Jump to content

nork

Members
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

nork last won the day on February 27

nork had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About nork

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Варна
 • Карам:
  CUV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Нямам представа дали гние, по книга се сменя на 10г. Аз лично смятам скоро да сменя моята! Ремъците са 2, ролки, водна помпа и обтегач се сменят накуп на 90к. 3 пистови ремъка имаш и отвън.
 2. Няма се плашиш, няма "идеално" здрава кола/джип 😁 всичко е на късмет и колко ти се занимава. Другото перо е подръжката, а тук е елементарна и евтина
 3. Така са си конзолите, ама втората "джипка" е само на задно 😂 Отваряй си очите, а не вярвай на писаници и думи на джамбази. Кое те кара да се отказваш?
 4. Съфорумец от Сф който си е взел програма за "човъркане" и подмяна на софта на горивният компютър.
 5. А ако нямаш късмет с мотора той се лекува с/у скромната сума от 1000лв за части, труда е отделно😁
 6. И нека гадаенето започне Сега🤣
 7. Ако се опитваш да я направиш на място тази манипулация няма да стане. Много е скапано мястото и само сваляне на главата лекува винта. Ако не губиш много масло го оставяй, ако ли не сваляй и така. Можеш да си направиш и ревизия на главата. Успех!
 8. Взех го от магазин за авточасти. Бях го срещал в някви сайтове, но не ги помня. Поразрови се малко все ще излезе от някъде.
 9. Здравей, аз заложих на Maxxin. До тук 15к км никакви забележки като от време на време се тормози и из калища. Съединителят е усилен, или поне така се води. Номер mcmb013, oem: md724736. Това е за Н3.
 10. Всичко зависи кой ще ти го прави 😉 Пълна ревизия на главата 250, гарнитура 50..... Няма нищо сложно, но ти трябва ъгломер... За съжаление всичко по главата е дадено в градуси, а не нютони. Ако е само гарнитура няма нужда да сваляш мотора, а само главата което е 2часа разглабяне.
 11. Е колко да е китайско стъкло..... По хубавото е че при нас е оригиналдЪ 🤣
 12. Аз лично не успях и си залепих моята тъй като се чупят "крачетата" в задната страна. Малко тнтм стана, но за сега държи. Разглоби първо и си прецени дали ти се дават 60лв за нови рамена.
 13. Здравей и добре дошъл Да не си взел тази от Варна? За джантите, моля те пиши им тяхните параметри - ет, централен отвор и т.н.
 14. Честито, със здраве да си я караш!
×
×
 • Create New...