Jump to content

Нов собственик на Hover H6

g.genov
 Share

Recommended Posts

Здравейте,

Нов съм във форума и от заглавието се подразбира, че съм нов собственик на Hover H6 Premium. Почти собственик! Остава само от Митвас да ми го регистрират в КАТ.

Остават само няколко дни но вече нямам търпение :)

Не можах да намеря раздел специално за Hover H6, както и подходящя тема за това пиша нова.

Предполагам след седмица ще мога да напиша и релани впечатления освен тези от тестдрайв-а.

Като цяло след тестдрайв положителните ми впечатления бяха много повече от отрицателните но ... времето ще покаже!

Имам още няколко автомобила така, че имам и база за сравнение.

• Upvote 1

Поздравления и добре дошъл.

И аз съм карал на само на тест и определено съм съгласен, че оценката е по-скоро положителна :) 

Със здраве да си я караш H6-та, след като ти я тегистрират разбира се :)

Ще те очакваме на националната сбирка, която се очертава да е в края на Юни. Същото важи и за колегата със SUV-ва :) Ще е много интересно за всички да споделиш лично мнение и изън писменнтата част във форума. 

Също така се събираме и редовно в София. Предполагам този четвъртък да си направим среща, защото бяха празници и дано да дойдеш с новата придобивка :)

Много безаварйини километри и радости на пътя и извън него :)

Честито и много да и се радваш, много добра кола на много добра цена, ще останеш ммного доволен и от разход и от возия, за проходимост не е типичния офроуд но върши работа.

Честит нов автомобил и добре дошъл! От кога чакам да видя Hover H6 и във форума, чакаме истински снимки и да споделяш впечатления през експлоатацията на автомобила :)

Още го чакам.

Благодаря за добрите пожелания и посрещането. Ще дойда на първата възможна среща, само да дойде колата.

За мен основен критерий за сполучлив автомобил е това да ти върши работа и да можеш да разчиташ на него, това колко рядко влиза в бокса и цената на поддръжката всичко останало са глезотии и предубеждения :) Иначе снимки ще има много ... Обещавам!

• Upvote 1

Честито и от мен,радвам се,че вече има и във форума такъв джип,ще се радвам да се видим на някоя среща.

А аз се надявам тази седмица вече да имам кола защото леко съм изнервен а бутилките уиски във фризера умряха от студ!

И докато си чакам новата някой кретен на паркинга ми е надрал старата кола от край до край :(

Май трябва човек освен застраховка да си купи и пушка.

Честита!! Толкова й се радвам, че има и шибедах и всичко - така трябва да се взимат колите, с екстри до край! :)

• Upvote 1

Благодаря!

Да ти кажа, разликата в цената с всички екстри и с по-малкото екстри не е голяма. Заслужава си и според мен. Първата ми кола преди много години беше на старо и само с две екстри (климатик и предни ел.стъкла) тогава се зарекох, че ще купувам коли само с full екстри. А преди две години се зарекох, че следващата ще е нова.

И ето изпълних си и двете обещания .... Нова и с екстри :) ....  На всичкото отгоре е произведена и в моя роден град Ловеч :)

Edited by g.genov

Вече си има и първото нарицателно ... На Жоро КАМИОНА :)

10169381_10201997239958924_6992792785165

А това е ключа на камиона ...

10301064_10201997281159954_2695458349726

• Upvote 1

Забравих ..

Благодаря на Бойко от Митвас за невероятното отношение. (знам, че чете и пише тук)

П.П.

Моля НЕ считайте това за реклама а за първо впечатление.

LGWDAEN52EG******

VIN: LGW DAEN5 2 E G ******

Manufacturer: Great Wall Motor Company Limited

Manufacturer address: 115 Gongnong Road   071000 Baoding City Hebei Prov   China

Product type: Passenger Car,Bus, Truck, Trailer,Incomplete Vehicle

-> Make (Manufacturer): unknown

Check digit: 2

Model year: 2014

Plant code: China

Sequential number: ******

Edited by g.genov