zhelev_48 Отговорено 25 Април, 2018 Share Отговорено 25 Април, 2018 Яворе,доколкото съм запознат с това МПХ няма какво да се повреди,просто се затапва от гняс и го чистят. Ти запази ли си сваленото? Ако не ти трябва моля дай ми го. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan T Отговорено 17 Май, 2018 Share Отговорено 17 Май, 2018 Здравейте колеги,бих искал да получа контакти на Ники Аврамов, за да си ъпдейтна софтуера на H2.Относно взаимозаменяеми алтернативни части прилагам събрана от мен информация от руските форуми: резервни части.docx Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 18 Май, 2018 Share Отговорено 18 Май, 2018 Преди 11 часа, Ivan T написа: Здравейте колеги,бих искал да получа контакти на Ники Аврамов, за да си ъпдейтна софтуера на H2.Относно взаимозаменяеми алтернативни части прилагам събрана от мен информация от руските форуми: резервни части.docx Пиши му на Л.С. да се разберете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 19 Май, 2018 Share Отговорено 19 Май, 2018 0885840184 Ники Аврамов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 23 Май, 2018 Share Отговорено 23 Май, 2018 Качвам тук защото има готова тема и дано да ви е от полза. Има каталожни номера за търсене. Изпрати ми го търговец от когото купих разни неща. Поздрави, katalog_great_wall.zip Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boldrick Отговорено 28 Юни, 2018 Share Отговорено 28 Юни, 2018 Търся задни амортисьори за Ховер 2008г. 2.4 бензин газ 4х4 ... Който има информация от кой модел пасват да пише .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 28 Юни, 2018 Share Отговорено 28 Юни, 2018 преди 1 минута, boldrick написа: Търся задни амортисьори за Ховер 2008г. 2.4 бензин газ 4х4 ... Който има информация от кой модел пасват да пише .... От Зил или волга - мисля, че Венцибул беше писал за тях. Потърси из темите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 28 Юни, 2018 Share Отговорено 28 Юни, 2018 Само със смяна на амовете не е опция - пак ще си заминат с тези нежни пружини които са монтирани и пак ще лашка. Сложи си пружини от мерцедес от старите 200 ли беше или 220 да не те излъжа и тогава вече се получава нещо добро. Не съм го измислил аз - инфото е от руснаците 100%. Даже не си спомням снимките може и да са в тази тема някъде по напред. Разбира се решението си е твое - имаш лично. Поздрави, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 28 Юни, 2018 Share Отговорено 28 Юни, 2018 Здравей, аз сложих пружини KYB K-Flex RD5081 доверих се на руските форуми и не сбърках . Изчезна страничното клатене на задницата другото си е същото. Прътът е с дебелина 16мм , заради дебелината колата се вдигна с 2см което мен специално не ме устройва и ги подкастрих малко, те са с повече витки и вози по добре. Амове сложих KYB Premium №: 444083 маслени,тях ги сложих преди 2 години и съм доволен заместват 1 към едно оригиналните, имат малка разлика в дебелината на ухото но се оправя като сложиш и шайбите от стария амортисьор. Информацията е от Ники Аврамов и е от темата за пригаждане,заменки и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 28 Юни, 2018 Share Отговорено 28 Юни, 2018 Един пич беше качил word файл малко по-назад. Вътре има амове с по дълъг ход и такива които са 1 към 1 с оригиналните. Щом си му бухнал и газова нема да е лошо да смениш пружините, тия 100кг в най задната част на колата влошават возията. Успех. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Явор Отговорено 3 Юли, 2018 Share Отговорено 3 Юли, 2018 долни шарнири фронтера А , и горни шарнири от фронтера А стават едно към едно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi86 Отговорено 12 Юли, 2018 Share Отговорено 12 Юли, 2018 По въпроса с глъхненето сутрин ходих в тандер и казаха ,че всичко било ок .Те не сменяли софта на бензиновия комп а само на газовия ,но и това не направиха бил работел в нормите. И въпроса е сега накаде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 12 Юли, 2018 Share Отговорено 12 Юли, 2018 Към Ники Аврамов ако още не сте се чули. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi86 Отговорено 12 Юли, 2018 Share Отговорено 12 Юли, 2018 Не може да помогне пробвахме вече фейса е с друг комп Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 13 Юли, 2018 Share Отговорено 13 Юли, 2018 Глъхненето идва от завишените стойности на бензиновите тримове. Би трябвало когато гледат газта да ги виждат и съответно да могат да ги нулират,както и да изравнят милисекундите в работата на бензиновите и газови дюзи. Дали ще го направят вече е отделен въпрос - търси кой може да ти гледа газовия комп и ако можете го направете. Другия вариант съм го описал вече,но е скъп и т.н. - караш на бенц докато влезе в час и се адаптира компа сам,но кога ще стане……………….! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi86 Отговорено 13 Юли, 2018 Share Отговорено 13 Юли, 2018 Гледахаги и нищо не направиха . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 18 Октомври, 2018 Share Отговорено 18 Октомври, 2018 Здравейте, Търся въздушен филтър (двигател) за Ховер H5 2011 год., но излизат различни варианти който в димензиите се различават до няколко сантиметра. Ако имате някава информация за модел/партиден номер моля да я споделите. Благодаря предварително. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 18 Октомври, 2018 Share Отговорено 18 Октомври, 2018 Търси по модел двигател - 4g64 или какъвто ти е там двигателя много коли са с тоя мотор та лесно се намират чарколя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 18 Октомври, 2018 Share Отговорено 18 Октомври, 2018 Преди 1 час, Ginoo написа: Здравейте, Търся въздушен филтър (двигател) за Ховер H5 2011 год., но излизат различни варианти който в димензиите се различават до няколко сантиметра. Ако имате някава информация за модел/партиден номер моля да я споделите. Благодаря предварително. Поздрави Изкарай си филтъра и го покажи в магазина, после си запиши номера му и си свиркай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 30 Октомври, 2018 Share Отговорено 30 Октомври, 2018 Здравейте, издирвам външен кормилен накрайник - някой ако е намерил заместител да сподели моля. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 30 Октомври, 2018 Share Отговорено 30 Октомври, 2018 Заповядай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 30 Октомври, 2018 Share Отговорено 30 Октомври, 2018 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 30 Октомври, 2018 Share Отговорено 30 Октомври, 2018 (Редактирано) Благодаря, но този е вътрешен. Аз издирвам външен. Редактирано 30 Октомври, 2018 от vencibull Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 30 Октомври, 2018 Share Отговорено 30 Октомври, 2018 преди 16 минути, vencibull написа: Благодаря, но този е вътрешен. Аз издирвам външен. Опс..... Извинявай Външните мисля, че излязоха от фронтера А. Това по спомен. Не съм ги записал защото нямаше проблем с тях, имаше ги в магазина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 30 Октомври, 2018 Share Отговорено 30 Октомври, 2018 Никой ли не е сменявал кормилен накрайник и да знае от какво пасва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts