Jump to content

elpix

Members
 • Мнения

  29
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно elpix

 • Ранг
  Member

Profile Information

 • Карам:
  GW Voleex C10
 1. elpix

  Ел. стъкла

  Ясно, предполагам все още не тропа?
 2. elpix

  Ел. стъкла

  Знам какво ти е било, аз в момента го имам същия проблем и при мен се вози човек от Литекс и в момента съм в очакване на това, какво ще се случи и с моето тропане. Къде ти оправиха проблема в Митвас ли?
 3. Ами щом там го има мисля, че компютрите на колита са едни и същи, просто зададената информация е различна.
 4. Уважаеми колеги, мисля, че трябва да се активизираме и да направим нещо по въпроса с дневните светлини. Не мисля, че е нормално да сме дали толкова пари за един автомобил и допълнителната цена на светлините да е 500 лева, а в момента колите да са по евтини и да имат такива светлини. Моля Админ ако има възможност да пише на ЛИТЕКС, да видим дали ще маправят нещо по въпроса. Поздрави,
 5. Здравейте, и аз съм за отлагането, мисля за другата седмица да мина, все пак и аз съм именяк днес
 6. еееее не съм влизал от 2 седмици и вие сте направили срещата една седмица по-рано....
 7. Признавам вината си, обещеах да дойда но не успях а имах голямото желание. Да си призная Admin, сега ме хвана яд, че не съм дошъл да коментираме Волекса.
 8. Честито и безаварийно каране
 9. elpix

  Дневни светлини за Волекс

  Подкрепям ви напълно по отношение осветлението на таблото, за мен тези недостатъци също са доста неприятни. Аз също имам един въпрос, няма ли вариант да се монтира реле, с което да може да се регулира светлината на таблото, както има такива и на други коли?
 10. elpix

  Дневни светлини за Волекс

  Значи за всичко ще излезе около 400 и малко лева така ли?
 11. elpix

  Мнения за сервизната поддръжка

  Здравейте, въпроса според мен е, не сами да се чудим как да отстраняваме проблемите а фирмата, тъй като сме си купили ЧИСТО НОВИ АВТОМОБИЛИ. Ако исках да се чудя как да отстраня някакъв проблем щях да си купя пак кола втора употреба. Аз имам проблем със лявата седалка, която тропа леко (като ме вбесява ), ходя вече два пъти в Грейт Ауто и всеки път ми казва, че са я правили заедно с карети на волана но уви, и двата дефекта са си на лице. Следващата стъпка, която ще предприема е да отида в Митвас, там се надявам вече наистина да вземат проблемчетата ми на сериозно.
 12. elpix

  Дневни светлини за Волекс

  Здравейте, аз питах два пъти в Грейт Ауто, но така и не можаха да ми кажат цена. Моля ако някой разбере за цената да сподели.
×