Jump to content

Нов щастлив собственик на Ховер


Recommended Posts

Много ми харесва,че е бял,виждал съм такъв от близко и цвета много ми харесва,с здраве да си го караш и много да те радва :)

Link to comment
Share on other sites

Днес го пробвах на магистрала, покрай Сливен вятърът беше чудо, Ховера обаче стоеше като танк на пътя, отделно взех го на 14 км. след навъртяни 400 колата стана много по пъргава..

 

Още малко снимки.

 

Още една снимка.

post-14581-0-20336700-1379225473_thumb.jpg

post-14581-0-75907700-1379225536_thumb.jpg

post-14581-0-74072200-1379225549_thumb.jpg

post-14581-0-81862800-1379227852_thumb.jpg

Edited by Говедо
Link to comment
Share on other sites

Колеги на колко колометра е най-удачно да сменя първо масло, Аутоплюс ми казаха на 5000, но във форума чета друго :huh:

Също така и на двигател и скорости ли, както и всички филтри ли трябва?

Link to comment
Share on other sites

Честито за придобивката. Вече си имаме и друга бяла кола във форума :)

 

Колега, в случая няма никакво значение кое е удачно и кое не. Каквото пише в сервизната книжка това трябва да се сменя. В нея е описано километрите за всяко техническо обслужване като варира някъде +-500км.

Edited by nmnikolov
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

приемаш ли покана за по бира - и моя е бял и до 29-и съм в Бургас - студент съм и редовно го спирам зад свободния, ще качим и снимки...

Link to comment
Share on other sites

...язък, бях се настроил за проба и снимки, че и моя е бял...Честито за джипката. Мисля, че ще останеш доволен - струва си...   Ето ти малко снимки от братчето на твоя, в пълна бойна готовност за дълги преходи! Малкото маце е навигатора ми!  :icon_cheers:  Със здраве!

 

iacq.jpg

 

2yst.jpg

 

i4na.jpg

 

6h0e.jpg

x529.jpg

80j7.jpg

0hwk.jpg

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Е много е як, седалките отзад и аз ги имам;-), по принцип колата е основно за пътуване така че ноември съм във Варна, и може да организираме излет със зверовете. Малко кал, малко бира, ако има и други желаещи ще е супер....

Link to comment
Share on other sites

много добре, обади се и ще измислим нещо, но за да се съберем повече ще трябва срещата да бъде обявена в раздела за събитията.

Link to comment
Share on other sites

ха-ха-ха, мерси много! Куклите са две, но само тая ми се навива на акъла да се катери по капака и затова с нея си направихме сесийка. Като направя още снимки ще кача и другата част от семейството, както и малко кални снимки... /само да завали/

    Със здраве!

Link to comment
Share on other sites

Ееее, ще се радвам да ги видим цялото семейство, но още по-хубаво ще е да се видим на някоя национална среща и да пийнем по бира. :)

Link to comment
Share on other sites

След адски много проблеми поради недоглеждане на служител, днес успешно регистрирах звяра в кат.

Искам да изкажа хиляди благодарности на Литекс груп за съдействието, днес доказаха че са страхотни професионалисти.;-)

Link to comment
Share on other sites

Със здраве да караш и да не ти прави ядове, а като видиш по пътя бял като твоя, с техеранска регистрация /Тх/ намигни - аз съм :hello2:

Link to comment
Share on other sites

Благодаря, джипката се оказа много маневрена из центъра на София, не го очаквах определено, от Литекс ме предупредиха да не е карам като лека кола когато има трудност в смисъл на полу съединител, а директно пускам педала и газ, мнение за износнаве на съединител бил много тънък? 

Link to comment
Share on other sites

точно това имах предвид като писах в една от темите /забравих вече коя/, че не са налични къси предавки + един двигателен мост. При по-трудни терени, когато настилката дава достатъчно сцепление и реално няма нужда от втори двигателен мост, а само от ниска, но стабилна скорост, за да ползваш къси предавки задължително трябва да включиш и предния мост. Това пък ненужно натоварва трансмисията, особено при маневри на малки пространства. При добра настилка това упражнение е дори опасно - усеща се затормозяване работата на двигателя и "затягане" на трансмисията. Остава варианта с полусъединител, което пък износвало и така тънкия такъв...  Може би варианта на оправия е с ръчни хъбове на предните колела, ало са налични като производство, ама пък гаранцията...

   Ще гледаме колко ще издържи съединителя.  Впрочем някой да знае цена за нов комплект?

Link to comment
Share on other sites

Това за ръчните хъбове е добър въпрос,може да се отнесе към Литекс,но съм 9999% сигурен,че ще откажат,защото не че те няма да искат,а китаеца няма да даде.

Link to comment
Share on other sites

Според мен, китаеца ще се опита да задоволи всяко искане, ако то е достатъчно широкомащабно, тъй като завоюването на пренаситения европейски пазар изисква, освен ниски цени и качество, възможност за доработки и усъвършенстване. /това в идеалния вариант :angel1: /  При нас поради малкия брой продадени от модела автомобили и слабия интерес към подобен род "джаджи", явно защо това не е точно така. Като стана дума за китайчетата - те произвеждат всичко, което има изгледи да се продава. Склонен съм и да вярвам, че въпросните хъбове дори са в производство и не са новост в самия Китай, а може би и в Русия. В тубата гледам руски клипове на Н5, с два блокируеми дифа :icon_pale: ...ама те са маниаци...  Пък на'ште - то ясно - няма да си причинят още едно главоболие по доставки, монтажи и т.н и ще си мълчат.

Link to comment
Share on other sites

Колега Руснаците са много по напред от нас и много неща са разбрали и преработил по тези джипове,но при тях се произвеждат доста преди нас :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...