Jump to content

Boy3M

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Boy3M

  1. Чудесно ревю се получава. Браво колега! Честито и за автомобила,че съм пропуснал да честитя на първа страница. Много удоволствия да си създавате заедно,безаварийни километри. С нетърпение чакаме отзивите от следващото пътуване. Отзиви като напр.-дали се чувстваш уморен след продължително пътуване и други впечатляващи "дреболийки".
  2. Честит нов автомобил,колега. Много безаварийни километри и дълго време да се "обичате".
  3. Честито да ти е новото зверче,много кеф и удоволствия да ти донесе.
  4. Boy3M

    Първия C30 във форума !

    Честита нова придобивка и много безаварийни километри. Много добре изглежда на снимките,навярно и на живо е така. Явно много си слушкал и Дядо Коледа ти е донесъл хубав подарък. :icon_santa:
  5. След като ще има хардтоп на пикапа,може спокойно да си модифицираш задното стъкло в подходяща за такъмите конфигурация. Най-лесният начин дори е само с приплъзващи стъкла.
  6. От скоро време наблюдавам подобна тенденция и в гр.Габрово. Представителя на GW бе "Тойота-Венци",сега пред шоурума им няма дори един представител на стената, а преди месеци имаше и от трите модела по-много паркирани отпред. Явно нещо се мъти.
  7. Скоро смених и аз крушката на късите. Купих Osram и много се чудих,че на кутийката пише UV Filter,понеже все искам да знам нещо повече се поинтересувах ,защо е този филтър,дали е нещо свързано със слънцето и.....какво се оказа....тази защита била за да се предпази рефлектора. Хитро.
  8. Test 1,2,3... Честит ни нов сървър.
  9. Честита Нова Година!!! Много здраве и късмет.
  10. В началото на ноември 2012 г. известното американско списание за финанси „Global Finance" обяви призовете на най-добрите компании в Китай за 2012 година. Great Wall Motors, които съвместно с българската компания Литекс Моторс стартираха през февруари тази година производството на автомобили с марката Great Wall в България, се пребориха с редица световни имена и получиха отличието за най-добър автомобилен производител в Китай за 2012 година. Компанията бе единствената, отличена от местната автомобилна индустрия. Наградата на престижното списание беше присъдена на Great Wall Motors на база достигнати завидни финансови резултати, нива на продажби и растеж на компанията на местния и на световните пазари. По-рано през септември Great Wall Motors влезе в още 3 независими класации за най-добре представящи се фирми в Китай, една от които беше на списанието Forbes за 50-те най-добри компании от Азия и тихоокеанския регион за 2012 г. Компанията зае 5-о място в списъка сред общо 50 класирани. източник: http://money.bg/news...омпания_в_Китай
  11. Mного безаварийни километри с тази красавица.
  12. Да ти е честита новата колица. Със здраве да си я карате....
  13. Boy3M

    Стелки

    Вярно е ,че няма на марката,но те са производители и някой който е наблизо,би могъл да отиде на място с автомобила и така ще има още един модел,който в последствие биха могли да добавят в каталога си. Така мисля . За София говоря.Има телефон и лице за контакт.Ако знаят размерите може да ги изработят.а също може и да се подберат близки по размер от друга марка.
  14. Boy3M

    Стелки

    http://www.avtostelki.com/index.php?module=catalog&page=1 ето една възможност...
  15. Хубаво клипче сте направили,браво! Има дори и моменти с професионална насоченост. Имали сте и късмета да си го покарате.Какви са впечатленията като поведение на пътя?
  16. Boy3M

    Моят Волекс (учебен)

    Честито на колегата с учебният автомобил. Пожелавам му курсисти които са имали поне малко досег с автомобил,а не са "хванати от гората",респ. не си изливат неумението върху учебната машина. Да споделя моята борба относно проблем с акумулатора. При мен се оказа алармата. Когато заключвам колата с оригиналното дистанционно,отчитаме голяма консумация на ток-около 10 пъти повече от нормално.Затова по препоръка от човека,който прави замерванията,колата да се ключи от дистанционното на алармата,а не от фабричното на колата. Може някой от колегите да сподели как действа и с кое дистанционно. Възможна е и утечка от допълнително монтирано радио,но в случая не става дума за това.
  17. Добре изглежда колата-има индивидуалност. Със здраве и безаварийно да се возите с авера.
  18. Клипчето много ми хареса.Браво. Озвучаването-също. Пикапа се представи много добре,като се вземе предвид,че снега по който кара е доста дебел и с дебела замръзнала кора.Това ясно си личи когато се спуска от склона с най-голям наклон. Не мога да се съглася с колегата преди мен,че нямало изкачване-дори на едно такова ( 1.37ма сек.),се вижда как пребоксува и ....аха да затъне,но продължава отново напред. Корава машина.
  19. Честито jeko,със здраве да си карате колицата. Само консумативи да сменяш.
  20. Boy3M

    Фалстарт

    Кредита на доверие което се гласува на ЛМотор трябва да бъде оправдано. Пресен (добър)пример е адекватната реакция относно монтажа на газовите бутилки при Ховър. Мисля действията са повече от добри. Успех колега,с новата машина.
  21. Идеята на Админ е чудесна. Самият аз отдавна се радвам на клубни стикери и шини на марката кола коята карам в момента. И наистина е добре да срещаш доброто срещу себе си. Зараждане на подобни(различни) общества би ни помогнало (макар и процента да е малък) да станем такива каквито искаме и да споделяме това което ни вълнува и помага в определени ситуации.
  22. Boy3M

    Газово за Волекс C10

    Честита и безпроблемна есплоатация.
  23. Boy3M

    Нов собственик

    Честито колега,само хубави емоции с новата придобивка. Чудесен цвят. Много хубава е визията с този тип хардтоп,искам само да те попитам уплътнението между коша и "покрива" как е изпълнено-с гума или нещо друго и дали има някакви водещи канали/отвори на хардтпопа за лесен монтаж? Благодаря. Към shao: мощността на газ не се губи.Погледни в темата за монтаж на газово има линк с приложени графики. И аз бях приятно изненадан от изнесените данни за газовата уредба.Изцяло си заслужава инвестицията.Все пак е последно поколение.
×
×
  • Създай нов...