Ванката Отговорено 29 Юни, 2012 Share Отговорено 29 Юни, 2012 Вчера бях до сервиза и питах за тези лепенки. Отговора беше, че докато не се приемат промените си карам без лепенка. Има си гаранционна карта към паспорта на газовата. За сега не са ме спирали и не знам какво искат полицаите (пошегуваха се че сме един вид колеги с полицаите защото и те карат Волекс и H5 ). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 1 Юли, 2012 Share Отговорено 1 Юли, 2012 И аз нямам стикер. Спирали са ме 1-2 пъти от любопитство, но не са ми правили проблем. Може би е редно да сложим щом се изисква....... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pa4kov Отговорено 3 Юли, 2012 Автор Share Отговорено 3 Юли, 2012 След като си получих автомобила не ми беше предоставен нинакъв документ (гаранци, паспорт и т.н.). За което, предполагам си има причина. Все пак става въпрос за фарбична газова уредба, чиято гаранция трябва да съвпада с тази на автомобила. Някой да е получил паспорт за бутилката? Карайки на газ, забелязах следният "феномен". Когато си натиснал педала на газта в определено положение и го държиш така постоянно, се наблюдава едно "придърпване". Което наподобява ефекта, който се получава, когато рязко отнемеш крака от педала на газта. Някой да е набюдавал подобно поведение? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgiev_ov Отговорено 3 Юли, 2012 Share Отговорено 3 Юли, 2012 След като си получих автомобила не ми беше предоставен нинакъв документ (гаранци, паспорт и т.н.). За което, предполагам си има причина. Все пак става въпрос за фарбична газова уредба, чиято гаранция трябва да съвпада с тази на автомобила. Някой да е получил паспорт за бутилката? Карайки на газ, забелязах следният "феномен". Когато си натиснал педала на газта в определено положение и го държиш така постоянно, се наблюдава едно "придърпване". Което наподобява ефекта, който се получава, когато рязко отнемеш крака от педала на газта. Някой да е набюдавал подобно поведение? Аз имам всичко - гаранционна карта, сертификат и ръководство за газовото устройство. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 3 Юли, 2012 Share Отговорено 3 Юли, 2012 Карайки на газ, забелязах следният "феномен". Когато си натиснал педала на газта в определено положение и го държиш така постоянно, се наблюдава едно "придърпване". Което наподобява ефекта, който се получава, когато рязко отнемеш крака от педала на газта. Някой да е набюдавал подобно поведение? Усетил съм го няколко пъти, но не мога да кажа точно кога. По-скоро след като е преминало от бензин на газ, малко след това, но е изключително рядко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rtasev Отговорено 3 Юли, 2012 Share Отговорено 3 Юли, 2012 След като си получих автомобила не ми беше предоставен нинакъв документ (гаранци, паспорт и т.н.). За което, предполагам си има причина. Все пак става въпрос за фарбична газова уредба, чиято гаранция трябва да съвпада с тази на автомобила. Някой да е получил паспорт за бутилката? Карайки на газ, забелязах следният "феномен". Когато си натиснал педала на газта в определено положение и го държиш така постоянно, се наблюдава едно "придърпване". Което наподобява ефекта, който се получава, когато рязко отнемеш крака от педала на газта. Някой да е набюдавал подобно поведение? И аз забелязвам такова нещо, също така забелязвам, че когато климатика е изключен колата работи плавно и равномерно. Може би климатика причинява тези аномалии... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 3 Юли, 2012 Share Отговорено 3 Юли, 2012 Да когато климатика работи от време на време така се получава при Волекса, когато климатика се самоизключва за известно време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 3 Юли, 2012 Share Отговорено 3 Юли, 2012 Този момент го има и на Хондата ми, която е 140кс дизел. Колкото по-мощна е колата и особено при дизелите е по-леко, но го има, тъй като компресора на климатика си има съединител и се закача/откача от двигателя, за да пести гориво. В моментите, в които се включва, има едно осезаемо падане на мощността. Като се изключва, има осезаемо придърпване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elpix Отговорено 3 Юли, 2012 Share Отговорено 3 Юли, 2012 И при мен, като работи климатика колата е доста спъната. На коя дата ще бъде месечната среща? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
numan Отговорено 23 Август, 2012 Share Отговорено 23 Август, 2012 (Редактирано) Ами как няма да не е спъната, двигателя е 120кс а не136кс както е наредено на дилърите да казват. Аз бях разочарован когато го чух от вътрешен човек в ГРЕЙТ АУТО. Това е самата истина место 136кс имаме 120 затова е и тромав Ховъра. Още нещо - тази газова знаете ли че гори и бензин когато се напъне повечко? Това никой не беше ми го казал. Редактирано 23 Август, 2012 от Говедо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Любомир Отговорено 24 Август, 2012 Share Отговорено 24 Август, 2012 Още нещо - тази газова знаете ли че гори и бензин когато се напъне повечко? Това никой не беше ми го казал. Нормално е да гори бензин, когато се напъва най-вече, няма как да стане само на газ! Тук е обсъждано и можеш да попрочетеш ако те интересува. Ами как няма да не е спъната, двигателя е 120кс а не136кс както е наредено на дилърите да казват. Аз бях разочарован когато го чух от вътрешен човек в ГРЕЙТ АУТО. Това е самата истина место 136кс имаме 120 затова е и тромав Ховъра. Може ли да кажеш кой е този "вътрешен човек", защото по спецификация от официалния китайски сайт, а и по договор, както и по означение на двигателя си е 136 кс. Ако е вярно това, което казваш - ще си искам неустойка и ще сезирам съответните комисии. За това - моля, името на този човек! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 25 Август, 2012 Share Отговорено 25 Август, 2012 Вече въпроса за мощността е обсъждан. От Литекс предоставиха Дино графика на производителността на двигателя, въртящ момент и мощност, които показваха, че максималната мощност от 136кс се достига. Любомир, едва ли ще спечелиш от това, че знаеш името на някой, който твърди нещо си. Аз мога да кажа, че двигателя е 36кс, а не 136кс, но това са празни приказки Ако искаш да търсиш неустойки, просто направи тест на дино, сигурен съм, че в Бургас има център, където правят такива. Ще си излезе всичко, ако то не отговаря на това, което ти е казал дилъра и което има в договора за покупко-продажба, то наистина ако имаш желание, нерви и време би било редно да си търсиш правата и да ги хванеш за гушите! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Любомир Отговорено 27 Август, 2012 Share Отговорено 27 Август, 2012 Любомир, едва ли ще спечелиш от това, че знаеш името на някой, който твърди нещо си. Аз мога да кажа, че двигателя е 36кс, а не 136кс, но това са празни приказки Ако искаш да търсиш неустойки, просто направи тест на дино, сигурен съм, че в Бургас има център, където правят такива. Ще си излезе всичко, ако то не отговаря на това, което ти е казал дилъра и което има в договора за покупко-продажба, то наистина ако имаш желание, нерви и време би било редно да си търсиш правата и да ги хванеш за гушите! А, мерси Човекът написа "Една жена каза..." и аз попитах за името на жената Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts