nork

Members
 • Мнения

  32
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно nork

 • Ранг
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Варна
 • Карам:
  CUV
 1. Точно тези не бих ги поръчал Гледай за крушки които имат реални отзиви от потребители и Филипс чип. Аз лично изчаквам да ги видя на живо като качество и начин на монтаж и тогава да поръчам - има много мнения из нета. Мен ме притеснява това, че капачето на фара НЕ СЕ МОНТИРА с тези крушки за да могат да се охлаждат и има възможност рефлектора да се замърси с времето.
 2. ДА,от Алито е цената му беше 13 евра.По номера на товарителницата вече пътува насам За оборотите не би трябвало щом е сменен - това в общи линии е последна фаза преди да се скапе съвсем датчика и ще гасне в движение като за да я запалиш трябва почивка от 10на минути. Като сменя моя ще дам обратна връзка.
 3. Този от снимката го върнах, а сега си чакам "оригиналният китайски" да пристигне. Може би до средата на август ще е тук за да го сменя
 4. ВНИМАНИЕ!!!! ДАТЧИКА НЕ СТАВА!!!!! Кабел, букса, форма са същите, но е 1 см по дълъг
 5. Ето го датчика. Взех го от Нипартс. За съжаление не мога да кажа има или няма разлика, че монтьора ми е зарит с коли Днес уж трябва да я направи, че ми изпищя и помпата на съединитела По каталозите излиза от Хюндай, Киа, Митсубиши. Въведеш ли номера в гугъл го намира веднага.
 6. проблем с газовата уредба

  Серги, ако не ти е късно в понеделник ще ти дам снимки и номер на датчика. Изровен и поръчан е с клиентска цена 52лв. 900ома, 54см кабел! По обяд, следобед ще бъде монтиран и ще имам преки впечатления има или няма разлика във вървежа на жипката.
 7. Нов член с нов Cuv във Форума

  Споко, не съм го приел като заяждане В споровете се ражда истината! Моята преценка бе такава, дали ще съжалявам ще си покаже с времето
 8. Нов член с нов Cuv във Форума

  Тук си прав, НО...... Както съм писал изборът на масло е изцяло мой! Предпочетох да заложа на GL5 вместо ATF по следните причини: - не ползвам толкова често двата моста и превключването 4х4 - ATF маслата имат живот максимум 2 години Като цяло едва ли някой спазва на 100% изискванията към отделните агрегати и видовете течности които се намират в тях
 9. Бензин Макар да съм с CUV китайчето си чете всичко през телефона
 10. Стана малка малка каша кой какво е написал, но здраве да е @Krasimirr, @vencibull - колебанието точно от това, че и двата датчика излизат по каталозите, а да се навреш и да го свалиш си е чанч голям. @Sergi - В крайна сметка смени ли датчика на коляновият вал ? Както казва Краси може и той да е виновника за цялата драма с ламбдата.
 11. Сега се загледах като написа грешка Р1336.... Ако, а най вероятно ще я покаже пак, тази грешка нямаш какво да се чудиш. Има ли я колата придърпва и се "дави" като подадеш газ, след което тръгва. До момента не съм го сменил този датчик, че му нямам парт номера, а по каталозите излизат по 2 модела с поръчка. При представителите е 95лв! Това с обучаването му най вероятно няма да стане, но ти си решаваш защото ще ти предложат да го обучат срещу 5 лв Ако имаш възможност запиши номера му докато си там, че е наврян на м.... Ако някой друг има парт номера ще е чудесно да го сподели
 12. Здравей Серги, Щом имаш номера на сондата си пусни едно търсене с гугъл. Специално тази не съм гледъл колко струва - написах цената от опит, сменял съм няколко подобни сонди с по 3 кабела и са все около тази цена. Щом в сервиза ти искат 95лв, определено без много търсене ще я намериш по магазините за по малко. Ако имаш желание пусни тук номера й да я видя къде колко ще струва. За много модели са идентични сондите и цените варират според екзотиката на автомобила.
 13. смяна ангренажен ремък

  Погледни и в моята тема съм писал всички номера или съм снимал
 14. Чека щом свети веднага ще си покаже каква е грешката - бедна, богата смес или ламбдата си е заминала. Дали на бензин или на газ е все едно. Читава ламбда е около 70лв по магазините клиентска цена, а тя се води консуматив. Надали някой я сменял..... За разхода там е друга бира и зависи от много неща: Къде? Кой и как? Състояние на мотора - настройките на газовата са правени на нов мотор! След ххх км дали е същото състояние? - едва ли... Ако това би те успокоило моят среден разход е 17/100 - градско Варна и извънградско със скорост около 100км/ч. И на мен ми се виждаше много, но все пак е камион, а разчета на ск. кутия е доста крив - искаш ли да изпревариш 3 та, иначе е баба на байр....... Сега неща много могат да се направят и всеки сам си избира дали да ги прави - в случая със заключен газов комп или както е при теб, че не можеш даже да го прочетеш почисти дюзите с ултразвук. Ако се наложи да се сменя дюза болката става голяма, филтрите - сменяни, с какви?
 15. Какво искаш да ти диагностицират? Аз съм с BRC, но пак е греда - компютрите са заключени и показва само графики и нищо не може да се пипа и настройва.Това ти го казвам да не останеш разочарован дори и да можеш да я прочетеш някъде.