 да сигурно си прав но това е реален пример не съм казал че трябва компенсация но хората така процедират Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 9 Декември, 2011 Share Отговорено 9 Декември, 2011 gwfan, не съм съгласен с теб. Нормално е когато има забавяне да има и компенсация. Дали за газовите, за самите коли или каквото и да е. Пример 1: В момента чакам спортна решетка. Платих я заедно с колата, а няма никаква достоверна информация кога мога да си я получа (а мислех че така ще си получа колата). Надали на някой му е приятно, че е платил за нещо, а ще го получи неясно кога в бъдещето. Така се пазят клиенти! Пример 2: Колата ми се забави с повече от месец и половина от първоначалната информация, при което аз имах възможността да изискам неустойки според договора. Казах си - разбирам ги хората за пръв път внасят и т.н. - нормално е да има такива неща и реших да не искам неустойките. Бях сигурен обаче, че ще компенсират първите собственици с някакви подаръци и глезотийки(разни аксесоари, безплатна аларма - има какво да се подари). Мисля, че е близко до ума, че при положение че си забавил автомобилите с 45 дена едно "Извинявай" не е достатъчно. Е, познай - нищо. Това са единствените неща, които до момента откровено ме разочароват от LM и техните дилъри. Аз работя в голяма международна компания и там има такова понятие и е цел номер едно - "клиент до живот" и това е пипкавата част - как да спечелиш такъв клиент. Всеки прави грешки, но не всеки знае как да ги поправи и тук нашите хора има на къде да работят... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 9 Декември, 2011 Share Отговорено 9 Декември, 2011 Аболютно си прав ... аз не казвам нищо по-различно от теб. И съм съгласен с това, което казваш. Идеята ми беше че е неуместно да се сравняват кола от премиум марка с ГВ. А че е неприятно да те бавят с каквото и да е - така си е. И дано наистина четящите тук дилъри и представители на ЛМ да си вземат поука. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 10 Декември, 2011 Share Отговорено 10 Декември, 2011 Идеята на компенсациите е не те да се изплащат, а по-скоро да не се дават напразни обещания, които не могат да се изпълнят! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
root666 Отговорено 12 Декември, 2011 Share Отговорено 12 Декември, 2011 Какви са газовите уредби, четох че са без изпарител, да не са за течна фаза? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
regoslav Отговорено 12 Декември, 2011 Share Отговорено 12 Декември, 2011 До колкото знам са холандски на Vialle с течна фаза. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hover h6 Отговорено 12 Декември, 2011 Share Отговорено 12 Декември, 2011 (Редактирано) Здравейте всички чакащи прословутите газови! Аз лично чакам Hover H6, но ако така се мотатат.... незнам . Бих посъветвал всички които са си платили тези Vialle да запалят следните контакти: Литекс Моторс - официален представител и производител на Great Wall Адрес: бул. "Мария Луиза" N100, София 1202; Телефон: 02/ 813 31 19; Факс: 02/813 31 28 Редактирано 12 Декември, 2011 от Говедо В противоречие с правилата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 12 Декември, 2011 Share Отговорено 12 Декември, 2011 На мен ми е интересно тези ГИ с течна фаза могат ли да се закупят от Литекс моторс и да се монтират на друг автомобил - рено 19 да речем? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vitku Отговорено 13 Декември, 2011 Share Отговорено 13 Декември, 2011 Трябва много да го обичаш това Рено за да му монтираш уредба, която струва повече от него. Близо два пъти повече. Иначе такива уредби се предлагат в България и от преди това, но изключително малко разпространени, заради цената (и съответно липсата на опит при газаджиите). линк: http://www.caravelgas.com/liquid.html (внимание! реклама! ) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 13 Декември, 2011 Share Отговорено 13 Декември, 2011 В понеделник вземам колата Какво стана? Взе ли Колата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 13 Декември, 2011 Share Отговорено 13 Декември, 2011 (Редактирано) Трябва много да го обичаш това Рено за да му монтираш уредба, която струва повече от него. Близо два пъти повече. Иначе такива уредби се предлагат в България и от преди това, но изключително малко разпространени, заради цената (и съответно липсата на опит при газаджиите). линк: http://www.caravelgas.com/liquid.html (внимание! реклама! ) На него надали ... ама на следващата. Щото и на него дните му свършват. Редактирано 13 Декември, 2011 от gwfan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elsti Отговорено 15 Декември, 2011 Автор Share Отговорено 15 Декември, 2011 Здравейте вече съм собственик на STEED да в понеделник го вземах и вече е регистриран и имам 250 км. цялото семейство му се кефим а за нашия град е атракция имаше коментар как може човек да си вземе такава кола била издялкана отливките на двигателя и други детайли били груби и издялкани но като го видяха по отблизо си промениха мнението на 180 градуса наистина разхода на гориво е както е даден тези километри ги минах с 21литра бензин но не можаха да ми сложат степенките и днес ми хи слага приятел в неговия сервиз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 15 Декември, 2011 Share Отговорено 15 Декември, 2011 Ееее, значи остана да видим и снимките! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts