Jump to content

numan

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About numan

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Hover
 1. Ами там работят хлапета. За колко искаш да_ти_я сложат._Дано да нямаш проблеми, защото аз си патих много от ГРЕЙТ АУТО.
 2. Виенето го има и при мен, вече съм на 50 000км., (служебна е). Ходих в ГРЕЙТ АУТО, стоя 1 седмица там колата и нищо не е направено по нея._Било е нормално, но аз не смятам така. Сега ще ходя в МИТВАС там са с по-компетентен сервиз с минало. Да видим там какво ще кажат.
 3. Ами бъди нахален като мен и погледни в сервиза с какво боравят и как боравят._Особено от приемчиците, единият от които, доколкото аз разбрах си няма хабер от коли. По-нисичкият, за него става въпрос._Да, патил съм си доста от тях и затова го пиша._Учат се на вашите коли.
 4. Ами как няма да не е спъната, двигателя е 120кс а не136кс както е наредено на дилърите да казват. Аз бях разочарован когато го чух от вътрешен човек в ГРЕЙТ АУТО. Това е самата истина место 136кс имаме 120 затова е и тромав Ховъра. Още нещо - тази газова знаете ли че гори и бензин когато се напъне повечко? Това никой не беше ми го казал.
 5. Този дилър на ГРЕЙТ АУТО на Ботевградско шосе е в полето. Работещите там са подбрани от улицата. В сервиза мисля че има само двама, едното момче е на 18г.. И това ми било оторизиран сервиз. Въртят цялата работа. Без да искам отидох отзад в сервиза, просто втори път няма да стъпя там. Никакви условия! Иначе отпред шорума е супер но отзад е мизерия. Вече съм в МИТВАС в Дружба.
 6. Този дилър на ГРЕЙТ АУТО на Ботевградско шосе е пълна трагедия. В полето дилър... И там няма и един компетентен доколкото разбрах. Доста си патих от тях. В сервиза работят две момчета на по 18г. и се учат на нашите коли. По-нататък ще пиша за моята случка. Вече си ходя в МИТВАС в Дружба, те поне се доказали. Доколкото съм запознат ГРЕЙТ АУТО подготвяха и колите на ЛИТЕКС за продан, но явно не са доволни от ГРЕЙТ АУТО и сега сами си подготвят колите в Пловдив, където и имат сервиз ЛИТЕХ МОТОРС. Сами си направете извод колко ги бива сервиза на Ботевградско шосе. Сервиз с двама души.
×
×
 • Create New...