Jump to content

nork

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

nork last won the day on February 27

nork had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About nork

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Варна
 • Карам:
  CUV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. И нека гадаенето започне Сега🤣
 2. Ако се опитваш да я направиш на място тази манипулация няма да стане. Много е скапано мястото и само сваляне на главата лекува винта. Ако не губиш много масло го оставяй, ако ли не сваляй и така. Можеш да си направиш и ревизия на главата. Успех!
 3. Взех го от магазин за авточасти. Бях го срещал в някви сайтове, но не ги помня. Поразрови се малко все ще излезе от някъде.
 4. Здравей, аз заложих на Maxxin. До тук 15к км никакви забележки като от време на време се тормози и из калища. Съединителят е усилен, или поне така се води. Номер mcmb013, oem: md724736. Това е за Н3.
 5. Всичко зависи кой ще ти го прави 😉 Пълна ревизия на главата 250, гарнитура 50..... Няма нищо сложно, но ти трябва ъгломер... За съжаление всичко по главата е дадено в градуси, а не нютони. Ако е само гарнитура няма нужда да сваляш мотора, а само главата което е 2часа разглабяне.
 6. Е колко да е китайско стъкло..... По хубавото е че при нас е оригиналдЪ 🤣
 7. Аз лично не успях и си залепих моята тъй като се чупят "крачетата" в задната страна. Малко тнтм стана, но за сега държи. Разглоби първо и си прецени дали ти се дават 60лв за нови рамена.
 8. Здравей и добре дошъл Да не си взел тази от Варна? За джантите, моля те пиши им тяхните параметри - ет, централен отвор и т.н.
 9. Честито, със здраве да си я караш!
 10. 1во няма как да си над 120 под 2500 оборота 2ро Ховъра има челно съпротивление като тухла...... Скъсана мека връзка? За уплатнение ли говориш? Ако е така хич не се чуди защо е прекалено шумно, иначе си е шумно при 130
 11. Хехе, чудесно, че си го оправил лесно и бързо. А смяната не е такава философия, но трябва да знаеш какво да гледаш, че белезите съвпадат през опреден интервал
 12. Честито! Просто ги мързи! Сигурно 90% от частите ги имат налични, но не им се търси, а искат каталожият номер и толкова. Тук има изписано доста кои са частите и от какво да ги търсиш - Митсубиши, Опел, Исузу, Хюндай са основните донори. Ако не намериш нещо питай, все някой ще го е сменял За скоростният лост, ако е леко метално дрънчене което се чува само в купето може да е декоративната гайка към топката Тъпотия, ама дразни.
 13. zhelev_48 за Политрона не мога да споря тъй като нямам преки наблюдения! Но една от основните фунции на моторното масло е точно МИЕНЕТО на мотора. За това е и самото потъмняваме тъй като точно то задържа в себе си нагарите от експлозията в цилиндъра. Скапаното масло не съсипва мотора защото няма мазилни свойства, а защото точно тези нагари влизат навсякъде и се получава ефект на шкурката! За свещите - Да толкова изкарват - 80-100к не само денсо, а и другите марки. Тук проблема идва от изхабяването на електрода намалянето силата на искрата което започва да води до неправилно изгаряне на горивото в цилиндъра Колко пъти си ги свалял за да наместиш даденото разстояние от 1,1мм? Ще има хора които ще се вържат на приказските ти и после ще питат "ама що така гърми" като карат на газ В краина сметка това са консумативи които не струват кой знае колко че да е драма при смяната на 10/15/20к км
 14. Тук съм съгласен с теб! Но тук : Вече си в сферата на гаражите мамстори с 2ри клас образование Има много изписано за маслата и е добре да прочетеш малко.
 15. Така е, танцува му задницата на Ховъра когато е само на задно С времето свикваш, а 4Н го включвам всеки път когато усетя че има опасност да се усуча някъде. Хич не ми дреме какво казват и пишат - с 90 си върви прекрасно по релси на хлъзгав път. Последният път го включих лятото в един порой на път към Дуранкулак - всичко беше спряло, а камиончо си пердашеше с 60 през реката Моята философия е че щом го има трябва да го ползваш, съответно върви и с поддръжката. Ховъра ще те научи да си по спокоен шофьор! Ако искаш изпълнения на скорост не е твоята кола, а ти трябва някой паркетник който сам решава кога къде ще прехвърли мощност да не се претрепеш. Алтернативи много - мурано, санта фе, аутландер, Qта разни и т.н., но с тях внимателно извън пътя без изпълнения.
×
×
 • Create New...