Niki-25 Отговорено 6 Юли, 2013 Share Отговорено 6 Юли, 2013 Да ти кажа мисля,че и при нас в сервизите може да се оправи това чрез закачане с лаптопа и да се настрои да светят по-светло Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 6 Юли, 2013 Share Отговорено 6 Юли, 2013 Оригиналният Волеск има регулатор на осветлението, обаче някой наш умник го е махнал, за да освободи място за индикацията на газовата уредба, тука китайците не са виновни. Оригиналният тестер няма опция за промяна на осветеността на приборите, така че, ако някой вземе да закача лаптопи и да ръчка софта, най-много да се прости с гаранцията и определена сума пари за възстановяване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 6 Юли, 2013 Share Отговорено 6 Юли, 2013 Андреев,това имах предвид да ходят в сервизите и там да питат,а не сами да ръчкат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 6 Юли, 2013 Share Отговорено 6 Юли, 2013 Аз това имах предвид, да го отправя като оплакване към Литекс и теда го оправят. Аз не мисля да ръчкам по каквото и да било... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 7 Юли, 2013 Share Отговорено 7 Юли, 2013 Не мисля,че софтуерно няма да може да се промени,защото това е хардуерно решение.Като се пуснат фаровете,тока за таблото минава през резистор и свети по-слабо.Ако се замости резистора,се решава проблема.На този,който споменавате с потенциометъра за нагласяне на осветеността,въпросния резистор го сменя.Вече....кой ще си рискува гаранцията за това нещо е друг въпрос. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 8 Юли, 2013 Share Отговорено 8 Юли, 2013 Мдааа....Служебния Волекс ме остави на пътя. Не иска да пали. Припали за секунди в страшни детонации и до там. Само върти на стартер. Махах клеми, чаках.....не ще. Пиша ви от пътя, чакайки волекса на жена ми. После ще пиша Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 8 Юли, 2013 Share Отговорено 8 Юли, 2013 Това прилича на имобилайзер. Случайно на таблото не мига ли една жълта лампичка? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 8 Юли, 2013 Share Отговорено 8 Юли, 2013 оо много неприятно, задължително да споделиш повече подробности. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 Колега yavorphoto, не писа какво стана с колата. Какъв се оказа проблема да не иска да запали? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 Колеги проблема може и да е в бензиновата помпа,няма да се учудя ако е дефектирала,което може да се случи на всеки нов автомобил или нещо да е станало покрай газта и да не може да прехвърли от газ на бензин но нека колегата да сподели какъв е проблема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 Ми всъщност.....незнам какъв беше проблема. Запали си сама след хиляди псувни и четири дни в престой. Току що пристигам в София с нея.....никакъв проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 А имаш ли намерение да я караш в сервиз? Според мен е редно да се обърне внимание на този проблем, защото може пак да се повтори. Моля да споделиш ако има някакво развитие. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 Разбира се....даже уредих вече посещение. Ще пиша после Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 Колега мини през сервиза и сподели,и на мен ще ми е интересно да разбера какъв е бил проблема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 Също така кажи какво стана с пътната помощ. Покриха ли ти всичко безплатно с Great Wall Assistance както е по брошура? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 13 Юли, 2013 Share Отговорено 13 Юли, 2013 Хм Great Wall Assistance мисля, че карат автомобила до най-близкия оторизиран сервиз и ако е гаранционен проблема, то тогава не плащаме нищо. Имам чувството, че колегата не е използвал услугите им. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 13 Юли, 2013 Share Отговорено 13 Юли, 2013 Еееее ако не ги е ползвал това е голяма грешка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 13 Юли, 2013 Share Отговорено 13 Юли, 2013 Нищо не съм ползвал. Беше ми адски напрегнато тези дни и общо взето зарязах колата. Ползвах Волекса на жена ми. В момента, в който се освободих и се заех с колата, тя си запали.....И така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 14 Юли, 2013 Share Отговорено 14 Юли, 2013 Е това е гадно,че не си се сетил да им се обадиш и да дойдат от Great Wall да си я вземат и да си я оправят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 2 Август, 2013 Share Отговорено 2 Август, 2013 Колега yavorphoto, какво стана с колата? Откриха ли някакъв проблем в сервиза? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 4 Август, 2013 Share Отговорено 4 Август, 2013 Нищо не откриха....всичко е наред. Не съм и имал проблеми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 6 Август, 2013 Share Отговорено 6 Август, 2013 Колега пожелавам ти да нямаш повече такива моменти,и следващия път когато има проблем ходи в сервиза за да кажеш и на нас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko99 Отговорено 14 Август, 2013 Share Отговорено 14 Август, 2013 Като цяло жената е доволна, а това е най-важното. Аз обаче имам много забележки - повечето сте ги описали вече. Единствено ми е чудно защо нищо не казвате за динамиката на двигателя. При това малко купе 97 коня трябва да ядат асфалта ... а то - натискаш педала на газта и чакаш нещо да се случи ... за жалост обаче нищо не се слъчва ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
samkarti Отговорено 14 Август, 2013 Share Отговорено 14 Август, 2013 Аз обаче имам много забележки - повечето сте ги описали вече. Единствено ми е чудно защо нищо не казвате за динамиката на двигателя. При това малко купе 97 коня трябва да ядат асфалта ... а то - натискаш педала на газта и чакаш нещо да се случи ... за жалост обаче нищо не се слъчва ... Ами аз това за динамиката го споделих веднага след тест драйва който правих. Тоя мотор няма никаква динамика, ама никаква... Имам 13 годишна кола на газ, дето е 107 коня (кой знае колко от тях са се поминали) и няма нищо, ама нищо общо с тази... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 14 Август, 2013 Share Отговорено 14 Август, 2013 Това е 16-клапанов двигател, който обича обороти. Имам чувството, че повечето собственици си "пазят" колите като ги карат в доста ниски обороти. При моят тест драйв (на който направих 500км за 3-4 дни през които колата беше при мен) впечатленията ми бяха, че двигателят се побърква над 4000об/м и така до прекъсвач. На втора като минеше 4000, не си стоеше на гумите. А бензинов двигател не го е страх от обороти и определено няма да се износи бързо като се кара така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts