Jump to content

nork

Members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

nork last won the day on October 5 2020

nork had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About nork

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Варна
 • Карам:
  CUV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Е ти очакваш и да им се работи ли?🤣🤣🤣 С нашите коли е така, пазарува се само по номер без да се обясняваш - да рови в каталога и да ти търси частта. Като не си на зор чакай бай китаец, аз ти казах от къде да си вземеш утре.
 2. Механично почти нямат разлика Н3 и Н5. Основното е в интериора и предният капак. Въпрос на предпочитание е как да се включва 4х4 ръчно или чрез копче. Мотора носи на газ и макар да се усеща леко маломощен не е така, включиш ли бавните минава почти от всякъде стига да си подготвен. На асвалт визията е добре, но не е за високи скорости, ако искаш изтребител не е твоята кола. П.п: Ако си се загледал в Н3 моята ще е обявявам скоро, че ми е малка вече🥴 Ще търся нещо със 7места да мога да събера домочадието....
 3. Japanparts 55лв. Така и така ще залягаш виж това гумено уплътнение на къв хал е и го смени. Негонот магазин за руски авточасти от лада 5/8лв по спомен.
 4. Не може! Не се занимавай с глупости 😎 Цената в представителството е 100на лева. Ще ти го доставят за 2/3 дена. И за инфо на останалите има разлика между Н3 и Н5. Това е долното каре след кутията към рейката😉
 5. Дрън, дрън..... Има ги и то не само в една тема! Ето заповядай
 6. 1во можеш да пишеш за къде става дума 2ро смени Газаджиите....
 7. Нямам никаква идея 😁 Така купих колата. Иначе е някакъв стар Пайнер който си има всичко, но така и не съм му подкарал навигацията.... Модула е зад жабката, но от мързел и липса на приоритет си седи така без карта. Всичко друго си е налично БТ, ДВД и т.н. и си работят доста добре.
 8. Прочети тази тема и пиши там за развитие Можеш да потърсиш и из мненията на Краси, той доста се бори с двойното предаване!
 9. Няма нужда да е на автомобила Слагаш си маркери от двете страни, сваляш, режеш, заваряваш монтираш и си ти😁 Препоръчвам ти да си вземеш и нови гарнитури, че после не стават като са смачкани един път и стискай палци да не са много ръждясали болтове. Дерзай...
 10. Плетената снадка могат да ти я сменят навсякъде където правят ауспуси за цена от порядъка на 80-120лв. Зависи "майстора" колко си е повярвал! Ако имаш СО2 можеш и сам да се справиш и ти се занимава, меката връзка струва м\у 35 и 60 в зависимост от това къде е правена.
 11. Ако всичко ти е наред по тоците най евтиният обслужваем 74ah без значение от марката
 12. Здравей, утре се прибирам и ще снимам при мен как е направено с афтърмаркет система на Пионер. Не е оригиналната, но да добиеш представа как изглежда с такава.
×
×
 • Create New...