Todor Stoyanov Публикувано 6 Април, 2012 Share Публикувано 6 Април, 2012 Здравейте, интересуваме кой и къде може да направи някакъв тунинг на Ховъра? Говорил съм с няколко фирми за тунинг, но никоя не прави за тази марка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 6 Април, 2012 Share Отговорено 6 Април, 2012 Считай този ми пост за специална забележка. Ще те помоля да пускаш теми със заглавие с нормален шрифт, а не с изцяло главни букви. Да не говорим че заглавието ти "ТУНИНГ НА H5" е крайно подвеждащо (за това го редактирах) - искаш да видиш тунинг, искаш да ти направят тунинг или искаш да покажеш тунинг? Аз се надявах да видя снимки на тунингован H5 и останах разочарован. Също така като пускаш такава тема, покажи малко уважение към останалите потребители - не чакай на готово и на час по лъжичка да разберат какво искаш, ами кажи например: Какъв конкретно "тунинг" те интересува? Да си налепиш затъмняващо фолио на стъклата е тунинг. Да ти сменят двигателя с двойно по-мощен също е тунинг. За кой град става дума? Например мога да ти препоръчам добър тенекеджия в Приморско, където ми оправи калника едно лято преди 2 години. Мога да ти препоръчам и бояджия в София. Но ако си от Русе може би и двата няма да ти свършат работа... На кои "няколко" фирми си се обадил, какво си ги питал? ПС: Следващи такива теми, които е вероятно да доведат до офтопик, ще бъдат изтривани. Не го приемай персонално, вероятно си съгласен с мен, че от написаното от теб всичкото съдържание в темата ще е безполезно налучкване, което няма да е от полза на никой. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Todor Stoyanov Отговорено 6 Април, 2012 Автор Share Отговорено 6 Април, 2012 (Редактирано) Считай този ми пост за специална забележка. Ще те помоля да пускаш теми със заглавие с нормален шрифт, а не с изцяло главни букви. Да не говорим че заглавието ти "ТУНИНГ НА H5" е крайно подвеждащо (за това го редактирах) - искаш да видиш тунинг, искаш да ти направят тунинг или искаш да покажеш тунинг? Аз се надявах да видя снимки на тунингован H5 и останах разочарован. Също така като пускаш такава тема, покажи малко уважение към останалите потребители - не чакай на готово и на час по лъжичка да разберат какво искаш, ами кажи например: Какъв конкретно "тунинг" те интересува? Да си налепиш затъмняващо фолио на стъклата е тунинг. Да ти сменят двигателя с двойно по-мощен също е тунинг. За кой град става дума? Например мога да ти препоръчам добър тенекеджия в Приморско, където ми оправи калника едно лято преди 2 години. Мога да ти препоръчам и бояджия в София. Но ако си от Русе може би и двата няма да ти свършат работа... На кои "няколко" фирми си се обадил, какво си ги питал? ПС: Следващи такива теми, които е вероятно да доведат до офтопик, ще бъдат изтривани. Не го приемай персонално, вероятно си съгласен с мен, че от написаното от теб всичкото съдържание в темата ще е безполезно налучкване, което няма да е от полза на никой. Става дума за град София, трябва ми бояджия и някой, който да ми направи нова радиаторна решетка, накратко, ето какво искам да направя - в линка има две снимки. Колкото до темата и до това кой как я разбира, смятам, че всеки средно интелигентен човек няма да се подведе и ще разбере за какво иде реч. http://www.google.bg...r:2,s:142,i:117 Редактирано 6 Април, 2012 от Говедо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rumen680 Отговорено 27 Юни, 2012 Share Отговорено 27 Юни, 2012 А пък мен ме интересува възможна ли е да се сложи чип на двигателя на Н5 и къде в София? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emorodev Отговорено 27 Юли, 2012 Share Отговорено 27 Юли, 2012 Здравейте колеги,аз също съм заинтересован от възможноста за добавяне на няколко C.P. в повече на двигателя на моя HOVER 5(Струва ми се малко слаб) ! Единственото което ме спира е гаранцията на автомобила!Бих искал да знам дали ще продължи да бъде гаранционен или не !? Моля някой да ми отговори,в случай че знае нещо ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 11 Февруари, 2016 Share Отговорено 11 Февруари, 2016 Това ще го пробвам на моя. https://www.youtube.com/watch?v=4CvuDk_kmMs#t=806.655061 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 28 Април, 2017 Share Отговорено 28 Април, 2017 On 11.02.2016 г. at 8:12 PM, snipi said: Това ще го пробвам на моя. https://www.youtube.com/watch?v=4CvuDk_kmMs#t=806.655061 Колега,ако си направил опита сподели резултата и има ли възможност за закупуване Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 28 Май, 2017 Share Отговорено 28 Май, 2017 Още не му е дошло ред. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 29 Май, 2017 Share Отговорено 29 Май, 2017 Да ,се похваля аз се "ЧИПОСАХ" сам. След като писах на няколко фирми за тунниг в БГ и казаха ,че за това ЕКУ нямат нищо и не могат да ми помогнат . Си поръчах платена програма и платен софтуер и си качих последната разработка от Руснаците. Минах преди да сложа чипа на Диностенд и показа 122кс, предполагам толкоз малко заради по тежките гуми и джанти 20" с които съм. Сега , ще ходя пак на Дино някъде към средата на Юни. Четох по руските форуми ,че и Ламда сондите давали проблем без да свети чек на таблото просто не мерели вярно. И естествено реших да я сменя и нея, за 70лв си струваше опита. След двете манипулации сега колата върви много допре изчезна глъхненето при ускорение.Тръгва много добре още от ниски обороти. Сега ще ходим на далеко и ще засека и разхода на къде се е променил. Като събера повече инфо ще пиша. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 16 Юли, 2017 Share Отговорено 16 Юли, 2017 Здравей Ники, Не мога да качвам вече снимки и молбата ми е да дадеш мейл или вайбър за да ти изпратя данните/снимка/ от гърба на бензиновия комп. Благодаря, Красимир Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan T Отговорено 17 Май, 2018 Share Отговорено 17 Май, 2018 Аз също бих се възползвал от услугите Ти Niki.Иван -0885891532.Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
газаджията Отговорено 11 Декември, 2018 Share Отговорено 11 Декември, 2018 On 29.05.2017 г. at 2:34 PM, Niki.A. said: Да ,се похваля аз се "ЧИПОСАХ" сам. След като писах на няколко фирми за тунниг в БГ и казаха ,че за това ЕКУ нямат нищо и не могат да ми помогнат . Си поръчах платена програма и платен софтуер и си качих последната разработка от Руснаците. Минах преди да сложа чипа на Диностенд и показа 122кс, предполагам толкоз малко заради по тежките гуми и джанти 20" с които съм. Сега , ще ходя пак на Дино някъде към средата на Юни. Четох по руските форуми ,че и Ламда сондите давали проблем без да свети чек на таблото просто не мерели вярно. И естествено реших да я сменя и нея, за 70лв си струваше опита. След двете манипулации сега колата върви много допре изчезна глъхненето при ускорение.Тръгва много добре още от ниски обороти. Сега ще ходим на далеко и ще засека и разхода на къде се е променил. Като събера повече инфо ще пиша. Сподели малко повече информация интересувам се. От къде софтуера ? Разхода как е ,ако още караш колата имал ли си проблеми след чипа ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimir Balabanov Отговорено 16 Февруари, 2019 Share Отговорено 16 Февруари, 2019 Привет, аз също се чипосах при Ники А. Разхода дори и ми се намали по планините, Градско в София също, Красимир Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stefo Отговорено 26 Февруари, 2019 Share Отговорено 26 Февруари, 2019 И тва кви пари е ники Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo81 Отговорено 18 Октомври, 2019 Share Отговорено 18 Октомври, 2019 Колеги бихте ли дали номера на този Ники, нещо не го намирам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 20 Октомври, 2019 Share Отговорено 20 Октомври, 2019 На 18.10.2019 г. at 23:47, Ivailo81 написа: Колеги бихте ли дали номера на този Ники, нещо не го намирам Пиши му на лс да ти го даде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts